header image
 

FotRS/DoD rewardok “Survey” és Account Mgmt rendszeren keresztül

Az alábbi postot konkrétan két hete írtam meg, de mivel az információ kiszivárgása után egyből letagadták az egészet, ezért mostanáig nem mertem kipostolni. Éreztem én még, hogy hasznos lesz ez, úgyhogy szerencsére nem töröltem ki. Hát lássuk, hogy mi lesz a “véglegesnek” szánt stratégia ezen a fronton:

Na kérem szépen, az aktív accounttal rendelkező játékosok nagyon figyeljenek az alábbiakra:

Faelan a következőt nyilatkozta az egyik topicban (kb 1-2 hete):

“the reason they haven’t been given out yet is that we didn’t want to spam players with c14 in game surveys (they are limited to 1 item or 1 stack per survey, and Major Crowns/Goblets don’t stack).”

El kellett telnie 1-2 hétnek mire Ayase végre kibökte a tegnapi Eye of Communityben a választ:

Tudjuk, hogy közületek sokan türelmesen várják a DoD és a FotRS eventek kapcsán kiosztára kerülő Major Crown és Suspicious Yellow Sack jutalmakat. Nyilvánvalóan, belefutottunk néhány hibába ezeknek a kiosztása kapcsán, ami miatt új stratégiát kell alkalmaznunk.

A Dash of Daevas event kapcsán “nem szarozunk“, minden aktív account fog kapni 14 db Major Ancient Crown-t. (szóval nincs Goblet és Crown külön-külön, hogy miért ilyen jófejek? Nyilván azért, mert ez az egyszerűbb nekik…). Gratulálunk mindenkinek! (Csak így tovább, ezért megérte mindenkinek küzdeni!!!)  Ez egyszeri alkalommal begyűjthető lesz az Account Manager oldalon keresztü. Ennek a várható ideje valamikor a jövőhéten, vagy inkább az azt következő héten várható.

A Fight on the Right Side event kapcsán az a döntés született, hogy a Yellow Sack-ok in-game survey-en keresztül fognak kiküldésre kerülni a következő hét folyamán. Ezt a survey-t szintén csak accountonként egy karakter fogja megkapni.

Mit is jelent mindez a gyakorlatban a NYILVÁNLAGÓ RAGE-n kívül? Nagyon fontos technikai részletek a tovább után. A saját érdekedben olvasd el (ha egyáltalán még érintett vagy benne), hogy ne utólagosan kelljen reklamálnod:

  • Kezdjük a Yellow Sack-kel. Mivel ingame Survey-t keresztül kapod ezért az a karaktered fogja megkapni akivel éppen be vagy loggolva, vagy akivel be fogsz loggolni először a kiosztás után.
  • Ne ess pánikba ha valaki kis alt kapja meg. Ugyan a zsákok karakter boundosak, viszont a tartalma nem. Szépen nyisd ki egyessével a zsákokat, vedd ki belőlük az értékes enchantment stoneokat és pakold be account warehouseba, majd a megfelelő karakterrel vedd ki.
  • Az Account manager oldalon keresztül a DoD rewardok nem lesznek tételekre bontva, egyben fogod látni a 14 rewardos csomagot az “Apply game items” alatt. Nagyon fontos, hogy az “Uses Remaining” oszlopban azt fogod láni, hogy “1”. Tehát egy karakternek fogod tudni odaadni egyben a 14 crown-t. (Nem minden karakterednek)
  • Ayase szövében van egy nagyon fontos rész “also only be claimable once per account.” Ez azért fontos, mert nem azt írták, hogy “per server”. A különbség abban van, hogy pl. én jogosult lennék a Perentón és a Spataloson is a 14 crownomra ennek ellenére válaszanom kell, hogy kinek adom oda. Ugyanez igaz a Yellow Sackre is. Ha a FotRS disztributálása után első alkalommal a Perentos lvl19-es altommal lépek be (ami ezek után nyilvánvalóan nem fog megtörténni 1-2 hétig)  és ő kapja meg a zsákokat, akkor cseszhetem, mert onnan sehogy nem fogom átvinni az enchantment stoneokat a Spatalosra.

