header image
 

Aug 18: Újabb transfer kör…

Már a múlt heti Eye of Communityben is volt szó arról, hogy nagyon előrehaladott állapotban van a transfer módosítás, akkor nem akartam nagyon írni róla, mert gyanúsan olyan érzést keltett, hogy csak ezzel próbálják feldobni az amúgy elég lehangoló postot. Most viszont néhány perce megjelent egy közlemény, amely szerint hamarosan tényleg beindul a buli. Jelen postomnak egyébként az is lehetne az alcíme, hogy: “Haha, így legyen ötösöm a lottón”… Ami persze több szempontból is lehetetlen, már persze abból kiindulva, hogy nem lottózom.

Szóval a hivatalos szövegnél maradva. Elkészült az új transfer script, amibe egy nagyon bonyolult balance-safeguard lett beleépítve (látom magam előtt, hogy milyen bonyolult lehet), amely gondoskodni fog arról, hogy a transfer ne borítsa fel teljesen a balance-t. Ennek köszönhetően augusztus 16-án 16:00-kor helyi idő szerint újra megnyílik a lehetőség és “szabadon” lehet transferelni. Na most az előző mondatot most képzeljétek el úgy, hogy előttetek áll Ayase és a “szabadon” szónál felemeli a kis kezecskéit és az újjaival idézőjeleket formálva megnyújtja a “szabadon” szót. Zseniális…

Ezt követően 18-án (jövőhét szerdán) megtörténik a tényleges transfer, már amennyiben a bonyolult – öntudatára ébredt – mesterséges intelligenciával felvértezett safeguard ezt engedélyezi. Nyilván fogja engedélyezni… Persze Ayase mindjárt felhívja a figyelmet, hogy ezzel végre megteremtik a lehetőséget, hogy a TrainsFail miatt kettévágott légiók és azóta is komoly lelki sebeket őrző légióknak végre most megteremtik a lehetőséget, hogy újra egyesítsék erőiket, már persze akkor ha Asmoként nem a Perentón és Elyosként ne a Spataloson akarják megtenni az újra egymásra borulást. Szóval röviden és tömören, a Spatalosos Asmok nem mehetnek sehova, max a már eltransfereltek jöhetnének vissza, de persze ők meg hülyék lennének.

~ by Menorel on .

Aion

14 Responses to “Aug 18: Újabb transfer kör…”

  1. Spatalos Asmok jöhetnek Telére?
    Bár onnan is inkább lépnének az asmok… már akik még maradtak.

  2. Ha spatalos asmok nemmehetnek sehova,akkor abba a sehovába minden szerver beletartozik

  3. Priceless

    Hivatalos fórumról, priceless.

  4. ez simán copy/paste a “Valve Time”-ról, amit ugye már itt a blogon Meno is postolt. Ráadásul nem is igazán jó, hiszen semmit nem ígértek be pl. késő márciusra, ami késő júniusban jött csak meg. Ráadásul hiányzik a legjobb: “Today -> Today in Seattle time”.
    De persze azért jó 🙂

  5. Kíváncsian várom már a szerda délután, hogy kiderüljön ezúttal mit sikerült elrontani 🙂

  6. Ah, ha te már leírtad nem teszem meg én is. 🙂

  7. Most pörög a dredgion pugal, Last Standasek vannak bent ellenem, 1-2 ember, Klei stb., persze bedaralnak minket senki se gondolta hogy bármit is elérünk, de ami ezutan jött az mindent vitt, a templarunk nekiállt sirni, hogy ö mennyire utalja ezeket a cheatereket.
    Komolyan mondom szánalmas ez a szint, rohadt templarunk full zöld kék gearben, csak akkor pullol ha lejár a cd arrol a rántásról, igy meghal egy mob és áll amig cd-n van, en persze behuzom ütöm x mp-e, aztan fogja es lerantja rolunk a szoba masik felébe….
    És ilyen 0 szar alak, cheaterez le mindenkit aki megtudja verni.
    De leszarnam, ha nem arról szólna minden dredgion, hogy elyos megöl minket, asmok kitalálják, hogy cheaterek az elyosok….

    Kibaszott szánalmas ez a szint ami spataloson uralkodik, idiota barmok gyülekezete ez az asmo oldal, és rohadtul ittragadtam ebben a szarban, egy rakat degenerált között, akik olyan gearben szaladgálnak amit egy jóérzésü 40-es is szégyell, de öket nem zavarja, mert hogy az elyos csak azért öli meg öket mert csalnak, és ezzel elvan minden intézve…

    Nah nembaj, már szintezem az SM-em perenton, ha szórakozni is akar az ember, nem maradhat spatalos asmoban.

  8. Klei te budos csiter

  9. Lol 😀 köszi töki 😀

  10. tudom is mit hasznalsz kiskancso. IDDQD IDKFA IDCLIP

  11. Klei mindig is cheater volt, tudtam én! 😛

  12. Most igy utolag visszagondolva, lehet ebben a cheater dologban vmi, mi a durva pugal, alig takaritottuk ki az elsö termet, ök már ott voltak és leöltek minket a szar premadejukkel, biztos a speedhack miatt.
    Ráadásul roll hackeltek is, Klei 2 BBBS-t is behuzott elölem.

  13. Olyan ez mint a CS:S ott is csítert kiált a láma akit fejbe lőnek 😀

  14. Akkor én is csíterezek egy kicsit 😛
    Az a nudli gladi biztos csíter volt a Perentón, amelyik 3 aoe-ből kifektette a félpremade-em dg-n nemrég, azzal a könnyed full 50-es pvp felszerésével meg a nem tom milyen kinyúló +15-re húzott mergelt fegyverével 😀
    Azért itt is vannak kemény arcok Ely oldalon. Már név alapján, itt is lehet tudni lassan, hogy indulás után 5 percel melyik csapat fog a hulládon táncolni az első szobában 😀
    Igaz volt olyan ellenfelem is, amin leesett állal csak lestem (Temp 50-esen, full fehér felszerelében rohangált…)

Comments are closed.