header image
 

GamesCom, transfer, 2.0 PTS egyszerre…

Ez a hét (különösen a szerdai nap) igencsak eseménydús lesz. Mire is számíthatunk:

Transfer: Egyrészt ugye a mai nappal még lehet jelentkezni a free transferre, ez után szerdán megtörténik a régóta várt transfer következő köre. Remélhetőleg az elmúlt egy hónap csak elég volt arra, hogy kipolírozzák a transfer tool-t és nem következik be egy újabb TransFail hullám. Szerdán a maintenance után lehet izgulni, hogy kinek miből lett kevesebb és miből lett több.

PTS: Szintén várhatólag szerdán fog indulni a 2.0 PTS is. Már egy egész szép magyar különítmény jelezte, hogy bizony feltett szándéka a PTS-en közös égisz alatt belekezdeni a 2.0-ás content felfedezésébe. Darksp3ll kollégát fogom megkérni, hogy – amennyiben nem tudnék ott lenni -, akkor managelje le a légió létrehozását és az invitálást. A légiót Asmodian oldalon lesz létrehozva és a nevével szeretnék tisztelegni az a csapat előtt, akikkel anno közösen kezdtük el az Aion-t még a Azpel/észak-kínai tartomány szerverén. A légió neve ennek megfelelően: “Makiverem” lesz. Majd itt blogon leírjuk, hogy kiknél lehet kérni az invitálást.

GamesCom: Kétség kívül a GamesCom teszi fel az i-re a pontot ezen a héten. Szerdán remélhetőleg még a karbantartás befejezte előtt már láthatjuk streamen keresztül a 2.0 contentről készült videó prezentációt és dél körül lesz Lee Ji Ho előadása is, akiről időközben ugye kiderült, hogy az NCSoftKOR ‘oversea dev team’-nek a vezetője, tehát remélhetőleg arról fog beszámolni, hogy az NCSoftKOR milyen lépéseket tervez, amelyektől azt várják, hogy az Aion sokkal nyugati barátabb legyen. Pénteken jómagam is kint leszek a GamesCom-on és megpróbálok begyűjteni némi okosságot az NCWest standon is. Akik korábban nem látták volna, azoknak a tovább után ismételten megmutatnám a GamesCom NCWest standjának időbeosztását, ez alapján lehet követni, hogy mikor érdemes odafigyelni az Aion-t érintő dolgokra:

~ by Menorel on .

Aion

17 Responses to “GamesCom, transfer, 2.0 PTS egyszerre…”

  1. Kiegészíteném: Legkorábban csak aug 21-én délután tudok felmenni PTS-re, szóval valaki mást kell keresnünk majd. Fránya aug 20 bekavart.
    Ayase twitterről pedig: “when character transfers open, it is very unlikely that Spatalos Asmodians are able to transfer out”

  2. Hát gz a Ncsoftnak ehhez a ‘transferhez’ spatalos asmo mehet suthranra meg Balder-re (német meg fr server)…..hát erre csak annyit hogy sz*pjanak le vagy 10 lovat

  3. Még a telemachusra se lehet, ahol ugyanugy elyos fölény van :/ szívás.
    Spataloson upper siegeről már hallani sem akarnak 🙁

  4. Sziasztok!

    És hogyan / hol tudom letölteni a PTS fájlokat? majd szerdán játékra bírni? kell hozzá némi büvész skill ? Előre is köszönöm a segítséget!

  5. Gondolom azért ezek a lehetőségek hogy még véletlenül se akarjon még egy ember is elmenni a Spatalos asmo oldalról. Az persze más kérdés hogy ez mennyi cancel-t vonz magával.

  6. Kortez: Hamarosan lesz erről infó.
    Yusukee: részvétem.

  7. Köszönöm Meno

  8. Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy ők most ettől várják a megoldást?
    Melyik asmo állna a **** rossz végére hogy a Spataloson rohangálhasson? Igazából nem is kommunikáció folyik az ncwest és a játékosok közt, sokkal inkább mintha egy naplót olvasnánk.