Mindenkinek újabb  kitartást és türelmet kívánok az elkövetkező egy-két hétre amikor is – még az is lehet, hogy – tényleg kapunk is valamit üres leveleken kívül.

~ by Menorel on .

Aion

48 Responses to “FotRS/DoD rewardok “Survey” és Account Mgmt rendszeren keresztül”

  1. És még volt aki azt mondta hogy ezt már nem lehet fokozni 😀

  2. Még jó, hogy canceleztem az accom 🙂 Biztos enne a fene. Ezeknek még mindig van munkahelyük ott? Hihetetlen.

  3. mondjuk azt h mindenki kap,megértem,hiszen a “balance ” miatt néhány szerveren esélyük nem volt némely frakcionak a gyözelemre,nyilván ezt tudták és ezért ez az egész,de hogy még hetek után sem sikerül kiosztani a cuccost,ezt azért nemértem!ez az ncwest nem egy gyorsvonat az tuti,legalább fél évet késtek a szerverösszevonásokkal(és az is h sikerült már..),egy kib…. 1.9es patch leforditása 2 honapig tartott,a jelenleg is várakozás alatt lévö 2.0 röl nem is beszélve!komolyan mondom szerintem nyugdijas klubb lehet ott bent és mindenki ráérösen adja elö amikor éppen kedve van vmihez vagy nemtudom,de ez vicc

  4. “…minden aktív account fog kapni…”
    van esetleg abban útbaigazító megjegyzés, hogy mit takar az “aktív account”?
    1. Az event meghírdetésekor aktív?
    2. Az event időtartama alatt aktív?
    3. Az event lezárásakor aktív? (kezdéstől 2 hét)
    4. “Majd amikor kiküldjük Seattle time szerint”, illetve amikor egyszer ténylegesen kiküldésre-hozzáférésre kerülnek a rewardok, azaz valamikor a jövőben egy időpontban aktív account?

    Gondolom utólagosan nem lesznek hozzáférhetők a rewardok.
    Nem is tudom, hogy miért is izzadok a témán, amikor a játékélmény-játékmechanizmus-community managment már az utálat határára sodora a játékot, csak kb. 2-3 tucat ember miatt vetemednék arra, hogy újra hozzányúljak a játékhoz, ráadásul ennek egy része már vagy cancelezett vagy tervezi.

    UI.: Nehogymár ne trollkodjak, mindenkinek ugyanaz a reward egy verseny eventen? Fail, újra és újra és újra…

  5. csocsi: “mondjuk azt h mindenki kap,megértem,hiszen a “balance ” miatt néhány szerveren esélyük nem volt némely frakcionak a gyözelemre,nyilván ezt tudták és ezért ez az egész,de hogy még hetek után sem sikerül kiosztani a cuccost,ezt azért nemértem!”

    Ezzel csak az a baj, hogy egy csomó szerveren csak azért foglalták el Divine-t, hogy a kiskarik megkapják a crownokat. A balaur a soha nem fogja visszafoglalni Divine-t, innentől kezdve ezek a szerverek bukták a kb egyetlen normális BBBS farm és PVP helyet. Hogy miért ? Nos a semmiért. (ezek szerint)

    Stake: Nincs erről infó, de értelemszerűen nekik az a legegyszerűbb, hogyha a kiosztás pillanatában nézik, hogy aktív-e az account.

  6. Vajon a 2.0 mennyit fog csúszni?! XD

  7. Figyi Meno,ebben nemértünk egyet!nemhiszem, hogy minden szerveren csak azért befoglalták divinet,hogy kapjanak 1-2 crownt érte,de utánna mégsem leheseen annyit bbbst farmolni,de a kiskariknak kell az a pár k AP!Az elsö adando alkalommal befoglalták az erösebbek,és lássuk be,mint utobb kiderültek a dolgok,nem véletlenül,hiszen ekkora “balance” mellett szinte csak bekellett sétálni.Azt meg az nc cseszte el,hogy ez lett a balanceal,mert maga az event ötlet még jonak is bizonyult,de hát mint tudjuk,ezekre nemlehet bizni semmit:)El sem hiszem komolyan,hogy egyszer a dbl exp 7végén meg a cukorkás eventen kivül van valami más,erre ezt sem tudják megcsinálni ugy,hogy abbol ne legyen kavarásXD hihetetlenek ezek az nc fiuk-lányok

