header image
 

Ingyen hónap 1 millió kinahért

Érdekes kezdeményezés ütötte fel a fejét az AionSourceon. Spatalos szerver Asmo oldaláról Anike kezdett bele a témába, de már a Perentóról is csatlakoztak a felajánlásról. Lényege, hogy amennyiben egy új játékos szeretne belekezdeni az Aionban és ugyanazt a szervert választja amit a felajánló, akkor az illető kap egy invitációt az “Refer a Friend” programon keresztül. Amennyiben a newbie a trial után aktiválja az accountját és befizeti az első hónapot, akkor ugye egyrészt az invitáló megkapja az ingyen hónapját, másrészt viszont az invitáló vállalja, hogy ezért cserébe további egy millió kinah kezdőtőkét ad az újoncnak. Nem gondolnám, hogy pont ez az akció fogja megváltani a világot, de tekintettel arra, hogy Anike a Spatalos/Asmo oldalra recruitol, így már ezzel a kezdeményezéssel is többet tett a balance helyrebillentéséért, mint az NCWest… khm… jó nem kezdem megint… Magam részéről fair ajánlatnak tartom. Azóta már egy Perentó Eylos srác is csatlakozott a felajánláshoz.

Aki hasonló kondíciók mellett csatlakozni akar a felajánláshoz, az ebben a topicban jelezheti szándékát. Ugyan ide lehet terelni azokat a potenciális játékos ismerősöket is, akik bármilyen okból kifolyólag, de pont mostanában akarnak belevágni Atreia világába.

~ by Menorel on .

Aion

15 Responses to “Ingyen hónap 1 millió kinahért”

  1. Alapjába véve nagyon jó ötletnek tartom, hiszen így azért sokkal kevesebbet kell szenvedni egy új playernek az első jópár szinten. Tud venni mindent kapásból, és így gyorsul a szintezés is, amellett pedig azért motivációnak sem rossz.

    Több ilyen kellene, illetve ilyenek(!) kellenének, és rendbe lehetne hozni a dolgokat.

  2. Nem kell ide ilyen, úgyis átjön Perentora a legtöbb elyos Spatalos-ról és meglesz ott a balance 🙂

  3. Nem rossz ötlet, de én kihagyom. Még csapatot is nehezen sikerül összeraknom valami instára (a sok türelmetlen mindíg kilépnek 🙁 ), nemhogy valakit belerángatni ebbe az őrületbe 😀

    Úgy érted Asmora váltanak a Perentón? 😀

  4. Malachite, pont az a baj, hogy senki nem akar jönni. Pedig intenzív játékkal 1,5 hónap alatt lazán megvan az 50, ha tömegek kezdenének Spataloson, egykettőre meglenne a hiányzó létszám. Miközben az elyos tovább morzsolódna, mert sokan már nagyon unják a banánt.

    Az az egyik legfőbb gond szerintem, hogy mindenki instant és teljes körű megoldást akar, ami természetesen nem létezik. És ha már nem létezik, akkor inkább QQ meg quit, amivel csak még távolabb kerülünk a helyzet rendeződésétől 🙁

  5. Nagyon tetszik a kezdeményezés, és csak csatlakozni tudok. Annyi kis módosítással, hogy inkább csak a magyarokra szorítkoznék, mert a pénzem sajnos nekem is véges. Szóval aki belevágna az Aionba Telemachus/asmo oldalon, keressen meg emailen,és küldöm a trialt. Ha élesíti, már küldöm is az 1 milla kezdőtőkét. Lv25-től 40-ig amíg belejön a játékba szívesen látom a légióban is.

  6. ZeNDeR: Mivel az e-mail cimed itt a blogon nem látszik, ezért had módosítsam úgy a felajánlásodat, hogy amennyiben bárki is szeretne élni az ajánlatoddal az küldjön egy e-mail-t a légió contact címére (jobb oldalt Contact mezőben) és majd én megadom nekik a te e-mail címed. Így megspórolunk neked egy valad spamet is.

  7. Csak lvl40-ig látod szívesen? Utánna kivágod a légióból? 😀

  8. Ősztől en is kipróbálnam ill elő is fizetnek ha bejön, kene mar vlmi mmo wowot 1 éve abba hagytam, sajnos most csak mobil netem van es telorol netezek igy nincs kedvem a hivatalos oldallal baszkuralni de ha valaki tudna küldeni trialt azt megkoszonnem valis142 kukac Gmail pont com

  9. egy faction change lehetoseg sokmindenen segitene…

  10. 🙂 Thx Meno. Lv40-en senkit nem teszek ki a légióból, csak nincs értelme maradnia. Konkrétan azért,mert a légió kifejezetten rift/pvp karaktereknek jött létre és lv40-en mindenki megállítja a kariját.Viszont kezdő kariknak is tudunk segíteni, mert kb mindenki szintben van egy FT-hez vagy egy alsó fortresshez, nincs az, h a klán fele lv50 és tesz mindenkire. Ettől független, ha bejön a társaság, bárki maradhat 40 felett is.

  11. Koszi a meghívót meg annyit megtudtuk mondani h melyik szerveren es oldalon érdemes karit indítani? Ahogy látom ez mostanaba nem mindegy

  12. hát igazából majdnem mind1, mert szinte sehol sincs ballance. http://uk.aiononline.com/livestatus/abyss/ itt meg tudod nézni a fortressek állását, az nagyjából mutatja az erőviszonyokat.

  13. Hat ez igy sokat nem mond egyelore de majd utanna nézek akkor

  14. Csatlakoznék én is, ugyanazon feltételekkel mint ZeNDeR. Telemachus/Asmo oldal.

  15. Aa most látom h zender irt szervert/oldalt akkor megoldva a szero kérdés

Comments are closed.