header image
 

Júni 23-tól változik a Refer a Friend

Mint azt már korábban beharangoztunk, ráraknak egy lapáttal a “Refer a Friend” programra az NCWestnél. Júni 23-tól ha meghívtsz egy barátot és ő elő is fizet a játékra, akkor te kapsz 3 db Major Ancient Crown-t (28,8k AP), a barátor pedig a szintezés megkönnyebbítéséhez: 25 Lodas Amulets, 100 Lesser Running Scrolls, 100 Lesser Courage Scrolls, és 100 Greater Recovery Serums.

—————–Ad SPACER——————-

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion

13 Responses to “Júni 23-tól változik a Refer a Friend”

  1. Nincs kedvem a postot szerkeszteni, úgyhogy ide irom:
    – Vajon a Major Ancient Crown-t mennyi karakternek lehet majd odaadni?
    – Vajon a szintező cuccokat mennyi karakternek lehet majd odaadni?
    – Vajon gondoltak-e rá, hogy ezzel a módszerrel mondjuk simán le lehet “gyártani” több ezer lesser running scroll-t ?

    Mindezek kiderülnek hamarosan 🙂

  2. -Vajon lesznek e olyan elvetemültek, akik saját magukat hivatják meg? 10*10k=100k 10*3700=37k 100k-37k=63k . Tehat 63 ezer forint 288k AP és 10 honapig jatszhat + botolhat, klikkerezhet masik 10 acc-on xD

  3. Tippre azt mondanám, hogy uu. mint a collector, veterean stb. cuccokat, minden karakternek. Nem tudom, hogy a fekete festékkel hogy volt magazin előfizetésnél.
    1.
    Ha Aion indulása óta szátszol a vet. rew. keretében 6×4 Lodas-t tudsz kiutalni egy friss karakterednek, 1-el kevesebbet mint amit most kapásból fognak kapni az emberek. Ha referrel jössz, fél év múlva az új karakterednek 49db Lodast küldhetsz ki, majdnemhogy cd tolhatod kb 50-55-ig.

    2.
    Running és Courage scrollt vendornak 240 kinah / db lehet eladni, tehát 48k. Brokernél ezek ára kb 0 lesz ezek után. Greater recovery serum miatt meg minden Greater és az alatti poti Broker ára szintén 0 lesz. (vendor ár 400 kinah / db)
    (Major Serum: alchemy 440, alapanyag 300+ gather + 40+ mob drop)

    Level 9-re felhúzni egy karaktert 1-2 óra, dupla XP hétvégén még kevesebb, lényegében a Poeat campaign questtet kell ilyenkor csak megcsinálni és megvan a 10. (lvl9-en kapsz egy questet amivel egyből beléped a 10-et)

    Remélem legközelebb kibővítik fly speed scrollal, wind serummal és egy 50sec -es szárnnyal.

    mmm… inkább nem mondok semmit… Gratulálok. -.-

  4. Kaysa: Gondoltam én is erre, bár én nem mentem elígy 10 accountig. Egyébként annyiban hibás a képlet, hogy a Refer a Frind ajándékokat csak akkor kapod meg, ha a játékhoz járó ingyen hónap mellett egy további hónapot megvesz a meghívott játékos. Tehát a 288k AP valójában 100k-ba fog kerülni, cserébe viszont nem 1 hanem 2 hónap lesz a behúzott accountokon. Ezeket az accountokkal viszont sok “érdekes” dolgot lehet csinálni. Egyrészt ugye el lehet őket adni, ha csak féláron el tudod adni őket, akkor is jól jár mindenki. Másrészt ott lesz egy nagy halom lowlvl item, amit akár ingame le lehet adni. El lehet akár ajándékozni haveroknak, tesónak, stb. az accountokat, stb.

    Összességében ha leleményes vagy és rászánod az időt, akkor valóban megoldható, hogy relatív kis anyagi befektetés mellett megvásárolj 288k AP-t.

