header image
 

World Cup Event – nyugati módra

Egész hétvégén gondolkodtam, hogy kipostoljam-e az Atreia World Cup eventet, amit drága NCWestünk szervezett nekünk. Szerencsére Cori megmentett attól, hogy hírt kelljen erről adnom, és kirakta AionHUN-ra az infót. Így egyrészt megnyugodhatok, hogy az én lelkemen nem szárad, hogy ha bárkihez is nem jutott el a hír, másrészt meg lezárhatom magamban azt a visszás érzést, hogy ki kelljen fejtenem: mennyire szánalmasnak tartom, hogy egy – széles körben elterjedt és sokak által kedvelt MMO – üzemeltető csapat úgy ünnepli meg a foci világ kupa eseményt, hogy összedobat kb 3 perc alatt egy flashes szirszar mini játékot ami semmilyen szinten nincs a összeszinkronizálva az NCWest-es játék adatbázissal, tehát igazából kvázi önbevallás alapján megy az egész játék. Szóval örülök, hogy Cori megóvott attól, hogy már megint az NCWestet kelljen szidnom, mert bevallom, már én is kezdem unni, hogy velük kapcsolatban tényleg nincs egy jó szavam sem.

De amiért most mégis úgy döntöttem, hogy azárt csak faricsálok egy postot, az a hiper-szuper-event-flash-game jelenlegi score table-je, ami alapján majd fogják ugye osztogatni a fancy ajándékokat:

Érdemes megnézni az első helyett nevét és az elért pontszámát. Azóta persze már folyamatosan “frissül” a lista és ilyen elemek is megjelentek rajta:

  • Cheat Engine 2,147,483,647 pts
    2 Germany Best 2,147,483,647 pts
    3 Jack Shepard 2,147,483,647 pts
    4 Germany Sucks! 2,147,483,647 pts
    5 Germany wins only by cheats 2,147,483,647 pts
    6 Germany Wins 2,000,014,632 pts

Persze Tamat egyből megnyugtat mindenkit: “Points don’t matter in this competition everyone. Cheaters will have their IPs blocked and of course be automatically disqualified.” Jajj, de jó, nincs mitől félnünk. Végülis ugye egy flash játékról beszélünk, ami a kliens gépén fut, majd a játék végén egy sima HTTP POST metódussal feltölti az elért eredményt, mindezt minden hitelesítés nélkül. Tényleg nincs mitől félnünk, végülis azokat simán ki lehet szűrni akiknek mondjuk az a nevük, hogy “Cheat Engine”, a többiek meg max nyernek, akkor mi van? Gézé NCWest…

—————–Ad SPACER——————-

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion

One Response to “World Cup Event – nyugati módra”

  1. hehe, cheat engine-nel villan a maxint 🙂 latszik, hogy ncsoftek mindenre gondoltak, csak a biginre nem 😛

Comments are closed.