  8. XD én azért örülök, mert így kapok egy valag AP-t és semmit nem csináltam érte XD Alapjába véve pedig ott a baj, hogy az Abyss PvP egy szutyok, meghalsz sok ap-t buksz, lezergelnek megint sok apt buksz, persze ezen 2.0 kicsit változtat, de amíg instából jobban jön az ap addig nem is lesz itt élvezet PvP, nincs ami motiváljon, na meg a szerveroldali laggok siegen hát az kikészít, szar a support lényegében ennyi, de ezt már sokan leírták előttem.
    2.0-t nagyon várom, az megint ad 1-2 hónap unaloműzést utána meg tera függő akarok lenni 🙂

  9. Ügyes, ha tudsz játszani, ha nem, ha vakáción vagy, ha bármi van, azért fizesd be mert különben nem kapsz lófüttyöt sem, abban a jövőben előforduló időpontban amikor kiosztásra kerülnek a rewardok…

    Soha nem lesz semmilyen PvP lehetőséggel bíró játékban balance. (Aionban a játékmechanica és NcW-tnek köszönhetően biztos legalábbis.) Semmilyen versenyben nem azonos a 1-2-3. helyezett jutalma. Akkor ki lehet találni nem befolyásoló, hanem fun rewardokat, például 10 festék az első helyért, 5 festék a másodikért, esetleg omg kinézetü skin az elsőnek és so so vagy ratyi a másodiknak. Ez verseny (lett volna). Nézd meg, hogy a következő hasonló típusú eventen ez mennyire fogja befolyásolni a részvételt: “Ugyan minek, úgyis megkapjuk…” (Már ha lesz még éppkézlábnak nevezhető event NcW gondozásban. Lehet, hogy ezek után inkább annak kéne drukkolni, hogy eszhükbe se jusson…)

  10. csocsi: lehet hogy nem értünk egyet, de ettől még tény, hogy a Spataloson csak azért lett elfoglalva az Elyos által Divine, mert igy megkaphatták a kiskarik a 14 crown-t, ami nagyon sokat számít nekik. Így is elég komoly feszkó volt és egyébként senkinek eszébe sem jutott volna elfoglalni, lévénhogy a merge előtt már elfogaltuk így a receptek már megvoltak onnan, ergo semmi haszna nincs annak hogy most ott áll Elyos kézen.

    Természetesen nem tudhatom, hogy a többi szerveren mi volt a motiváció.

  11. Lehetne itt balance ha nem lenne így elcseszve a balaur. Meg ez a fix siege időpont… Minden nap legyen akár reggel 7kor is, el van ez cseszve, sok minden el van, egyszer úgyis lesz vki aki jól összerak nyugatra vmit…

  12. Iridescent: Igen és ez lesz a “T.E.R.A. – The Exile Realm of Arborea” (bakker, valamiért majdnem Balaurea-t irtam 🙂
    Szóval a TERA lesz ez, legalábbis én most elhiszem, vagy ha mégsem, akkor legalább kihúzok még egy évet egy MMO mellett, ami áthidalja az időt, amiben várok a tökéletes MMO-ra 🙂

