header image
 

Divine Fortress az 1.9 után

Sokan panaszkodtak, hogy az 1.9 szinte semmilyen változást nem hozott az endgame-t illetőleg. Ez egyrészt valahol jogos felvetés is lehet, hiszen az 1.9 célja a meglévő content feltupirozása volt. Ennek ellenére azért egy szempontból biztosan állítható, hogy hozott rendesen változást az 1.9; ez pedig a Divine Fortress. Lássuk, hogy a mai állás szerint hogy áll Divine Fortress sorsa az EU szervereken:

Az eredmény alapján eddig 3:1 az Elyos javára az Asmokkal szemben. Ebből Suthran még az 1.9-es patch előtt lett elfoglalva, a másik három pedig már a patch után. Érdekesség képpen: Vidar francia, Kromede német a Telemachus pedig internation (angol) szerver. Kromede és Telemachus szervereken Divine-t most hétvégén sikerült elfoglalni. Jól látszik, hogy a Suthranon létrehozott frakció szintű összefogás a legtöbb szerveren szintén előkerült, hiszen majd minden esetben (kivéve Telemachust) a foglalásra létrehozott leader alliance neve szerepel az elfoglaló légió cimke mellett.

Még egy apróság: Az USA/NA/Oceánia szervereken továbbra sem sikerült egyetlen Divine fortress foglalást sem kivitelezni.

Szóval a fenti ábra szerint az 1.9 EU/NA(?) szintre nerfelte a Divine Fortress-t, így már majd bármelyik szerver populációja képes lehet annak az elfoglalására. Ahol mégsem, ott meg majd a szerver összevonások oldják meg a problémát.

—————–Ad SPACER——————-

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “Divine Fortress az 1.9 után”

  1. Kivéve ahol nem az ember mennyiség hanem az akarat hiányzik.

  2. ezek csórók hol farmolnak bbst ?

  3. Szerintem nálunk nem is akarják elfoglalni, mert nem tudnának hol boiling balaur bloodot farmolni

  4. Én úgy tudom, hogy a Spataloson volt 1.9 óta néhány Elyos oldali “ismerkedés” Divinenal. Gondolom ott is csak ido kerdese.

    BBBS farm tema: nezzetek meg Kromedet vagy akar Telemachus-t. Felso abysson 1-2-3 fortress balaur kezen van es gondolom nem veletlenul.
    Divine elfoglalasa hatalmas ekonomiai robbanast idezhet elo szerintem bármelyik szerveren. Pl. Major elemental stone morph recept, vagy a master fluxok átalakito receptjei. Szerintem boven megeri befoglalni BBBS ellenere is.

  5. sztem meg maradjon csak balaur divine, “need more kinah”

  6. Ne mlehet, hogy azért van balaur kézen ott (is) pár fort, mert dredgion 3 giga bosst dob egy- egy dortra, ha megjelenik?

  7. Bármi is lehet, de egy dolog biztos: van hol farmolniuk a BBBS-t 🙂

Comments are closed.