header image
 

FotRS és DOD jutalmak már “úton” vannak

Az amerikai szervereken már néhányan jelezték, hogy megkapták a jutalmakat. Ez annyira meglepte Trine-t és Tamatot is, hogy köpni nyelni nem tudtak, persze egyből kiderül, hogy a helyzet még sem annyira rózsás. Pl. elég sokan kaptak levelet, amiben gratuláltak a frakció győzelemhez, már persze a reward a konkrétan kimaradt a levélből:

Persze mégcsak ez sem következetes. A legtöbben még ennyit sem kaptak, ám állítólag vannak emberek akik ismernek olyan embereket, akik kaptak is már crownokat. Tamat máris jelezte, hogy minden sinen van:

Kak(i)nyerk elfelejtette behörpinteni a reggeli kávéját. Teszek róla, hogy ezért megkapja a méltó büntetését, _hamarosan_ újraküldi a rewardokat.

Miért pont ez sikerült volna baki nélkül…

~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “FotRS és DOD jutalmak már “úton” vannak”

  1. LoL

  2. hehe… Ezert mokas, hogy ezeknek meg van allasuk.

  3. Egyénként a topic ahol kábelnyerk kávéjáról van szó az nem FotRS és DOD hanem a Menotios kill 5 legio vagy group vagy mi crownja.

  4. Nem is a linkelt post a forrás 🙂 A linkelt postban csak Tamat kommentálta kakinyerk failját. Egyébként egyrészt ugye már a linkel képen is 6 db kakinyerk levél van, másrészt meg itt az egyik topic ami nem a Menothios rewardokról szól: http://forums.aiononline.com/na/showthread.php?t=21957

  5. Ott az egyik képen valóban van egy full ablaknyi kukinyerk levél meg olyan is amiben crown is van.
    Ayase is csinált egy hír topicot amibe eddig azon kívül hogy ő haza megy mert álmos hír még nem került 😀

  6. Ó dehogynincs, beleirta, hogy amint hazaért akkor azonnal újra bekapcsolódik az információs szuperszardára és ömleszti nekünk az infókat – már ha lesz -.

  7. Ezt mondom én is csak másképpen 😀

  8. LS-ben van olyan tag, aki már megkapta a DoD rewardot alsó abyssért.

  9. “To log in to the Aion Forums, you must first select a character to post as. If you have not done so, visit AionOnline.com, log in to the site (near the top left), click “Hi, ,” and select “My Aion.” Select a character. You can then log in to the Aion Forums.”

    Úgy látszik Ayase barátomnak nem tetszett hogy ki postoltam azt a sok leveles képet a uk fórumon mert azóta nem tudok ott bejelentkezni. Választottam másik main karit de ugyanaz az üzenet. Nem először csinálnak ilyet mikor valami nekik nem tetszővel lepem meg a népet de ez a fajta cenzúra elég gáz.

  10. Bocs a dupla postért, tedd egybe őket légyszi.

    For the Dash of the Daevas crown rewards, we’re going to issue every active Aion account 14 Major Ancient Crowns. Grats! These will be claimable one time through the Account Management page. Our current timeframe for distribution is sometime in the next week or two.

    Szóval majd egyszer talán a jövő héten vagy két hét múlva esetleg ha úgy alakul és nem jön közbe semmi illetve már elegen abbahagyták a játékot ezen idő intervallumon belül akkor lehet hogy lesznek olyan kegyesek és ha megengedik nekik akkor oda adják a 14 crown-t. Bár ahogy a szöveget nézem mostmár mindenki 14 crown-t kap és nincs Goblet. Ez viszont felveti azt a kérdést hogy akkor tulajdonképpen miért is harcoltunk és nyertünk aminek (részben) következményeként elvándorolt több 100 asmo.

Comments are closed.