  9. viszont ha spatalosra mehetne elyos,és jöhetne asmo,akkor csak elyos maradna a szerveren,attol még hogy nc elkurta,még a játékosoknak is bekell látniuk,hogy mindenkinek tenni kell a balanceért!nem mi kurtuk el,de ha nemvagyunk részesei és akaroi,akkor sosem áll helyre a mérleg.viszont az összes szerveren bekellene szüntetni az elyos kari kreálását,hiszen van 20k ely,meg 10k asmo,ezeket sehogy nemlehet elosztani egyenlöen a szervereken…(csak az egyszerü számolás miatt mondtam ezeket a számokat)

  10. A Spatalosra nem jöhet Elyos és a Spatalosról nem mehet el Asmo. Talán annyi történhet, hogy a nagyobb Elyos légiók tényleg átmennek a Perentora (volt szó róla, hogy a BH menni akar) és akkor talán néhány szerencsés Asmo is kijuthat a gettóból.

  11. Nekem is ez jutott eszembe Csocsi, mi van ha alapvetően kevesebben játszanak az egyik frakcióban mint a másikban. Azt sem hiszem hogy a karakter kreálás tiltása megoldás lenne. Mert hogy mi van azokkal akik teszem azt most kezdték és esetleg nem a választott karakter az amivel a továbbiakban játszani szeretnének, ők bizony néznek ki okosan a fejükből hogy miért is nem kezdhetnek egy másikat.
    “nem mi ****** el”
    Az én szememben a transfer olyan mintha az NCsoft csőre töltött pisztolyt adott volna a gyerekek kezébe hogy lefoglalják magukat valamivel.

  12. Valaki, ha tud vmi infot, arrol, hogy spatalos elyos oldalon melyik klánok transferelnek, ha transferelnek, vagy tervezik komolyan, irja már le nekem plz. Mert ahogy néztem a legtöbb klán most is fullon van, pl. yyt, be happy, nemtudom, hogy ök azért nem transfereltek el, mert ncsoft ilyen remek redszert hozott össze megint, és mire rányomtak volna a transferre, már nem engedte, vagy csak szimplán jo nekik ez a jelenlegi helyzet, farmolják az epixet, és verik a mellüket hogy mekkora királyok? (tippre a 2.) Miközben az asmok továbbra is fogynak, mert ugye persze asmo is transferelhet, német meg francia szerverekre.

  13. Psychedelic: Nemtudok róla, hogy most bárki is tervezne lelépni légióstól az Elyos oldalról. Olvassa a blogon néhány aktív Be Happy-s majd ők leírják, hogy mi a wtf van, de én úgy tudom, hogy az egy hónappal ezelőtti fiaskó után most senki nem akar arra a sorsra jutni, hogy ilyen-olyan hibák miatt a légiók egyik fele itt ragad a másik meg eltransferel, majd jövőhétre megint egy hónap transfer cancel “technical issues” miatt. Gondolom, hogyha egy-két héten belül úgy néz ki, hogy normálisan működik a transfer, akkor minden bizonnyal pattannak a Spatalosról, hiszen egy hónapja már a komplett Be Happy, Taco, YYT állítólag bent állt már a queue-ban. Részleteket majd az illetékesektől.

  14. Szurkolok nekik, hogy sikerüljön átjutniuk minden playerrel perentora, és bebizonyitani, hogy tényleg akkora királyok, mint mondják, és amikor a perento asmok visszamenekülnek elölük spatalosra, akkor tudok majd fort instat farmolni meg medalt gyüjteni 😛

  15. Crazy volt az az őrült aki légió chaten irta le a Chronic valódi tervét, mely szerint most megvárjuk míg a nagyszájú Elyos transzferel Perentora lásd TACO követve minket, majd ha jól megérkezett mind, akkor mi visszamegyünk, mert Asmo mehet Spatalosra 🙂

  16. xD na jah 😀 Am Vipunak sikerült elcsípnie a perento-s transzfert, úgyhogy mától elyos felőny lesz 😀

  17. @Szergely: Végre valami jó hír! 🙂 már ideje volt, hogy velünk Spatasmokkal is történjen valami jó! 😉 😀 bár Vipu nélkül nem lesz már a régi a Spata 🙁 😀

Comments are closed.