header image
 

Juvi kalandozásai

Aki esetleg nem követné az sg.hu Aion topicját annak alább egy nagyon jópofa videó, amely a Telemachus szerver egyik lvl37-es tweekjének a kalandozásait tartalmazza (a linket Vicodine postolta) . Természetesen assassinról van szó, felszerelése teljes lvl30-as abyss ékszer set, teljes lvl30-as armor set (3 darab már +11-ig enchantolva, kettő még “csak” +9-ig), fegyverek: +10 Chaos Dagger, és +11 Kromede’s Seared Knife. Ezek után fogja magát a srác/lány és arat, de úgy szó szerint. 4-5 fős groupokból szedi ki az értékesebb falatokat, lvl45-46-os duókat nulláz le. Pörgős és tanultáságos videó. Érdekes látni azt az aspektust, amikor nem egy lvl45-ös “tweek” öli a lvl35-37-es lowbiekat, hanem fordítva.

~ by Menorel on .

Aion

27 Responses to “Juvi kalandozásai”

  1. Nekem azok a részek tetszenek amikor az 50-es nyomorékokat öli meg, főleg a sorcikat, mindegyik vagy infernot vagy flame sprayt castol, és még hpjuk sincs, szánalom ott egy két asmo és ezeket kapjuk, majd mi OMG
    Viszont ez a Juvi gyerek nagy respect.

  2. Remek videó, na meg a kari is. Arra lennék kíváncsi, hogy 37-en hogy szedett össze majd 900K AP-t a cuccaihoz. Az rendben van, hogy beesik pár 45-ös kari és az már tényleg jó AP, de még így is kétlem, hogy ebből jött volna neki össze ennyi.

  3. Egyrészt lvl37-on van neki 5533 killje, amit – így a videó – alapján el tudom képzelni, hogy javarészt riftezésből szedett össze, nem pedig siegen slackelésből. Másrészt a karakter szintje nem jelent semmit.
    A legtöbb tweek gondoskodik arról “öngyilkosságokkal”, hogy soha nem kerüljön mégcsak a szintlépés közelébe sem. Ez a videó május elején került fel youtubera, akkor már lvl37-es volt, Juvi ma is lvl37-es, holott látszik, hogy csak a héten összehozott 23k AP-t és közel 100 pvp kill-t. Gondolom lvl37-re meglett neki minden skillje ami fontos az életben maradáshoz, be tudta rakni a megfelelő stigmákat és azóta garázdálkodik Morheimben. A lvl37 miatt elég sok riften át tudja préselni magát. Tartok tőle, hogy amíg világ a világ, addig ő nem fog szintet lépni 🙂

  4. Gyalázat, hogy összecsomagolja a templarokat és rangereket. Máris viszket a tenyerem.

  5. Valószínűleg van egy lvl 50es karaktere is mivel úgy pure pvp-ből nem lehet megélni a játékban. Potik scrollok stb, erre mindre szüksége van. Azt is el tudom képzelni hogy felső abyss instákból gearelődött. Persze nem azt mondom hogy így csinálta de megvan rá az esély. Assasin ide vagy oda azért nem olyan egyszerű a pvp rendes gear nélkül. Hiába van az én toon-om is full flash setben azért elég hamar meg tudják fingatni ha többen jönnek.

  6. Én is összefutottam vele asszem február körül, mikor a Telemákos szerveren mászkáltam. Már akkor is +10-es fegyóval bökdösött mindenkit (ruházat és a többi még kezdő twink volt). Nem is szerettem, mikor hátba kaptam 🙁 De visszakapta, 1-2 alkalommal elkaptuk, amikor már nagyon bökte az arcunkat a garázdálkodása. Később meg már szintben túlléptem rajta. De lehet belépek az assával és kíváncsiságból kérek tőlle 1 csomagolást 😛

  7. De full Fenrir,Anuhart skacokat is ledarálja.. igaz azt nem olyan könnyen,de végül csak csak..

  8. Amúgy a Flash set-et érdemes kigyűjteni? Mondjuk úgy,h fel is encsized,főleg a fegyvert,stb.. vagy lvl33ra már jobban megéri a full (kék)expert?