  13. TERA nem lesz rossz,de ez a non targetes dolog nemhiszem h meghozza azt az eredményt amit kellene,nem MMOba valo,ha tévednék fejezzetek le,de van akkora mmos multam,meg ugy álltalában tapasztalat,hogy meglesem a videokat a játékrol,és elmondhassam,h ez a dolog szar benne,fpsbe valo(de ha kiprobálom és bejön nekem,akkor itt kérek majd elnézést!:)).Pillanatnyilag egyértelmüen a B&S az,amire érdemes várni,GW2 is jonak néz ki,de nem jobbnak,mint amennyire jonak anno Aion nézett,más meg még csak a láthatáron sincsen ami érdemleges lehet,youtubon is nézem folyamatosan az uj készülö mmokat,de ami értelmes lenne az semmi.Aionnal nem is lenne baj,ha mondjuk 2.0val adták volna ki mindjárt:) De ez a sok várakozás a hibák kijavitására meg minden,állandoan az az érzésem van,mint ha még most is csak kezdeti stádiumban lenne,mert mindig hiányolok vmit,sokszor unatkozom,és vannak dolgok amik értelmetlenek,de az tény,hogy maga pvp része az nagyon tuti,jol kitalált dolgok vannak,majd B&S mellett lehet visszanézek egyszer meglesni milyen lett 4.0ra az Aion:) Na persze most sem hagyom még abba,csak ugy a távoli jövöbe kalandoztam kicsit bocsi:) Aion-have more fun?!

  14. Nincs az a kinah akarom mondani pénz hogy én még egyszer ncsoft játékra vetemedjek. 😀

  15. Hát ez… szomorú.
    Spataloson az Elyos kb a merge utána 6. napon befoglalhatta volna divinet. Ha akarja. De sokak nem akarták, ne legyen asmo ragequit. Aztán az asmók egyébként is megfogyatkoztak, és akkor már miért ne alapon elfoglaltuk a crownok miatt. 100%-ig azok miatt. Ahogy csakis a crownokért mentünk rá alsó fortokra az első napokban.
    /rage on
    Igazából nem is tudok mit monani erre az egészre. Először a győztes oldal MINDEN játékosa kap, aztán már a vesztesek is kapnak. Egye fene, de mostmár eljutottunk oda hogy minden acc kap, de csak egyetlen karakter. Egyáltalán nem az asmoktól sajnálom a crownt, de akkor mi a ráknak hívják ezt eventnek ,vagy versenynek. Ha senki nem csinál semmit az elyos nem darálja le az asmókat lehet boldogabb lenne az élet spataloson. Mindez még is megtörtént a… semmiért. Mert, hogy mindenki meg kap mindent akkor is ha senki nem csinál semmit.
    És ez nem az aion 1.9, 2.0 vagy a koreai fejlesztők hibája, ez 100%, pure, ncwest politika. Ezt megcsinál(hat)ják 4.0-ban is.
    /rage off

  16. De vedd azt is figyelembe,hogy amikor az “eventet” kihirdették,akkor még nemtudták,hogy ekkora lesz a különbség szerverenként a frakciok közt,mert itt nincsen szo olyanrol,hogy “az egyik oldal megszenvedett érte”,mert egyoldalu volt a dolog a balance hiánya miatt,hiába akarta megcsinálni x szerveren az asmo oldal is az eventet ugy ,h az nekik legyen jo,ha 500 ellen volt 1500 …Pedig az elején mindenki nagyon akarta a változást,sokan mentek siegekre,hogy megnézzék mi változott,tehát azt sem lehet mondani,hogy mindenki csücsült siegtimekor.Nc kurta el,és igy akarja valamelyest kompenzálni a lehetetlen helyzetbe került frakciokat(gondolom én).Mindenki kap 14 koronát,örüljünk neki,ne vegyük figyelembe ,hogy ez egy event volt azt annyi:)Hiszen ha jobban belegondolunk,a vesztesek még igy is elég nagyot buktak a balance miatt!Csak a szokásos NcfailXD

  17. Anno egyébként talán pont Meno faggatta Ayase-t, hogy csak az aktív accountok kapnak-e crownt, és boldogan postolta a hírt a válasszal: Minden account kap majd, ha aktív, ha canceled. (Javítsatok ki, ha tévednék).
    Még jó hogy nem csinálnak segget a szájukból.

  18. Azért merge után nem volt gond a balance-al.
    Ahogy azt már többször is kitárgyaltuk a helyzet fokozatosan romlott és jutott el idáig.
    Mellesleg kicsit turkálva ráakadtam egy egész érdekes kis játékra.

