header image
 

Paradox archívum

Köszönhetően Betti nevű kedves olvasónk leleményességének, sikerült egy archívumot szereznünk a paradox blogon megjelent postokról, amelyek a blog bezárását követően sajnos elvesztek. Személy szerint nagyon sajnáltam a postok egy részét, hiszen azok pont a Spatalos és a Variance légió “fénykoráról” szóltak. Márpedig a blogoláshoz fűződő céljam közül ezen kettőt tartottam mindig is a legfontosabbnak. Akik esetleg még emlékeznek a Variance blog indulására, vagy valaha visszanézték odáig az archivumot, akkor a következő blog indító üzenettel találkozhattak:

Hamarosan közeledik az AION MMORPG játék EU/US megjelenése (várhatóan 2009. szept. 22-25). Kisebb baráti társaságunk létre fog hozni egy légiót, melynek feltett szándéka, hogy komoly eredményt érjen el a majdan kiválasztásra kerülő EU-s szerverünkön. A játékot jelenleg is ezerrel toljuk az egyik Kínai szerveren (Észak kínai régi, Aspel szerverén. Van ott egy “Makiverem” nevű minilégiónk). Saját karimmal most értem el a lvl20-at és betettem lábamat Ethnen-be.)

Addig is amíg nincs EU légió, a blog élménybeszámolóként üzemel.

Most, – köszönhetően Bettinek – sikerült újra előbányászni azokat a postjaimat, amelyek bármilyen szempontból is, de – szerintem – megérdemlik, hogy fennmaradjanak. Így összesen 43 post került időrendileg és az eredetivel megegyező formában elhelyezésre ezen a blogon. Egy-két postban még lehetnek kép és formázás szétcsúsások, hiányzó tagek, stb. de összességében a tartalom már minden postnál olvasható.

A régi postok elérhetők az “archive” tag segítségével: /tag/archive

—————–Ad SPACER——————-

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion