header image
 

2.0 PTS kliens letöltés

Csak így nagyon gyorsan a lényegi infó. A 2.0-ás PTS patchet le tudjátok tölteni torrent klienssel erről a címről:

http://www.variance.hu/torrent/Aion_Main_1.9.0.3To2.0.0.0.ncpatch.torrent

Szokás szerint innentől 72 óráig seedelem elég vastag vonalról. Aki teheti az a letöltés után álljon be seedelni.

A patch alkalmazásához 1.9.0.3-as állapotú meglévő/működő PTS kliens kell, ha az nincs meg, akkor ezzel a fájllal nem mész semmire. Többi infót később. Addig is töltögessétek.

~ by Menorel on .

Aion

22 Responses to “2.0 PTS kliens letöltés”

  1. Na de akkor plz egy kis help hogy aki eddig csak a LIVE serveren játszott mit tegyen , hogy mehessen PTS re és plz jó parasztos érthető módon mert a másold a cgb-d a dhg-ből a col-ba nem nagyon értem 😀 KÖcke

  2. Szia,

    Innen tudod letölteni a teljes Aion PTS instsaller torrentjét:
    ftp://ftp.ncsoft.com/Aion/Client/Torrent/Aion1.9.0.1_FullInstaller.zip.torrent

    Ezt felrakod, hagyod hogy felpatchelje magát 1.9.0.3-ig és utána használod majd a fentebbi ncpatch-et. Használat:
    – kilépsz a játékól és az nclauncher-t is bezárod (de úgy tényleg)
    – bemásolod az ncpatch file-t az AoinPTS mappába ahogy telepítetted
    – elinditod az Launcher-t.

  3. Meno: Nekem már letöltött kb 230 MB-t ez az össes vagy töbről van szó?

  4. Flame: összesen 1,3 giga a 2.0-ás patch, ha megnézed akkor nálad most a letöltés ilyen 33% körül lehet, ez a szokásos “elnyújtott” patchelésnek köszönhető. ami ugye azért poén mert a felét rendszerint az utolsó napra hagyják, amikor bedugul minden.

  5. “PTS kliens kreállásához csinálj egy másolatot az aion könyvtárról, melyet átnevezel AionPTS-re. Ha alapbol a program files/ncsoft mappába telepítettél és hoztad létre a pts másolatot, akkor a launcher észreveszi, és már lehet is majd updatelni, egyébként a program files/ncsoft mappába hozz létre egy AionPTS mappát, amibe belemásolod a bin könyvtárat, elindítod a launchert, az felfedezi a pts könyvtárat, ami után egy jobbklikket követően átírod a pts helyét a ténylegesre, majd update és már kész is(ezután a program filesból törölheted az aionpts mappát, már nem lesz rá szükség).
    Berkthor said this on augusztus 11, 2010 at 12:17 pm”

    en ezt csinaltam, amit Berkthor irt – meg is jelent az AionPTS a launcherben, de meg nem tudja updatelni magat (gondolom majd holnap?). Akkor cikkben linkelt torrent file-al ezt update-elni tudom?
    thx!

  6. Trident: igen. Már persze a PTS kliensed már 1.9.0.3-as veriójú.

  7. Meno: Azért kérdeztem mert nekem csak ennyit húzott le és azt írja ki hogy 100%, és csak 08.19-én tudom elindítani. Bár az is lehet, hogy az csak a 1.9.3. Tegnap este néztem meg. Bocsi, hogy ilyen lámának tünök.

  8. Sziasztok!
    Megcsináltam amit Berkthor írt, aztán bemásoltam ftp://ftp.ncsoft.com/Aion/Client/Torrent/Aion1.9.0.1_FullInstaller.zip.torrent ezt a fájlt a pts mappába, és a kliens kiírja hogy trickle downloading, de százalékot nem ír. Az baj?

  9. A trickle downloadot akkor is kiírja ha nem másolod be. Ha megcsináltad amit Berkthor írt, akkor onnantól kezdve naponta frissíti a launcher a PTS klienst ilyen formában. A kérdés az, hogy melyik a gyorsabb? Ha leszedjük így ahogy Menorel írta és úgy updatelunk, vagy ha hagyjuk a launchert hadd dolgozzon?

  10. 1.9. “láncs” személyes tapasztalat
    Személy szerint a trickle “hivatalos letöltés”-t használtam. Élesítés napján rádobott még kb. 1 gigát (miután előző nap 90%+ volt) úgyhogy kb másnap tudtam ténylegesen játszani.
    Haver, “Menorel féle pre-letöltést” használt, probléma nélkül leszedte-felrakta, kevesebbet húzott hozzá, még aznap este szórakozott.
    Torrentes megoldás talán annyival jobb, hogy gyorsan megvan egyben az egész, nem csordogál csak, és amikorra jönne a plusz adag már 100%-ban megvan az előző rész. Talán kevesebb kellemetlenség érheti így az embert, ki lehet kerülni némi torlődást.
    (Nem javaslat, ajánlás, csak 2 ember alapján tapasztalat.)

  11. A launcher nekem nem ismeri fel az AionPTS mappát. Probáltam hogy először csak a bin32mappát rakom át, utánna az egész aiont, de semmi.

  12. Manuálisan betudom neki irni a PTS mapaa tartalmát, de annak is simán Aion lesza neve a launcheren bellül, és az alap Aion meg eltünik, szal mit csináljak hogy a launcher mind2őt lássa?

  13. Insignia: az ilyen átkopyzom dolgokhoz sajnos én nem értek. Ezért is nem javasoltam, hogy bárki is ezzel a módszerrel trükközzön, elvileg meg lehet csinálni, de úgytudom, hogy ez a trükk igazából csak akkor működik, hogy a játék az alapértelmezett C:Program FilesNCSoft alá van telepítve, de az biztos, hogy nem müxik, ha más meghajtóra van telepítve (D:, E:, stb.)
    Szóval ha ez a módszer nálad nem megy, akkor előbb le kell szedned a 11 gigás 1.9PTS telepítőt és után meg még a patchet.

  14. Na, menorel, ezzel segitettél is megoldani a problémát 😀
    Szoval akinek nem a NASA biztositja az internetet, és holnapra akar egy működő PTS klienst, az copyzza a launcher mappájába az Aiont 😀
    😀
    Jah, az volt a baja, hogy másik meghajtora volt telepitve.

  15. hmm nálam nem kötözködött a rendszer, mindent úgy csináltam ahgoy korábban Berkthor leírta, utána simán felismerte a launcher a PTS-t.
    Csináltam egy AionPTS mappát ugyanoda ahol a sima Aion van, utána átmásoltam oda a gamet, a C:Program FilesNCSoft mappába is csináltam egy AionPTS mappát ahova meg a bin könyvtárat másoltam be. Ezután C-ről indítottam a launchert, és már csak be kellett állítanom az eredeti PTS helyét, simán felismerte.

  16. Lenne még egy buta kérdésem , ha valami csoda folytán sikerül feltenni a PTS-t hogyan tudom visszacsinálni, hogyan tudok a normál serveren játszani?

  17. Mahaf: Mivel teljesen elkülönül a rendes a pts-től, ezért akkor és azt inditod majd el , amelyiket szeretnéd. (Tehát a pts az nem a simára cserélődik le, hanem egy ujjként jelenik meg)

    Az én kérésem pedig az lenne hogy az 1.9.0.3 to 2.0.0.0 filet léci seedeljétek már még egy kicsikét 🙂
    A sok hozzászólás elriasztott a launcherrel történő updatetől (és onnan piszok lassan is jött)

  18. Köszi a lehetőséget!
    Légyszi seedeljétek!!!:)
    Üdv.:Csiki

  19. nem tom le tölteni

  20. sts: Megmondanád, hogy melyik szerveren játszasz?

  21. valaki meg mondaná hogy tölcsem le a 2.0-at?

Comments are closed.