header image
 

Te vennél ingame itemet shopból?

Mindenek előtt egy emlékeztető: Júni 25. van, akik becsülettel fizetik az accountjukat a játék indulása óta, azok ma már kiválthatják a “Guardian Daeva” csomagot, amiben ott található a Warehouse expansion ticket is.

Ha már “warehouse expansion”, akkor érdekes “event” indult a koreai szervereken. az NCSoft KOR fellőtt egy ingame shopot, ahol koreai fizetőeszközért (won) lehet vásárolni tintákat, warehouse ticketet és valami nyári ruhát. A tinták között természetesen a nyári divatnak megfelelő (mintha tudnám mi az…) Summer Red, Hot Pink, Green Tea, Mustard szinek jelennek meg. 2 tintát lehet vásárolni 1000 won-ért, ami Cori átszámítása szerint 190 forint körül van. Az wharehouse expansionért 9900 won-t kérnek el ami ugye ~1900 HUF-nak felel meg.

Az ilyen eventek egyébként jól jelképezik a távolkeleti és a európai/amerikai mentalitás közötti hatalmas tátongó űrt. Ha az NCWest lépne meg egy ilyen itemshopot, abból minden bizonnyal nagy lázadás lenne, hiszen “minek fizetek havidíjat, ha utána még a cuccokért is fizetni kell”. Persze a hőbörgést leszámítva, biztosra veszem, hogy a “True Black” tinta jól fogyna, pláne ha az is ilyen ~100HUF/db ár körül lenne 🙂

Global AD Tags: Aion, Spatalos, Variance Blog, NCSoft, NCSoft West, Tera, AionOnline

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion

12 Responses to “Te vennél ingame itemet shopból?”

  1. A ticketet igy elsore sokallom, bar nem tudom meddig bovitheto… Nekem meg mindig eleg volt a lvl 4 (asszem annyi). A táska 99 slotja az amit inkabb bovitenek a kesobbiekben (2.0).

    A dye meg nem drága. Itt nálunk a parton a fagyi drágább (kis adag 350 nagy adag 450). Aki meg metroszexuális, annak meg jol jon egy ilyen lehetoseg.

  2. Japánban 1200 FT körül van pl 5 fekete/fehér tinta.
    Egyébként meg persze hogy vinnék ha itt is lenne, az Aion magazint se a csodás cikkekért vette a többség.

  3. Ja igen, ezt el is felejtettem leírni, a warehouse ticketből koreában kettőt lehet maximum egy accounthoz hozzárendelni, ennek megfelelően egy ticketért 8, kettőért 16 extra slotot kapsz.

  4. Months 7, 8, 10, and 11: Revered Daeva
    •5 Morati’s Secret Remedy
    •5 Revival Stones
    •1 Major Ancient Crown

    Month 9: Guardian Daeva
    •5 Morati’s Secret Remedy
    •5 Revival Stones
    •1 Major Ancient Crown
    •1 Expand Warehouse Ticket

  5. Veteran Rewards
    Reward Level Date Awarded
    1 Month: Pop Daeva Oct 25, 2009
    2 Months: Honored Daeva Nov 25, 2009
    3 Months: Dance Daeva Dec 25, 2009
    4 Months: Honored Daeva Jan 25, 2010
    5 Months: Honored Daeva Feb 25, 2010
    6 Months: Soaring Daeva Mar 25, 2010
    7 Months: Honored Daeva Apr 25, 2010
    8 Months: Honored Daeva May 28, 2010
    9 Months: Guardian Daeva Jun 28, 2010
    10 Months: Honored Daeva Jul 28, 2010
    11 Months: Honored Daeva Aug 28, 2010
    12 Months: To Be Announced Sep 28, 2010

    Bocs, hogy két post, de így áttekinthetőbb talán. 28-án válthatjuk ki és nem most.

  6. ..de én már kivettem :S

  7. Chilli: Mint azt láthatod a saját listádon is, egészen a 7. hónapig folyó hónap 25 napján tudtad kiváltani az aktuális veteran rewardot. Azonban a 8 hónap során 3 napon keresztül nem volt érvényes előfizetésed (cancelezted és 3 nappal később kezdted el a következő hónapot, megcsúszott a gamecard aktiválásod, stb.) Ennél fogva nálad a veteran reward kiváltása megszúszott 3 nappal, tehát Te 28-án fogod kivenni.
    Ahogy a postban is irtam “akik becsülettel fizetik az accountjukat a játék indulása óta”, azok már 25-én kivehették a rewardot. Teccik érteni?

  8. menorel: Értem. Nem tudtam, hogy a fizetési csúszás (Aminek természetesen semmi köze a becsületességemhez, vagy annak esetleges hiányához) is okozhatta. Csak láttam, hogy nem tudom kiváltani. Mivel mások ilyen listáját nem látom, ezért tettem közzé, hátha ez mindenkinél így van. Teccik érteni?

    Kioktató hangnem nélkül is felfogtam volna!

  9. Látom bal lábbal keltél ma 🙂 Nem kioktatásnak szántam, csak helyreigazításnak, mivel úgy tűnt, hogy nem kötötted össze a dátum csúszást a 7. hónapon a te payment historydban azzal a ténnyel, hogy néhány napot csúsztál akkor. Írott szöveg értelmezésénél meg hangnemre hivatkozni csak azért, mert a végén ott van egy “Teccik érteni?”, nem biztos, hogy szerencsés. Nem tudhatod, hogyha élő szóban mondtam volna ezt, akkor milyen hangnemben teszem; ennek ellenére predujikáltál. Pedig nem volt célom megbántani téged, ahogy kioktatni sem.

  10. Legmaffin szerintem.

  11. Szerintem az ingame itemekről lehet addig szó egy fizetős játéknál amíg nem megy a balance rovására vagy nem jelent akármilyen előnyt egy nemvásárlóval szemben a játék folyamán (gondolok itt a szintezésre illetve a pvpre)

  12. Értem Menorel. De te meg nem gondoltál arra, hogy írott szövegben nem feltétlen érződnek az árnyalások, melyet te szóban mondtál volna, ahogy te írod. Vagyis nem használtál semmilyne hangulatjelet, így nem is volt módomban érezni az általad említett “hogyan mondam volna” dolgot. 🙂 :/ 😛 :O 🙁 stb.

Comments are closed.