header image
 

Beshmundir Temple – incoming…

“Ennyire” voltam attól, hogy ma este végre kipublikálhassam a Beshmundir Temple-ről szóló cikket. És amikor azt mondom, hogy “Ennyire” akkor valami nagyon picit képzeljetek el. Erre… Már az quest chaineket pofozgattam, amikor egyszercsak a koreai powerbook elment egy szolíd 4 órás karbantartásra. Így járás… Na akkor majd talán holnak. Mindenesetre, valami brutál jó hely lesz Beshmundir Temple. Okosan átgondolták endgame instance lesz, ami remélhetőleg nem fogja kettészakítani az PVE és PVP játékosokat (pontosabban biztos, hogy nem fogja…) A többit majd – talán – holnap.

update.1: Totál nem ide tartozik, de nincs kedvem hozzá, hogy új postot irjak neki: Holnaptól (szerdai maintenance) egy héten keresztül 1 kinah-ba kerül a soul heal. Ami tök jó, viszont aki mostanra tartogatta a visszavásárlást (tehát Klei-n kívül kb mindenki), azoknak ajánlanám a figyelmébe, hogy a Soul heallel együtt a 2.0 megjelenése után (ami ugye már hihhhhetetlenül közel van) egyből 51 és egy-negyedesek lehetünk (már persze ha akkor lerakod az asztalra a milliókat érte), míg ha most visszaveded, akkor “csak” lvl51-esként kezdesz. Bejelentés – link –.

update.2: Nocsak, miközben az EU siteon azt irják, hogy a maintenance kb 3 órás lesz, eközben az USA siteon (-link-) ezt írják: “The maintenance is estimated to take no longer than 12 hours.” Ráadásul a maintenance nem a szokásos hajnali órában kezdődik, hanem helyi idő szerint délben. Vajon mi fog történni az NA szervereken? Felvettek három raklap mexikói segédmunkást, akik kézzel fogják kiosztani a rewardokat 12 óra alatt?

update.3: Tamat a fórumon meghírdette az eredményt a párduc szavazás kapcsán. Mivel nem voltak hajlandóak felvenni a szavazási lehetőségek közé a “Tamat lángoló testét ábrázoló fotót”, ezért a “Pink Tiger” nyert. Nem is tudom, hogy viccesnek, vagy szánalmasnak nevezzem, hogy csak itt nálunk a blogon összejött több mint fele annyi szavazat, mind az USA blogon összesen. Ilyen az amikor az embereket hülyeségről kérdezed meg és mégcsak nem is adsz nekik igaz alternatívát. Ja és hogy mi lesz ezzel a Rózsaszín párduc jelmezzel? Tamat a következőt írta: “What is this for? I guess you’ll have to wait and see. 🙂” És még van pofáján bőr fenyegetőzni 🙂

~ by Menorel on .

Aion, Tera Online

4 Responses to “Beshmundir Temple – incoming…”

  1. 180 szavazat… Érdekli a community-t az ügy 😀

  2. @meno:

    http://forums.eu.aiononline.com/eu/showthread.php?p=161711#post161711

    jöhet az újabb fika post. Ezek kezdik elveszíteni a maradék eszüket is.

  3. hát ez lol, ezek egyre agyatlanabbak… Amilyen ütemben haladnak a játék leépítése felé, még fél év és kereshetünk új mmo-t…

  4. Én már keresek, azon is gondolkodtam hogy eladom az aion-t tokkal vonóval. Nem hiszem hogy valaha is erre fanyarodnék még egyszer.

Comments are closed.