header image
 

[2.0] Koreai teszt szerver frissítések

A Foci VB ideje alatt a dél koreaiak nem kicsit rágyógyultak a neves eseményre. Sok érdekes hír látott ezzel kapcsolatban napvilágot. (Ha jól emlékszem) tegnapi vagy tegnapelőtti hír, hogy Dél-Korea bejutott a 8. döntőbe. Ennek örömére sokan hatalmas bulizást rendeztek. (Különösen nagy hír ez ugye azért, mert Észak Korea bravúros kezdés után még a csoportjából sem jutott ki miután 0:7-re kikaptak a Spanyoloktól).  Egy négy fős baráti társaság olyan szinten belelendült az ünneplésre, hogy hajnalban nekifogtak beleugrálni a Han folyóba, sajnos az egyik srácnak már nem sikerült élve kijutnia a partra. Hogy mennyire tudnak lelkesedni az NCSoft hazájában a Foci VB-re? Annyira, hogy a Foci VB ideje alatt pl. módosították a siege timereket, hogy senkinek ne kelljen kötelességből választania a fortress védés/támadás és a foci vb nézése között.

Ennek persze az is eredménye, hogy a fejlesztés is döcögősen halad a 2.0 live megjelenése óta. Az elmúlt hetekben két update került csak a koreai PTS-re (16-án és 22-én). Mindkettő főleg a class balancera hajt rá. Az új skilleket próbálják egy szintre hozni. Viszont találtam egy érdekességet a 16-ai patchben, aminek a létfontosságára csak akkor ébredtem rá, amikor megláttam, hogy ezt meg fogják csinálni:

Nem igazán van most kedvem lefordítani, hogy melyik felirat melyik scroll nevét rejti, nem is hiszem, hogy ez most annyira létfontosságú lenne, tekintettel arra, hogy szeptember végéig a 2.0 közelébe sem fogunk kerülni, de mindenesetre jó tudni, hogy erre is gondoltak a Koreai devek. Én speciel megközelítőleg végtelen mennyiségű repülő scroll-t lőttem már el eddig véletlenül pl. dreadgionban amikor a Running Scrollt akartam elnyomni és ugyanígy kb hasonló nagyságrendben ment el felesleges a running scroll amikor nekifogtam üldözni egy Asmos abysson (vagy éppenséggel megpróbáltam elmenekülni előle). Ezekkel a szinekkel kétség kívül nagy segítséget fognak nyújtani a magam fajta “miss-clicker”-eknek.

Global AD Tags: Aion, Spatalos, Variance Blog, NCSoft, NCSoft West, Tera, AionOnline

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion

6 Responses to “[2.0] Koreai teszt szerver frissítések”

  1. Portugáliától kapott É-Korea 7-0-ra.
    Köszi a postot! 🙂

  2. Ja tényleg, de hülye vagyok. Összekevertem. Naszóval javítva: Észak Korea a 2010-es VB győztes csapatától (Portugáliától) kapott ki 7-0-ra.

  3. http://www.youtube.com/watch?v=om3iRItLjXg&feature=related ez a lvl 60as sorci kell nekem:)

  4. “a 2010-es VB győztes csapatától”

    ????? A VB-t a Nemetek nyerik. Rossz a mondat. 🙂

    Amugy enis rengetegszer nyomtam el scrollt feleslegesen, mert a harc heveben az egymas mellett levokbol nem tudtam melyik melyik.

  5. Minden tiszteletem ellenére ellent kell hogy mondjak. Papírforma szerint a portugálok fognak nyerni.:)

  6. Hasznos kis finomítás, valamikor biztos hozzánk is elér. ^^

    A 2100-as wb-t Japán cyborg-robot csapat fogja nyerni mivel köztudott, hogy a…. jah a 2010-eset? Svájc! 😛

Comments are closed.