header image
 

Szolgálati közlemény: karbantartás

Jelezném (ez főleg a Last Stand légiósokat érinti), hogy a bloghoz/légióhoz kapcsolódó egyik szerverünk karbantartás alatt van, elvileg lehetséges, hogy ez az egész hétvégét magában fogja foglalni. Ezen idő alatt nem működik a légió fóruma (http://forum.variance.hu/phpBB3), nem működik a TS3 szerver továbbá a variance.hu címen sem jelenik meg a statikus oldal. Ezzel együtt a blogon megjelent tartalmak egy része (torrentek, direkt patch letöltések és a “buy me a coffee” ikon sem fog megjelenni a karbantartás alatt).

Természetesen a blog és a légiós ventrilo3 szerver a karbantartás ideje alatt is változatlanul üzemel.

Kárpótlásképpen a tovább után néhány újabb felejthetetlen képet teszek közzé a “titkos archivumból…”

Ne is álmodjál róla! Ilyen olcsón nem osztogatom a kincseimet…

Global AD Tags: Aion, Spatalos, Variance Blog, NCSoft, NCSoft West, Tera, AionOnline

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion

6 Responses to “Szolgálati közlemény: karbantartás”

  1. Fenébe.. jól bedőltem

  2. Mindvégig azt hittem, hogy a “Buy me a coffee” az egy olyan ad mint a többi ami mostanában került be az oldalra D:

  3. A PayPalnak van egy “Buy me a Coffee/Beer” szolgáltatása. Ez egyfajta önkéntes adományozási funkció, amelyet tipikusan a bloggereknek találtak ki. Lehet regisztrálni a paypalon és ezután ha kirakod a blogodra a “buy me a coffee” gombot azt egyből rá lehet irányítani a paypal megfelelő oldalára, ahol már semmit nem kell csinálni az adományozó delikvensnek, mind megadnia a pénzügyi információkat vagy a paypal azonosítóját. Az adományozandó összeg egyébként fix, ha jól emlékszem, akkor az egy korsó sör londoni átlagárához és a Starbucks Latte-machiato átlagárához van igazítva (ilyen 3 dollár körül).

    Hogy mit keres kint egy ilyen gomb a variance blogon? Ha ráklikkelsz megtudod, de mindenesetre biztos lehetsz benne, hogy a paypalig nem jutsz el 🙂

    Reklámok: Egy jó hónapja vannak a blogon reklámok, az oka elég prózai: a blog látogatottsága elért egy olyan szintet, ahol már a wordpress úgy gondolta, keresne egy keveset a blogból. Ezért “engedélyezte” nevünk, hogy bekapcsolhassuk az adsense-t az oldalon. Ezzel együtt felajánlották évi 29,97 dollárért a “No-Ads” szolgáltatás megvásárolhatóságát. Nos, azért biztos nem fogok fizetni pénzt, hogy valami ne jelenjen meg a blogon 🙂

  4. A ts3 még mindíg “down”

  5. És még egy darabig downban is marad. A szerver crash után nem tudtam elindítani a ts3 szervert, azt mondja ,hogy a lincense filelal van valami gond és igényeljek új licenszt. Erre most nem igazán van időm, meg nagyon nem is emlékszem rá. Ahogy egy picit fel tudok lélegezni a melóból és lesz egy kis szabadidőm, akkor megcsinálom, de most nagy hajtás van. Addig is ott az “official” Ventri3, tessék azt használni.

  6. van valami fejlemény ts3-rol? 🙁

Comments are closed.