header image
 

Amikor a gépek átveszik az uralmat az emberek felett

Az alábbi screenshot a koreai hivatalos fórumról való, a bejegyzések heti rendszerességgel tartalmazzák a bejelentést a törölt accountokról. A törlés minden esetben (mint az látható is rajta): “BOT”-ozás. Csak érdekességképpen: június hónapban ~19.000 accounttól szabadultak meg. Ez egyébként koránt sem nevezhető soknak, hiszen pl. februárban 72k accountot végeztek ki:

Hogy konkrétan kik vagy mik ellen is próbál az NCSoft Koreai ilyen módszerekkel küzdeni? A tovább után bemutatunk egy díszpéldányt: (Le a kalappal az NCSoft KOR előtt, hogy nekik még erre is van idejük és energiájuk…)

~ by Menorel on .

Aion

8 Responses to “Amikor a gépek átveszik az uralmat az emberek felett”

  1. Ha ezek ilyen cuccal farmolnak az általam elképzelt 24/7 kis koreai váltásban görnyed a gép előtt szitu helyett akkor azért igencsak lehet lóvé a dologban.

  2. Anyuuu, nekem is kell ilyen gyerekszobaaaa!

    Hát igen, biztos van benne pénz. És nem csak Aiont tolják…

  3. Nekem csak a cucc ára kéne 😀 Erre az egy gépemre sem tudok olyan játékot találni ami lekötne. Ha mégis találok akkor valami tuti tönkreteszi a mókát(ncwest).

  4. Jol latom, hogy terfigyelo kamera van a plafonon? Vagy csak a tüzjelzok lennenek?

  5. Jó kérdés, akár az is lehet.

  6. Szerintem kamerák, nem sok funkcionalitás lenne két egymásmellé pakolt tűzjelzőben 😀

  7. Aztakurvaaaa! Heaven!!! Befogadnám az első polcot 🙂 Elfarmolná a kinah-t a pincébe 😀 Azért a számok is döbbenetesek :D:D 19ezer bannolt acc csak júniusban 😀 Az egész európai régióban nem játszanak annyian 😀

  8. Zaiko: és tudod mi a legdurvább: hogy tényleg nem játszatnak annyian 🙂

Comments are closed.