header image
 

Mennyi ideig tart majd a szerverek összevonása?

Még nagyon reggel van és azt se tudom hol vagyok és lehet rá kéne szoknom a kávéra, mert totálisan nem értem, hogy mit is írt Tamat a témával kapcsolatban. Mindenesetre, ha az van amit én hiszem hogy olvasok, akkor NAGYON JÓ HÍRREL szolgálhatok nektek.

Korábban spekulálgattunk arról, hogy mennyire unfair az, hogy a karakter visszanevezést valamikor munkaidő alatt kéne megejteni éshogy nem fog tudni ez miatt mindenki kivenni szabadságot, meg ugye egyébként is… Nos Tamat most megnyugtatott mindenkit – válaszolva arra a kérdésre, hogy “meddig is fog tartani?” -: “Nehéz megmondani, jelenlegi tudásunkkal azt kell hogy mondjuk, hogy olyan 12-16 órára lesz szükség a mergehez, de simán lehet, hogy még további 4 óra is kellhet. Nehéz ennél pontosabb becslést adni, mivel igazából fogalmunk sincs“. (Najó a mondat végére nem ezt irta, de annyira találó volt és igazából ő is pontosan erre gondolt  🙂

Kiindulva abból a tényből, hogy július 14-én tényleg lesz merge (és egyre inkább úgy néz ki, hogy ez már kőbe van vésve NCWestnél), akkor aznap délelőtt 11-kor lelövik a szervereket. Tamat becslése alapján valamikor este 23 óra és mánap reggel hajnali 3 között fog véget érni a merge, de legrosszabb esetben is max másnap reggel 7-ig véget fog érni. Szóval – hacsak nem vagy pék -, akkor minden bizonnyal ott lehetsz a merge utáni pillanatban, amikor élesben indul a szervered… Jahogy ébren kell lenned egész este beteg módon nyomogatni az F5-öt az aionstatus.com-on? Ha kell a neved, akkor biztos megéri.

~ by Menorel on .

Aion