header image
 

Szülinap#5: Köszönet…

A Szülinapi warmup ötödik fejezetének témája: Köszönet a segítségért. Az alábbiakban szeretnék felsorolni azokat, akik nagyban segítették a munkánkat; nélkülük a blog minden bizonnyal közel sem lett volna olyan, amilyen végülis lett.

Akinek még tényleg nem esett le, hogy mi is ez ez a fergeteges/legendary szülinapi “event”, az lassan kezdjen el…

Bloggerek

Mindenek előtt a valaha volt és ma is aktív blogger társaknak köszönném meg a munkájukat. Lehetett bármennyire is látványos a blog, lehetett bármennyire is aktív a commentelő közösség, azért a blogot tartalommal mégiscsak a bloggerek töltötték meg. Saját magamnak (Menorel) csak nem köszönöm meg a munkámat, de a többieknek mégiscsak kijár a “thanks”: (remélem senkit nem hagyok ki…)

  1. Z
  2. Moonlightthief
  3. Ajsz
  4. Nikit0 (Gallen)
  5. Grakas (Stake)

Akik segítették a bloggolást

Lehetetlen lenne felsorolni mindazokat akik bármilyen módon is de segítették a “munkánkat”. Éppen ezért meg sem próbálom, viszont felsorolnám mindazokat akik segítségnyújtása élénkel él az emlékezetemben. Volt aki csak egy-egy linkkel dobott meg, volt aki azzal segített, hogy időben szólt egy-egy fontos bejelentés után, viszont voltak olyanok is, akik kvázi külső munkatársként folyamatosan láttak el bennünket munícióval. Az én szememben az első köszönet Corinak és Escordinnal jár. Corinak külön köszönet és respect az AionHUN hivatalos közösségi oldal fenntartása miatt. Bár gondolom a legkevésbé sem így tervezte, de pont a játék EU/USA indulására minden szerkesztőtársa ott hagyta és egyedül volt kénytelen végig managelni a játék indulását és az azóta eltelt időt is. Mindketten a blog megalakulása óta segítették a működésünket. Aki még – emlékeim alapján – feltétlenül köszönetet érdemelnek: Hanky (kínai aion linkek, aion modolás témák), Trakitori (koreai linkek és infók), Shayana (varianceos videók és egyéb grafikai munkálatok), Psychedelic/Infusion (akitől a legtisztább és legobjektívebb képet kaptam egész idő alatt a Spatalos másik oldaláról), Etele (aki bár időközben alaposan lemorzsolódott, de amíg aktív volt addig az egyik legépítő jellegűbb tagja volt a közösségnek).

Természetesen köszönet jár az olyan NAGY bloggereknek is, akiknek a nyomában jártunk, mint pl: Thulf vagy Elloit és persze Dat is, aki a mai napig a közösség kvázi hivatalos koreai fordítója.

Paradox

Ami történt megtörtént, de a köszönet minden kétség nélkül kijár természetesen a Paradox blog stáb másik felének is, hiszen 2009. szeptember 20 és 2010. január 5. között azért csak-csak közösen biztosítottuk a cirkuszt a hazai aion közösség egy markáns részének. A Paradox blogon ezen idő alatt megközelítőleg 150 post jelenhetett meg, melyek közül kicsit több mint negyven archívumként átmentésre került a Variance blogra is. Nagy élmény volt hétről-hétre készíteni a “Spatalos[HUN] Progress” postot; jó volt látni, ahogy a légiók hétről hétre hozzák össze a contrib pontot és jó volt beszámolni a helycserékről a ranglistán. Számomra és sokak számára akkor nagyon sokat dobott a játékélményen, hogy volt összehasonlítási alap. Mindenesetre nagy köszönet és respekt a már említett Paradox szerkesztőség Vigiles/Asmo különítményének is: Westy, Aleph és persze Dundun. Aki esetleg nem tudná, Westy és Aleph nemrégiben kezdett bele egy új blogba, amely a 2012/13-as évben várható megjelenésű Warhammer 40k MMORPG-vel foglalkozik. Aki nyitott arra az univerzumra, annak csak ajánlani tudom a warhammer40kmmo blogot.

