header image
 

Kompenzáció a sok bakiért?

A holnapi nappal hála istennek befejeződik a július hónap, bár augusztusban még bőven lesz mit elrontani, de remélhetőleg az NCWest képes lesz kimászni a slamasztikából. Természetesen a sok-sok bakiért, kiesésért és hibák tömkelegéért azért illene némi kompenzációt adnia az üzembentartó cégnek. Erre mutat némi hajlandóságot azt, hogy Tamat a hivatalos USA fórumon egy nagyon titkos projektet emleget és abban kéri a játékosok segítségét, hogy segítsünk kiválasztani (persze nem mi, hiszen mi alávaló EU vagyunk, akik nem tudnak hozzáférni a NA forumhoz) a két alternatíva közül azt ami jobban tetszik. Nyílván sehol nincs leírva, hogy ez lesz a kompenzáció, de a történések fényében azért látok rá esélyt, hogy valami ilyesmiről lehet szó. (Az biztos, hogy nem az egy éves veteran rewardról van szó, ezt már Tamat megerősítette) Ha már szavazni nem tudunk, akkor legalább tekintsük meg a felkínált alternatívákat (a tovább után)

Az első pályázónk: Pink Pather jelzem:

A második pályázónk mi más lehetne ezek után mint a zordon marcona white panther:

Mivel nekünk nem engedtetett meg, hogy kifejtsük a véleményünket, ezért üsse kavics csinálok én egy szavazást, hogy nektek melyik kompenzáció lenne a legfelelő. Csak, hogy legyen megfelelő mennyiségű alternatíva, én hozzácsapnék a szavazáshoz további két tételt:

Szegény Tamat a postban egyébként elpanaszkodja, hogy milyen sanyarú sorsa van, tegnap is hajnal 1-ig kellett az irodában lennie (nem is értem miért). Már alig várom, hogy Spataloson nyamvad rózsaszin párducok támadják meg a fortresseinket, ohh wait ehhez mondjuk néhány asmo playeris kéne…

~ by Menorel on .

Aion

27 Responses to “Kompenzáció a sok bakiért?”

  1. gondoltam legyen egy ironikus szavazat is 🙂 1st option~

  2. egyébként ezt a két jelmezt mindennek nevezném csak nem kompenzációnak… hihetetlen, hogy ezzel akarják kiszúrni az emberek szemét. Előre félek, hogy mi lesz a GW2vel ha ez a support ráteszi a kezét. Fantasy hangulatot rózsaszínpárducokkal az iggen~ >_<

  3. hat jah, rem gagyi mindketto szerintem, nem is hiszem, hogy kivaltom oket, mert csak a helyet foglalna az inventoryban..

  4. @fubenalvo: en is tartok tole..

  5. Neeeeem, én rózsaszín nyuszit akartam, fakkkkk!

  6. pather tiger panther párduc tigris, még a végén nyúl is lesz ne aggódj Szergely! 🙂

    Egyébként remélem ez valami photoshopolt vicc akar lenni, mert ha komoly, akkor ma felgyújtom a CE dobozt mindenestül.

  7. Ezen gondolkodom én is Csenky, hogy ez komoly? Mert ha igen, akkor az NCWnél tényleg teljesen hülyének nézik az embereket.

  8. Nekem megfelelő kompenzáció lenne egy olyan “crafting” weekend event, amikor 100%-ban minden kritel és mindenhez csak 50% material szükséges, beleértve a miragent questet is. ^^

  9. @Csenky Nézd meg a liknelt videót NA fórumon nagyon cuki…

  10. Szerintem is EPIC FAIL lenne ilyemit bedobni kompenzációnakl, de: “Nyílván sehol nincs leírva, hogy ez lesz a kompenzáció, de a történések fényében azért látok rá esélyt, hogy valami ilyesmiről lehet szó.” Vagyis nem is állította senki, hogy ez fog történni. Ráadásul nem tudható, hogy a két bárgyú jelmezhez mi társul. Értem ez alatt a statokat, tulajdonságokat. Persze ha egyszer elérkezik az ideje, majd kiderül.

  11. Statok? 😀 Viccősz.

  12. a télapós jelmeznek szerintem egy határnak kéne lennie… ha így folytatódik jöhetne akár garfield jelmez és miki egér is bele. Tulajdonképpen a gyűrűk urába is simán passzoltak volna, nem értem abba miért nem voltak rózsaszín tigrisek.

    Vagy csak én gondolom, hogy az ilyen elemek rombolják a játékot? Koreában lehet, hogy nagyon cukikawaiiikjúút, de én speciel hidegrázást kapok ezektől.