  9. Igazából kinek mi fekszik.
    Én még a kezdetek kezdetén álltam neki a Daevanion setnek.
    és akkoriban még nem nagyon rohangáltak az emberek kék cuccokban.
    A teljes daevanion set a bónuszokkal enchantolás nélkül nagyjából megfelel a KHQ lvl 40 Guardian Commando itemeknek legalábbis ami a statokat illeti. Ez alól az egyetlen kivétel a running speed. Mivel a Daevanion set 12%-ot ad a Guardian Commando 20-at. Én azt mondom 40 felett már nem különösebben ajánlatos a használata viszont 30-40 között enchant-al igen pöpec kis ruci. Ráadásul ha úgy vennéd a 33as itemek hozzávalóit azt a pénzt elköltheted akár enchant-ra is. Persze ha nem szűkölködsz anyagiakban minden bizonnyal megéri a 33as set leginkább mivel a kesztyűn van atk speed a cipőn running speed a sapkán flight speed amennyiben jól emlékszem. Ráadásul ugye proccolhatnak aranyra is. 32es assám full flash setben enchant nélkül futott össze egy azonos ruházatú rangerrel aki +10re vitt mindent. Gondolom nem is kell ecsetelnem mit csinált velem.

  10. A videonak van egy második része is ahol kinyír nem egy sztár offit (jóformán a második részben csak lvl50-es akrikat aláz)
    A második videó végén vannak képek – amint az emberek private store-ban irkálnak neki – meg 1 say-es üzi amiben ez is áll: tudod hogy az emberek miattad mennek el?”
    Szerintem nagyon poén – érdemes megnézni a második részt is – 5 perc alatt 8k ap-t simán kifarmol ^^

  11. Nemtudom honnan veszitek hogy ebbe a videóba 50 eseket vagy akár 47 eseket öl:) Én csak elitező és questelni próbáló Lv 40 körüli asmokat látok ebben a viedóban legalábbis.

  12. Grimmjow: Én pl. onnan veszem, hogy a video nézése közben minden egyes támadásnál nyomtam egy pause-t és megnéztem kiváncsiságból a célszemélyek szintját. Aki mondjuk nem volt ennyire utánajárós az meg mondjuk onnan veheti ezeket, hogy elcsattan a srác ellen néhány lvl50-es advanced stigma skill az ellenfelek részéről.

  13. Nézd meg a 2. részt…

  14. Az lehet hogy 1-2 50 körüli volt de többi nem hiszem pl valamelyik sorcira 2k-t üt és már halott is. Annyi biztos hogy HD ben se bírom kiolvasni a neveket úgyhogy nem nagyon tudok utánajárni. De lehet én vagyok kishitű vagy pesszimista mondom ezt úgy hogy a második részét még nem láttam de holnap megnézem hátha meggyőz:P

  15. Egyszerű trükk, hogy ki tudd olvasni a neveket (már 720p is elég), ne a karakter feje felett vagy a nameplateben nézd, mert ott a piros szín miatt esélyed sincs kiolvasni. Viszont ott van a combat log/pvp radar. Az elég élénk kék/zöld/fehér színnel van, ott nagyon jól kiolvasható mindíg a karakter neve, nem mossa el a feliratot a tömörítés. Jó bogarászást.

  16. +fullscreen és kristály tiszta 😛

  17. Na megnéztem a karikat és tényleg 50 esek:) De azért még utoljára belekötök: lehet hogy most már 50 esek ezek a karik, de a videó 2 hónapos szóval ezek a karakterek április-május környékén még nem hiszem hogy 50 esek lettek volna (bár sokan közülük már inaktívak).