Commentek

A blog által megteremtett web2-es rendszerben sok esetben egy-egy postnál sokkal több értékes információt tartalmazhatott egy-egy comment, vagy egy-egy comment kapcsán kialakult beszélgetés/vita. Éppen ezért ha már köszönetet mondunk, akkor nem szabad megfeledkezni a blog legaktívabb commentelőiről sem. Alább a top commentelők listája: (Köszi srácok, lányok…)

  1. Csenky (178 db)
  2. Szergely (142 db)
  3. Szolo (128 db)
  4. Iridescent (108 db)
  5. Pocak (75 db)
  6. Shay (68 db)
  7. Hanky (68 db)
  8. Malacithe (67 db)
  9. Cori (65 db)
  10. Stake (55 db)
  11. psychedelic (54 db)
  12. darksp3ll (51 db)
  13. Dvine (49 db)
  14. xerb (46 db)
  15. Rdei (46 db)
  16. moonlightthief (46 db)
  17. Crazy (42 db)
  18. Escordine (42 db)
  19. Masako (40 db)
  20. Kasya (39 db)
  21. csocsi (36 db)
  22. Mynameis (32 db)
  23. Akashé (32 db)
  24. CSiPet (31 db)
  25. ajsz (31 db)
  26. Insignia (27 db)
  27. NicoRobin (26 db)
  28. syrius (25 db)

~ by Menorel on .

Aion

13 Responses to “Szülinap#5: Köszönet…”

  1. 2. legaktívabb postoló lettem? OMG mekkora troll vagyok XD

  2. Az vagy 😀 Itt is elsőnek kellett hozzászolnod ^^
    Gratulálok a szép teljesítményhez, csak így tovább!

  3. Ezt tudtuk is róllad Szergi Troll 😛

    Etelének majd szólok, ha összefutok vele, hogy köszönted neki Mono. (amúgy újságíró vagy mi a fene irl :P)

  4. “Gratulálok a szép teljesítményhez, csak így tovább!”
    Köszönöm, de a blogról se feledkezzünk meg! XD

    Am tényleg még sok évfordulót a blognak, meg minden. 🙂

  5. Én sem gondoltam volna ezt a végeredményt, már hozzá se merek szólni… ^^ jaj, mégis hozzászóltam. :/

    menorel! Ha már ehhez tényleg nincs erőd (érthető módon), nem akarsz egy 18as piroskarikás ázsiai képes blogot csinálni? 🙂

  6. Persze, hogy aztán legyen mire élvezkedned mi? 😛

    Amúgy nekem már vannak sejtéseim és nem tetszik, de ne nekem legyen igazam :O

  7. @Iridescent: nekem is, es szerintem hasonloak a tiedhez…

  8. Nem hittem a szememnek, hogy 3. vagyok, mivel inkább olvasni szoktam a postokat, mint hozzájuk is szólni.
    Véleményem persze megvan mindig, de sokszor inkább magamban tartom. 🙂

  9. Süti

  10. GéZé a szülinaphoz. Csak hogy növeljem a kommentjeim számát 🙂
    Egyébként tényleg GZ, hiszen tudom, hogyn em kis elszántságot és időt igényel egy ilyen oldal fenntartása. Még, ha én magam nem feltétlen áééok pozitívan is hozzá, ha kritikáról van szó. 😛

  11. Nagyon nem tetszik ez az új kép a kezdőoldalon!

  12. Csenky te mennyit tudsz dumálni 🙂
    Menorel, kezd aggasztani a mérlegelõs hsz-ed amit minap irtál… :S

  13. xerb: Itt élem ki, hogy ingame nem tudok érvényesülni, és különbenis, melóból nincs játék, szóval marad a trollkodás. :/

Comments are closed.