    Ez sem az a tabolós játék lesz amit a többség megszokott. Leginkább a Tera-hoz tudnám hasonlítani.
    Ha jól értelmezem a dolgokat akkor nincs gear kikötés sem class-ok. Ezalatt gyakorlatilag azt értik hogy a leginkább mágiára alapuló skilleket használó egyének is rohangálhatnak plate armorban. 350 skill lesz az open beta-ban amiket valamilyen pontokért lehet kiváltani.
    Hát kíváncsi leszek rá 🙂

  19. A probléma alapja szerintem abban, hogy mindenki megkapja a rewardot az, hogy elsősorban nem az a 140k ap volt az érték a dologban, hanem az, hogy ez adott egy célt, valamit amiért az oldal összefoghatott, kűzdhetett. Nemhiszem, hogy ebből az apből most mindenki végre full lvl40-50-es geart húz magára, ez egy zsíros loot, nem több. Viszont a következő hasonló eventen mi lesz? Majd elyos/asmo megcsinálja aztán úgyis mindenki kap fagyit. Inkabb ne is menjünk védeni, hogy minnél előbb behúzzák, legyen meg a határidőn belül és akkor tuti a reward. Az erős oldalon a top 5-10 légió meg is csinálja a feladatot ellenállás nélkül, rajtuk kívül mindenki szórja le magasról, foglalkozik a maga kis dolgával aztán mindenki bezsebeli a jutalmat.
    Sajnos nem volt szerencsém akkor WoWval játszani amikor az “Opening the Gates of Ahn’Qiraj” történt, de az fantasztikus dolog lehetett. Milyen lenne, ha Aion olyan lenne, hogy a Miragent questek az anuhart setet adnák (és DP-ben esne az anuhart) és DP csak akkor nyílna meg miután a daily quest tokenekből leadásra kerülne mondjuk oldalanként 10-100-1000k, ekkor válna támadhatóvá Divine fort. Divine fort eleste után egyből megjelenne a dg, hogy visszafoglalja és azt is le kéne darálni, hogy abyss meg legyen tisztítva a balauroktól (legalábbis biztonságosabb lenne). Divine fort elfoglalása és dg leszedését követően jutnánk hozzá ahhoz az infohoz, hogy a balaurok mocskosul kitaláltak valamit és a jövőben övék a hatalom. Ekkor lehetne menni DP-be. DP-ben S gradeben lenne rá 0,1-1% esély, hogy valami bebörtönzött shugot kapunk Tahabata helyett aki mint egy felveszem-leadom quest adná a Tahabata fegyvereket és mindemellett ad egy térképet/quest chaint, ami teljesítése után válna elérhetővé a 2.0 területe.
    Bár nem vagyok sem programozó, sem game developer, kétlem, hogy 1-2 számlálót, illetve questet belerakni a játékba olyan hihetetlen bonyolult lenne, de mennyivel szórakoztatóbbá, célokkal telibbé varázsolná a játékot.
    UI.: Divine fort cappért illetve dg leszedéséért meg nyugodtan küldhetnének valami exclusive titlet postán auto azoknak akik belesebzett 1dmg-et, pl Conqueror of Abyss + Flight Master/Air force one.
    Lehetőség, lehetőség, lehetőség vs. grind, grind, grind.

  20. Nem rossz.. és amikor mindent elért az egyik frakcio, akkor megnyilna egy insta aminek az utolsó termében Ayase állna, és ha megöltétek akkor chance-re kidobna 1 vagy 2 db Lodas Amulettet…

  21. nekem ennyi volt. nem tudom rajtam kivul hanyan vannak akik mar lvl-inget meguntak a 3. nap mert annyira fantaziatlan, es kb csak az ismetlodo questeket eri meg csinalni, de befektettek 1 twinkbe, es rifteznek ezerrel. na ez lennek en az aionban. es nagy kari hijan rohadt nehez volt uber durva geart ossze hozni. erre most ezzel a 140k ap-val lesz tobb szaz twink akik nem jogosan lesznek taposak, es total elqurjak a low lvl riftezest. raadasul en most 1 honapig nyaralok es nem kapom meg a rewardot, mert 2 napja lejart az accom. az meg kutyat nem erdekli hogy az event ideje alatt aktiv voltam(jo.tudom a foglalasokhoz 35-on nem sokat tettem)
    roviden: a mar idaig se a legjobban kitalalt riftezest (folyamatos zergeles), most teljesen elbaltaztak, sot! szerintem azzal h ennyi twink lesz(mert igen is szerintem az emberek nagy resze a kiskarijanak fogja felhasznalni a crownokat) meg a lvl-ing is nehezebb lesz, mert assak tomkelege fog 1shoteolni.
    remelem vmennyire ertheto hova akartam kilyukadni.:)

