header image
 

Final Fantasy XIV Béta kulcs

Ama nagy örömben részesültem, hogy a GamesComon hozzá jutottam egy Béta Kulcshoz a FFXIV-hez.  Mivel a hátam közepére sem kívánom ezt a játékot ezért nem kívánom aktiválni a béta kulcsot, cserébe viszont megosztanám valakivel, aki érdeklődik a játék iránt.

Mivel a béta kulcsot tilos lenne átadnom másnak ezért ha meglesz a nyertes, akkor beaktiválom az accountot a saját email címemről és átadom az infókat annak aki játszani is akar vele.

Mi kell ahhoz, hogy megkaphasd a kulcsot:

  • Mivel sejtésem szerint – minden korábbi negatív reklámunk ellenére – többen is szeretnék esetleg kipróbálni ezt a játékot, ezért célszerűen ki kéne ezt valahogy sorsolni. Ennek a menete a következő: ír egy rövid bekezdést (max 3-4 sor), amiben leírod, hogy miért szeretnéd kipróbálni ezt a játékot még most béta állapotban és azt elküldöd a [email protected] e-mail címre.
  • Németül jött a levél és nem kizárt, hogy “eu” client alatt csak a német nyelv érhető el, bár ezt nem írják a levélben, de nem árt, hogyha nem teljesen tévedsz el egy német játékban.
  • 24 órán belül oda akarom adni a kulcsot a játékosnak. Tehát jó lesz ha sietsz.
  • A győztest emailben értesítem ki és lekötelezne, hogyha a tesztelés után írna egy rövid összefoglalót, megspékelve néhány screenshottal, hogy a többi érdeklődő is kapjon valami feedbacket arról, hogy mennyire is rossz ez a játék.

Röviden ennyi, várom a jelentkezéseket. A sorsolás teljesen szubjektív lesz, de senki ne jöjjön azzal, hogy “Helló, tudod én vagyok ez meg az és add már nekem a kulcsot pls“. Ha lenne olyan haverom, aki akarna ezzel játszani, akkor már odaadtam volna neki, de mivel nincs, ezért “fair play” elvek mentén kívánom eldönteni a kulcs sorsát.

~ by Menorel on .

Offtopic

5 Responses to “Final Fantasy XIV Béta kulcs”

  1. Én ezt a játékot hamarabb hasonlítom a Terahoz mint az Aiont.
    Én speciel a Terat a nem kívánom a hátam közepére sem. Elcsábítja az Aionos társadalmat, és a kedvenc blogom (variance) az Aiont fogja háttérbe rakni.

  2. Nem azért nem kívánom a hátam közepére az FFXIV-t, mert bárkit bárhova is elcsábít, hanem azért, mert itt a blogon már kipróbáltuk anno a Japán CBT idején és meglett róla a véleményünk.
    A TERA-ról meg annyit, hogy akkor amikor majd meg fog jelenni a TERA itt EU-ban (ami még biztos több mint egy fél év), akkor már nem hiszem, komolyabban kéne azon aggódni, hogy honnan vonja el az embereket.

  3. Én is a hátam közepére kivánom a terat :).
    Ugyanolyan felszines üres mint aion , de mèg akkora játékosbázist sem fog felszippantani mint anno nc várományosa.
    Insignia : Nyugi , menorelek tera nélkül is beadnák/beadták volna a kulcsot aionnal kapcsolatban. 🙂

  4. Na, ne offoljuk szét a FFXIV beta kulcs topicot, ha bárki értekezni akar a “haldoklik az Aion” vagy “haldoklik a variance” témákról, akkor azt megteheti a “Kérdések helye, offtopic, chitchat” topicban. Egy dolog viszont biztos: A ma aktív olvasók már nem is fognak emlékezni az Aionra, amikor ez a blog még mindig az Aionról fog szólni…

  5. FFXIV-t kiprobáltam ps3on,de egy kaki,na jo,fos..:D

Comments are closed.