  13. Halloween és Valentine nap után teljesen kézenfekvőnek tartom a “kompenzációt”. Gondolom ezt sem lehet majd tradelni, skin-ként felhasználni és accountonként (vagy server?) csak 1 karakter kapja meg.
    Persze mi lehetne még kompenzáció? 1 hét ingyen – kétlem, 5 lodas – …, 5 major ancient crown – :S, 2x-es XP hétvége – -.-“, 1 kinahs death penalty hét(vége) – bár az jobb lenne közvetlen 2.0 elött. Szóval hirtelenjében nincs is értelmes ötletem. 🙁

  14. a dupla xp-s hétvége átmenetileg szünetel
    ncfail emgint alakít

  15. Tehát akkora volt a transfail, hogy már egy duplaxp-t sem tudnak fellőni. Lassacskán örülhet a nép, hogy egyáltalán nem füstöltek még el a szerverek. Csak kérdés, hogy ki fog ezért még pénzt adni, mert szerintem mindenkinek véges a türelme. Az Aion még bőven abban a korban van, hogy éppcsak virágoznia kéne főleg így 2.0 közelében, nem hanyatlani bakker, 8-10 év alatt kéne annyi játékost veszíteni, mint amennyit ezek a lámák egy fél év alatt hazavágnak.

  16. The Reactivation and Double XP Weekends start and end at the same time, as found below:
    * Starts: Friday, July 30, 2010 at 8 a.m. CEST
    * Ends: Monday, August 2, 2010 at 3 p.m. CEST

    Ennél újabb infó nincs legalábbis én nem találtam az ügyben.

  17. Menorel, a 4. verziot siman eloterjeszthedned az NCfail-nek tuti arra szavaznanak a legtobben pont ugy mint itt 😀
    Illetve kimaradt a klasszikus 5. verzio: 4 Lodas amulett 😀

  18. Istenem de szép lenne pink pantherként írtani a sok kàrogó varjút az abyssban.

  19. ha ezt kapjuk függetlenül attól hogy kell e használni vagy sem.
    úgy törlöm le az aion-t a gépről mint a huzat.

  20. Akkor még mindig én vagyok a drasztikusabb, majd linkelek képet az eseményről. xD

  21. Srácok, a post egy hipotetikus feltételezésről szól, a címben ott a kérdőjel és a postban is leírtam, hogy mi az ami tény és mi az ami ebből az én következtetésem. Kezeljük ezt kivételesen limonádéként a sok-sok komoly téma között. Majd ha kiderül, hogy mi is az a “top secret projekt” amihez ezek kellenek Tamatnak, akkor majd ráérünk elégetni a CE dobozokat meg hasonló jóságokat mondani és tenni. Örülök, hogy Csidó leírta a duplaxp-s ügyet, így nem kell nekem megtenni, a napi egy fail post több mint elég, tegnap is már kihagytam egy fail-t, mert már annyira fájt amúgy is amit művelnek. (Konkrétan arról van szó, hogy kiküldtek a duplaXP+reactivationről egy levelet minden előfizetőnek, amiben az összes kép broken link volt a közlemény link meg HTTP/404-re ment..)

  22. Jahh még egy apró gondolat. Ugye most perpillanat Tamaték azon dolgoznak vadul, hogy kidolgozzanak egy új stratégiát a transferelésre, ezt teszik már kedd óta, amikor is ugye cancelezték a free-transfert.
    Örülök neki, hogy miközben annyira nagyon dolgozik a transfer ügy megoldásában, hogy hajnal 1-ig is bent kell miatta maradnia, aközben ráér ilyen hülye rózsaszin nyulakat nézegetni és erről postolni…

  23. Sokszor komolyan elgondolkozom, az NCWest-nek tényleg vannak olyan tervei hogy visszacsalogassák a játékosokat, mert eddig ennek az ellenkezője sikeredett részemről ><

  24. A Tamatos opciónak kifejezetten örülnék 😀

  25. Hát végül is ha Tamat fogja hordani a valóságban akkor semmi gond. XD

  26. Bár eszemben sincs (főleg, hogy nyolc karim már van) Elyost létrehozni sem SpataGos, sem más szerveren, de ma belépésnél ez az üzenet fogadott:
    http://web.t-online.hu/attys/temp/YccE.jpg
    A balancolás gyenge próbálkozásainak egyike.

  27. Fegyverként adhatnának valami Thumper Shotgunt is majd a jelmezek mellé 😀 Amikor rálősz valamelyik jelmezes egyénre csak úgy cafatostól szakadjon róll a a rózsaszín hacuka 😀

    De eljátszhatnák azt is, hogy a komplett NCwest beöltözuik ezekbe és rájuk lehet pukkantgatni 😀

Comments are closed.