header image
 

Már csak két nap a fura sárga tatyóig

júli 29-én kerül kiosztásra (tehát csütörtökön) a “Fight on the Right Side” event keretei között az első adag jutalom, ami  a “Suspicious Yellow Sack” lesz, abból is mindjárt 5 darab. Kérdés lehet, hogy mi is ez pontosan. Ezeket a zsákokat normál körülmények között a játék ismételhető questjeiért lehet megkapni. Egészen pontosan a 10x ismételhető questekért, amelyek tízszeri megismétlése esetén kaphatunk egy-egy ilyen táskát. Függően a teljesített quest szintjétől négyféle zsákocsát kaphatunk: old (31-50), green (31-60), red (31-70) és yellow (31-80). A zsákokban enchantment stoneok rejlenek, melyeket a kinyitáskor kaphatunk meg. Az, hogy milyen szintű kövek lehetnek benne attól függ, hogy milyen színű az adott zsák. Tehát a mostani eventnél a sárga zsákocskákkal jártunk a legjobban, hiszen ebben van rá esély, hogy akár 70+-os kövek is lapulhatnak.

Ha valaki az event kapcsán nagyon rákapna a szerencsejátékra, akkor Heironon további három zsákhoz juthat hozzá (Vicarious Viciousness, Doslate Nolantis Ruins, a harmadikat nem találtam meg ) az ismétlős questek befejezésével, valamint theobomoson további kettő quest (Clearing the Route, Brick for Fun and Profit)  várja ezzel a jutalommal.

Mi is ez a “Fight for your Right Side“: A jutalmakra abban az esetben vagy jogosult, ha az accountodon egyetlen race-confict sem áll fenn, azaz a merge után nincs olyan szerver, ahogy egyaránt van Asmodian és Elyos karaktered is. Amennyiben létezne ilyen, akkor még a mai napon old fel az ütközést azzal, hogy az ütköző karaktereket eltransfereled egy másik szerverre.

Persze felmerülhet a kérdés, hogy vajon mennyi ilyen tatyót kell kinyitni, hogy akár csak egy l70+-os követ, vagy neadj isten egy l80-as bemákoljunk. A “válasz” a tovább után…

Koreai testvéreink imádnak statisztikázni. Nagyon tetszik, ahogy a totális RNG-t próbálják megfejteni számossági alapon. Így tettek természetesen a Suspicious Yellow Sack eseténben is. Az egyik GM-mel szétszedettek 100 ilyen tatyót, aminek a végeredménye így nézett ki: (a kék színűek a 61+-os kövek). Oké a táska tartalma igencsak impozáns, minden bizonnyal bárki elfogadná, de ugye itt az a kérdés, hogy mik is lettek a végleges számadatok. Hát lássuk a végeredmény statisztikát (bocs, de kivételesen nem cserélem le a koreai labeleket angolra, most nem nagyon van rá időm … csak rászántam magam…):

Az erdmények alapján:

  • 24% esélyed van, hogy l40 alatti enchantment stone-t kapsz a zsákból.
  • 32% esélyed van, hogy l41 és l50 közötti követ kapsz.
  • 18% esélyed van, hogy l51 és l60 közötti követ kapsz.
  • 15% esélyed van, hogy l61 és l70 közötti követ kapsz.
  • 11% esélyed van, hogy l71 és l80 közötti követ kapsz.
  • megközelítőleg 1% esélyed van arra, hogy l80-as követ kapj bármelyik zsákból is.

Sok szerencsét mindenkinek.

Global AD Tags: Aion, Spatalos, Variance Blog, NCSoft, NCSoft West, Tera, AionOnline

Google AdSense hírdetések. Ugrás a commentekhez…

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “Már csak két nap a fura sárga tatyóig”

  1. sárga zsákos küldik még nem mennek 1.9-ben. Legalábbis egyik biztosan nem, nincs mob hozzá. NC is tud róla 😀

  2. Nemtudom, hogy az NC mit tud róla és mit nem, de az AionArmory-n (a Sack képére klikkelve bejön a link) többen is ecsetelik, hogy a táskából X szintű kövük jött ki. Szóval ha nem is az összes, de néhány quest biztos, hogy működik már most is 1.9-ben.

  3. megcsináltam mind az 5 küldit anno a chanterrel, a következő köveket kaptam: 76, 69, 38, 44, 59

  4. Cori: ha a Vicariousrol beszélsz, van mob, csak nem az a neve amit a küldi kidob. Shaman Spiritet kell ölni.

  5. shaman spiritet? pedig anno azt is próbáltuk Faelannal és nem számolta 😀 azért köszi, majd kipróbálom és akkor sztornó amit mondtam 😉

  6. Pedig biztosan jó, most csináljuk mi is 🙂

  7. Én feladtam a fegyò enchantot kb 50-60 mil elpazarlása után.

Comments are closed.