  22. Altheor: Igen, Ayase mondta ez, Corit kértem meg hogy kérdezze meg. Erről tényleg ennyi.

    Egyébként csak tisztázásképpen: A TERA-t nem az NCSoft fejleszti, nem is ő terjeszti és semmi köze nincs a játékhoz. A TERA-t a Bluehole Studio (koreai) cég fejleszti. A BSH tudomásom szerint ex-NCSoft-osokból jött létre, azokból akik főleg a LineAge projektten voltak rajta és pont azért jöttek el, mert úgy érezték, hogy tudnák ezt jobban is csinálni mint az NCSoft.
    Egyébként nem a BHS az egyetlen NCSoft spinoff cég, ott van az XL Games (ők csinálják az ArchLord-ot) és még egy nagy halom ilyen cég van.
    Szóval, ha a TERA-t az NCSoft fejleszti, akkor ezen az alapon kb minden Koreai MMO-t (és nyugatinak is a nagy részét) az “NCSoft fejleszti”.
    Azt hiszen csocsi irta fentebb, hogy no-way TERA, mert target-less combat rendszer és akkor inkább már B&S (ami viszont tényleg NCSoft termék), ehhez annyit, hogy a B&S is target-less combat rendszerre épül. Nagyon máshogy nem is tudnák megcsinálni ezt a valós idejű harcművészeti MMO-t.

  23. anip: teljesen és teljesen jogos. Addig amíg ez a crown egy jutalom volt a győztes oldalnak, addig valahol elfogadható volt, mert küzdeni kellett érte, bár – ahogy erről anno is volt szó – azért megkérdőjelezhető, hogy miért pont AP bombával jutalmaznak… Azzal, hogy most boldog-boldogtalan megkapja azzal pont abba a rendszerbe nyúlnak bele, ami a játék alapját kéne hogy képezze. (De nem képezi a hülye PVE-AP grindelés miatt…)

    Egyébként (ne legyen belőle félreértés) és nem akarok senkit sem a TERA felé terelni, csak mivel mostanában ezzel foglalkozom elég sokat, ezért elő fog kerülni, ez van.

  24. B&S is ilyen non targetos szutyok lesz??:( Hát remélem,hogy tényleg sikerül a lehetetlent jol megcsináéni,mert nagyon várom azt a gamet! A crownokhoz meg annyit,hogy nemhiszem,hogy ezen a 130k vagy mittudom én mennyi APn mulna a boldogsága mindenkinek,kiskarival ezt kb 1 hét kiszedni,ennyivel lettek elörébb azok,akik “jogtalanul” kapják meg.Viszont!Ha csak az egyik oldal kapná meg,akkor csak az egyik oldalon szaporodnának az amugy is erösebb frakcio tagjai,tehát valoban a rewardal volt itt a baj alapvetöen,hiszen milyen már az,hogy ha valaki sokkal erösebb,akkor azt erösitsük még.Nc Nc Nc Nc Nc….

  25. “Nem rossz.. és amikor mindent elért az egyik frakcio, akkor megnyilna egy insta aminek az utolsó termében Ayase állna, és ha megöltétek akkor chance-re kidobna 1 vagy 2 db Lodas Amulettet…”

    Vagy egy support ticket-et 😀

    “kiskarival ezt kb 1 hét kiszedni”

    Tényleg? akkor én biztos baromi rosszul csináltam valamit hogy az assa twink wanabe karimmal csak a töredéke sikerült. 50es karival esetleg.