  5. És multiban egy sáskahadsereget vezetsz, amivel leszedsz mindent ami az utadba kerül és lezergeled a mobokat Aliance-ba tömörülve 😀 Már látom is a mega multi boxerweket, 10-es csoportokba tömörülve rohangálni 😛

  6. Egyébként nekem az a gyanum hogy nc is tudatában van hogy ezzel vissza élhetnek és vissza fognak élni.
    De szerintem ez nem zavarja õket. Sõt!
    Kinek is éri meg leginkább …?
    Ha nagyon sarkítjuk a kérdés akkor gyakorlatilag nézhetjük a dolgot egy legáli, burkolt vegyél ap-t , goldot pénzért rendszernek.
    Ami persze tulzás de nem kizárt hogy nc erre is gondolt mikor kitalálta a rendszert 🙂

  7. Ha sötét, illegális oldalt nézzük, akkor csinálsz magadnak egy refer-t, kifarmolod belőle amit akarsz, és mondjuk fél áron ► gold seller kinah-ra átszámolva eladod egy sellernek. Annak csak úgyis vagy farmolni, vagy spammolni kell amíg nem bannolják. Így mindenki jól jár, kivéve persze a normál játékosokat…

  8. A “ki mennyire tudja betegre keresni magát kis leleményességgel” helyett engem sokkal jobban érdekel, hogy 1.9 után nem sokkal miért kell ennyire ráerősíteni az előfizetők toborzására?
    1.9 ezek szerint nem hogy nem növelte az előfizetők számát, de még nőtt is a lemorzsolódási ütem? Annyira azért nem tűnt ez föl nekem Spataloson.

  9. Szolo: még szerencse, hogy vannak kézzel fogható és objektív mérő számok, amelyek picit pontosabb eredményeket produkálnak mint a személyes megfigyelés, tapasztalás.
    Lesz majd erről hamarosan egy post, de mindenesetre jól látható, hogy az 1.9 tényleg komolyan megdobta az “aktivitást”, amiről arra lehet következtetni, hogy azért volt pozitiv hatása az 1.9-nek.

    És hogy miért pont most dobják be a refer a friendet és a merge-t meg a transfert? Ennek sajnos sokkal prózaibb oka van mint gondolnátok. Tegnap Szebasztyiján (igen AZ a szebeasztiján) elrebegte a nagy titkot a beépített NCWest informátorunknak, aki meg is osztotta ezt velünk. A magyarázat viszont ANNYIRA durva, hogy nem megem felvállalni ennek a megosztását a közösséggel; mivel fél, hogy ebben az esetben valóban mérhető lenne a bloghoz fűződő lemorzsolódás. Legyen elég annyi, hogy legalább próbálkoznak csinálni valamit…

    Az meg, hogy mennyire tudatos pénzszerzés ez az NCSoftnál? Ha tényleg annyira “durván” erre hajtottak volna, akkor nem 3 crown-t adnának hanem mondjuk 6-ot vagy 9-et. Ez a 100 HUF/288k AP szerintem még nem meggyőző beruházás. Persze ha mondjuk a képlet úgy nézne ki, hogy 100HUF-ért meg tudsz venni egy lvl50-es elite PVP fegyvert (ugye az olyan 900k AP körül van), akkor arra már jogosan mondanám, hogy tudatos marketing fogás.
    Szóval ebben az esetben én hiszem, hogy az NCWest kivételesen tényleg a jó szándék által vezérelve találta ki ezt az akciót és pontosan azt reméli tőle, ami valószínűleg történni is fog, a játékosok tudatosan próbálják majd beszervezni a haverjaikat, mert az valóban meg fogja érni mindkét félnek.

    Kvázi aki innentől kezdve csak simán boltban veszi meg a játékot az konkrétan hülye, mert a refer-a-friend miatt olyan segítségektől esik el, amivel tényleg sokkal könnyeb lehet neki a start.

  10. Malacithe:
    Erröl eszembe jut WoW, mikor BG-n 2-3 shamlival multikey-ezett egy gyerek, es eselyünk se volt 🙂

  11. Ha a korábbi meghívók között van Retail Activated azért mit kéne kapjak? Mármint meghívóként? Mert egy csak code used, de a Retail Activated, ha jól értem ,az, hogy előfizetett az illető, és azt hallottam ,hogy azért járt valami idáig is.

  12. 1 ingyen hónap.

  13. thx

Comments are closed.