  18. A daevat érdemes kiszedni, de elsősorban a fegyver miatt. Azt +10re, esetleg 2 fegyó ha assáról van szó. A set a run speed miatt nagyon gyorsan értékét veszti, cipő+kesztyűt érdemes cserélni belőle. A maradék 3 item maradhat még 40ig. Ha rendes twinket akar az ember, akkor a daeva a kiindulás mindenképp, kitartással és megfelelő anyagi háttérrel (consumables) egy idő után meglesz abből a 30-as elit pvp cucc.

  19. Grimmjow: Ejj, látod ebben teljesen igazad van. Erre nem is gondoltam. Akik a videó alapján most 50-esek, azokról joggal lehet feltételezni, hogy már akkor is ott voltak (különösen ha pl. flame spray-t dobálózó sorcikről beszélünk), ellenben viszont a most 45-47-esek teljesen jogosan lehettek akkor akár 35-40 körül.
    Na mind1, a második videó tényleg sokkal meggyőzőbb, lehet azt kellett volna linkelnem 🙂

  20. Valóban jó ki indulás a Daevanion ahogy Csenky mondja.
    Ugyanakkor nem tudom hogy csak én vagyok ennyire szerencsétlen vagy bele nyúltak az enchant-ba. Ma körülbellül 3 milliót költöttem L35-L42 Enchantment-re + a supplement. Az eredmény pedig siralmas, éppen hogy felment 1-2 a ruhákra a fegyverekbe daevanion + hannet sword kivétel nélkül bele törött mind… 1.9 patch előtt a Daevanion íjam L35-L45 enchantment-el supplement nélkül megcsináltam kétszer is. lvl49 exedil bow-t 10 darab L49-es stone-al vittem fel hiba nélkül szintén +10-re. Mióta bejött a patch egyre inkább azt veszem észre hogy totálisan elbarmolták az egészet úgy ahogy van… Persze lehet másnak több szerencséje van az ilyesmiben. A két cserélendő item (kesztyű + cipő) alkudozás nélkül 5 milla ah-ból. Szóval **** sok pénzt bele lehet ölni egy ilyen kariba.

  21. Én 50-es kavicsokkal tudtam felnyomni a daeva íjat, 1 faillal. Kékre kb +20-at érdemes számolni, 35-45 kövekkel max ilyen 23-as worthy noble cuccra van értelme próbálkozni. Persze, meg lehet csinálni mákkal a daeva setet 40-es kövekkel, de az már annyira negatívrandom, hogy többet buksz, mintha drágább, de normális köveket vennél, és könnyebben felmenne.

  22. Gondolom még patch előttről beszélsz így nem kérdezem meg hogy használtál e supplemnt-et. Ezek szerint 3szor is oltári bagy mákom volt kék fegyverekkel. Majd adok egy próbát ennek a +20lvl enchant témának csak legyen rá előbb pénzem.

  23. Castoron van egy Qzz nevű Elyos gladiátor, aki lvl40-en állt meg úgy 3 hónapja és azóta őli halomra Morheim és alsó abyss területén az embereket. Az ő adatlapja durvább már, mint Juvi-é, csak videót nem láttam még róla. Remélem ha összevonnak minket majd ők ketten együtt indulnak el vadászni…

  24. Castoron kakimi is nagyon ott van és ráadásul õ honfitársunk.
    A mainja Gimpstar kb mar decemberben full miragentben rohangált az a karaktere.

  25. Vannak akik nem csak kitartóak de szerencsések is ^^.
    +5 daevanion +4 Hannet’s kb 7 törött bele 9 ment fel L49-L50.

  26. @xerb : http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=213217&serverID=33 ra gondoltal? eleg durva 40-esen ilyen cuccban rohangalni, meg ennyi kill oO
    respect mindenesetre!

  27. Nagyon jó video .Rá döbbentet mit szúrtam el a kari csinálásban.Én wowoztam és elég jól játszatom úgy döntöttem ki próbálom Aion gondoltam sok különbség nincsen .Nagyot tévedtem az első nap rá döbbentem minden eddigi tapasztalatom ki dobhatok az ablakon.Amit ez a gyerek csinál nagyon nagy hogy több vs 1 be így nyírja őket.

Comments are closed.