  26. Hát akkor tényleg rosszul csinálsz vmit:) Bocsi de ez van,én is pont kiskarit nyomok,és a napi 20k megvan azért ezzel is.Nagykarival ha jo napja van az embernek meglehet lazán csinálni a 80-100kt is,és most van enemy böven!Mondjuk aki nem csak playereket öl,hanem instázik stb.,azt nemtudom,hogy ugy mennyit lehet

  27. csocsi: Mi a kiskarid neve ?

  28. hogy tudok privit irni neked?:) nemakarom kitenni magamat mindenféléknek:D de neked elmondom

  29. 🙂
    Én örülök az ajándéknak, mivel Telén vagyok asmo és esélyem sincs más úton Ancient Crown-hoz jutni, mivel egész felső abyss Ely kézen van a transzfer óta…

  30. Hát nem tudom 120+ kill után is csak 22k ap-m volt és azt nem egy nap alatt szedtem össze. Pedig nem lowokra vadásztam hanem a szép piros nevűekre meg az egy két becsúszó afk rózsaszín.

  31. csocsi: [email protected] (Hiszek neked meg minden, csak egyszerűen látni akarom a saját szememmel és után tolni egy /bow-ot)

  32. meno ment a mail:)

  33. csocsi: oké egy fél “/bow”-ot kapsz, a másik felét majd egy hét múlva. tudod miért 🙂

  34. vaze meno…XDD 33k APt szedtem ki másfél nap alatt,te meg itt kötekszel velem h nem teljesitem amit mondtam…:DD jovan vaze jovan:D

  35. Felétek rank 1 lvl 30 csókák rohangálnak?

  36. nem,40környéki karikat ölök,35ös vagyok,nemvagyok low lvl killer.bár tegnap reggel öltöztettem fel ezt a riftes karit,meg tetszik is meg tuti meg minden,de nembiztos hogy folytatom,nemsokára jön 2.0,és kikellene farmolni 1-200millát:D Már csak azért mert nekem nagyon tetszenek azok a craftolt cucclik és egy szettet akarok magamnak az 55ösböl,de eltudom képzelni milyen horror ára lesz…

  37. csocsi: akkor most megkövetlek, amennyiben félreértheető voltam. Te maximálisan teljesíted amit mondtál és le a kalappal előtted én csak arra gondoltam, hogy méginkább le a kalappal lenne előtted, ha ez nem csak egy egyszeri “peak”. Erre az időbeli elhatárolás. Mellesleg semmi alapom nincs, hogy megitéljem a teljesítményed, lévénhogy én sosem tweakeltem.

  38. Hát 20k egy nap kiskarival jah az jonak számit.Meg lehet egyszeri “peak” az egész,de abban biztos vagyok,hogy ha akarnám bármikor megismételném,mert semmi olyan extra nemtörtént amit netudnék akármikor megcsinálni.Funbol nyomtam ezt a kiskarit de azért nagykarizni jobban szeretek,meg kell a mani is,2.0ra be kell gyurni mindent tutira,remélem nemfognak késni vele sokat Ncsek

  39. Hát nekem full daevanion van Daevanion kard + hannet minden item +5-6 zöld pvp ékszerekkel amire futotta. Szóval itt inkább a vad minőségében és leginkább mennyiségében keresendő a megoldás.

  40. Masako: Daeva set szép meg jó meg minden, de az igazán twink karira azért vagy nagyon gyorsan össze kell farmolni a 30-as elite pvp cipőt+kesztyűt, vagy 33-as arany kraftolt kell rá. És a hannet fegyót se tekintsük már twink felszerelésnek, nem is beszélve a zöld pvp ékszerekről, annál a noble rose quartz earring meg topaz necklace is jobb kb. Aranyat neki. (ékszerből minimum kéket, ha nagyon nincs türelmed az aranyra, de azt hamar kell majd cserélni így csak ap kidobás)

    Persze, amit Te írtál felszerelés is twink, volt kb 6-8 hónapja, de komolyabb rankú embereket vagy többfős csoportokat már nem nagyon alázol porba holmi zöld-kék cuccokkal. Gondolom potik/tekercsek/kaják terén fel van pakolva a twinked, mert az meg a másik alapkövetelmény, abyss potit is beleértve.

  41. Jah, egyébként így fesztiválozásból visszatérve örömmel konstatálom, hogy nem bántam meg az account cancelt, pedig baromi kitartóan vártam a csodát… Majd lesem a tera infókat. :/

  42. Ezért is írtam hogy “wanabe”.
    Igazából tudom hogy 33as arany + / vagy abyss itemek kellenének de akkor éppen erre futotta. A felszereléséhez képest pedig egész jó kis kari és azért el lehet vele kenni az emberek száját ha groupokat nem is tudok alázni. Igazából az a kari már nagy valószínűséggel nem fogja megérni hogy aranyban feszítsen mert már csak DP-re logolok be de arra is csak nyögve nyelősen amíg az előfizetés le nem jár.

  43. Szint limit nem lesz? A FotRS rewardokat mindenki megkapja?
    Érdekes lesz mikor a 8lvl Ödönke ,aki nemrég kezdett és éppen gyüjtöget hogy megvegye a mac3turbo zöld kardot npctöl 1500-ért és kap pár millát csak úgy 😀 .
    Mondjuk gondolom a reward kiosztása után nem sokkal az enchamentek ára a béka segge alatt lesz.
    Nem tudom mennyi aktív account lehet oldalanként de 5000+ simán megvan szvsz.
    Érdekes lesz a nap mikor hipp-hopp 25,000 50+os encsi bekerül a játékba. 🙂

  44. És hipp-hopp el is fogynak a lvl30 twinkek cuccaira tolva. 🙂

    Egy 30-as arany tárgyra 55-ös kő kell az elvileg sikeres enchanthoz. Legalább ilyen szintű követ találni a zsákban kb. 35% esélyed van. Supplement használatával persze el lehet menni lvl44-es kőig, de a supplement darabjáért kifizetendő 14.131 kinah nem igazán csábító. Supplementtel jópár millió kinah a +10 enchant tárgyanként. Annyival nem olcsóbb a 44-es kő az 55-öshöz képest.

    Korábbi postban volt, hogy:
    24% esély, l40 alatti,
    32% esély, l41 és l50 közötti,
    18% esély, l51 és l60 közötti,
    15% esély, l61 és l70 közötti,
    11% esély, l71 és l80 közötti,
    megközelítőleg 1% esélyed van arra, hogy l80-as (maximálisan lehetséges) követ kapj.

    Lvl50-es karaktereknek ez a jutalom szinte semmit sem számít.
    Twinkekből is a 30-as az egyedüli, ami profitálhat, mert a 40-es arany cuccokhoz már 65-ös kavics kéne, amire kb. 20% esély van.

  45. Ok tehát ha az 5000 aktiv accot vesszük alapul akkor ~2600 L71-L80 enchant fog bekerülni.

  46. xerb: Ha valóban abból a nonszensz megközelítésből indulnánk ki, hogy szerverenként és frakciónként létezne még 5000 aktív (előfizetéses) játékos, akkor igen, minden szerver mindkét oldalán kb ~2600 lvl71+-os kavics fog megjelenni.

  47. xerb: Tegyük fel, hogy lenne még 5000 aktív acc akár a legnépesebb szerveren is akármelyik oldalon.
    Akkor a 2600 71+-os kavics 30db lvl40-es abyss set +10-es enchantjára elég kb.
    Egy karakter 7 tárgya elvisz legjobb esetben is 7*10 kavicsot. Ez lényegében kizárható eset. Minimum egy 80-as számmal számolhatunk.
    Tehát a 2600 kavicsból kb. 30 db lvl40-es abyss set “suvickolható ki”. Ennél egy bő nagyságrenddel több 50-esnek van meg már a lvl40 abyss gear/Miragent/Anuhart legalább 4-5 szintű enchanttal.

    Az arányok fixek, legfeljebb az 5000 fő lesz 2000, a 30*80 kő pedig 12*80 mondjuk.

  48. ez most olyan mintha azt számolgatnátok mennyi esélye van annak hogy kiessen az anuhart íj B bossból 😀

Comments are closed.