header image
 

Jutalmak, kiegészítő, egyéb apróságok

Valószínűleg már sokan tudják, de aki esetleg még nem: A hétvége óta folyamatosan osztják ki Account Manageren keresztül a Dash of Daevas és a Fight of the Right Side rewardokat. Az előbbi 14 crown-t jelent, amit egyben tudsz kiadni egy kiválasztott karakterednek. Az utóbbi pedig szintén egyben küldhető ki és 5 db Yellow Suspicious Sack-et tartalmaz. Az előbbi ugyebár AP-ra választható be (~140k AP Coreban, alaptáborban pedig majdnem 90k AP-t kapsz érte). Az utóbbiért pedig 5 db random enchantment stonet kaphatsz 30-as és 80-as szint között. Akik korábban már megkapták a Sackeket ingame, azok örülhetnek, ugyanis így duplán juthatnak hozzá az 5 db zsákocskához. A kiosztás folyamatos és valószínűleg kézzel csinálják, szóval ha valaki még nem látja a tételeket az Account Manager->Appply ingame item pont alatt, annak kitartást, hamarosan meglesz.

PTS: A PTS-en továbbra is üzemel az össznépi magyar légió “Nem Napon Barnultunk” néven (Asmo oldalon). Aki esetleg még ki akarja próbálni a 2.0 live megjelenése előtt, az még csatlakozhat, este upgradelem a légiót, szóval lesz hely. Tegnap este Aither már elérte a lvl53-at, gondolom mára már bőven meglett neki a lvl55 is. Reggel már Cori is jelezte, hogy bedingelte a lvl55-öt (valami beteg módon tolta végig ő is…) Gratula a két förstölőnek.

Akik esetleg nem tudnák szeptember 7-én jelenik meg élesben a 2.0-ás Aion patch (Assault on Balaurea kiegészítő). Ezt megelőzően – remélhetőleg már most hét közepétől – elindul a patch letöltés mindenkinél. Mindenesetre jó lesz most is felkészülni az alternatív megoldásokkal, mivel nem szokott zökkenőmentesen menni mindenkinél a patchelés. Ahogy lesz elérhető teljes patch, akkor itt a blogon adunk hozzá saját torrent elérést.

Szeptember 3-án lesz Seattleben az Aion 2.0 “Assault on Balaurea” kiegészítő grand opening partyja. Ha minden igaz, akkor ez a PAX nevű össznépi USA gaming convesion-ön lesz. Ha tervez még valamit bejelenteni az NCWest az 2.0 kapcsán, akkor azt minden bizonnyal akkorra tartogatja.

~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “Jutalmak, kiegészítő, egyéb apróságok”

  1. Zsír. Most már csak Asmot kéne spawnolni a játékba és lenne bódottá

  2. Nekem megjött mindkettő 😛

  3. Édes kis fegyverem közeledik gold medalokat nem akarnak küldeni a srácok kéne még kb 40 db:P

  4. Assault on Balaurea kiváncsi vagyok hogy mikortol lesz vásárolható, mert azért szokás már ilyenkor kirakni hogy előrendelhető vagy bármi.
    576 kilobyte-hoz nincs sok reményem, amióta léátezik aion, ők nem szivesen árusították, mivel sok siírós 14éves ment vissza wowgamecardért, mert nem birták a fejlődést, ezért AionGC sosem volt 576-ban, de mára már magát a játékot sem árulják.
    cdgalaxisban jelenleg még nincs kiegészitőröl infó.

  5. Insignia: Nem hiszem, hogy lesz rá bármilyen előrendelés is, ahogy azt sem hiszem, hogy a hazai viszonteladók komolyabb rendelésekbe bocsátkoznának. A kiegészítő ugyebár ingyenes, tehát nem kell megvenni, hogy játszhass élesben a 2.0-val, ennél fogva csak azoknak éri meg megvenni, akik az extra petekre hajtanak. Viszont ha tényleg mondjuk CDGalaxisban vennéd meg, akkor “csak” a Panda petet kapnád meg, míg ha valamelyik online store-ból, akkor viszont további egy extra petet kapsz. (kis welp, cica, kutyus, stb.)

  6. PTS-en, amugy mi ez a baromsag, hogyha glide közben kinyomod a repülést és zuhnasz akkor igy teleportol veled egyet, vagy vmi ilyesmi? Mert en faszan kinyomtam, hogy majd föld felett vissza és leszállok, erre beteleportalt a föld alá, most meg itt ugral a karim, portolgatja folyamat, és semmit nem tudok csinalni, meg a menut se tudom hasznalni, mert egyszerre kinyomja, nemtom, igy supportnak vagy vmi hogyan tudok irni, hogy szedjenek ki?
    Sose leszek igy 55…

  7. Lehetett valaha is kapni az 576-ban? :O
    Azt hittem a CD Galaxis a kizárólagos terjesztő itthon és csak a velük szerződésben lévő üzletek árusítják. Spar-ba is szállítottak anno ha jól emlékszem de mióta más cég van az ő játékaik nincsenek kint. Végül is mindegy, a lényeg hogy az 5 fonnyadt zacsiban 32,38,42,44,52 kavicsok voltak mások meg spammolják a chaten az L80+ köveket :/

  8. Sőt, az 576-ban a sima Aion fémdobozosban árulták, a CDgalaxisos műanyaghoz képest, komolyan, a gyüjtőisnél is jobban tetszett.

    Meno, tisztában vagyok azzal hogy ingyenes meg stb. Nekem főként arra kell, hogy ne az 1mbit sebességű netemmel kelljen patchelni ha újrarakom, hanem azzal a lemezzel már megvagyok 2.0-ra, és akkor nem kell közel 10gb-ot letöltenem 2 nap alatt.
    (Igen, ha valaki felajánlaná, igen, az előző patcheket elmentettem.)

  9. Dejo.
    Megint 10 enchant .
    Haver még aktív de nem használt accountjábol bejön az +5 extra minden alkalommal. 🙂
    Kárhogy az árak a béka segge alatt vannak.

  10. Nálunk (NL) már előrendelhető az Assault on Balaurea potom 30 euroért, de sajna semmi info nincs a weboldalon (gamemania.nl), hogy ezzel milyen pet jön, vagy hogy ők melyik viszonteladón keresztül rendelik meg. :S majd beugrok vmelyik nap és megkérdezem, mert szívesen odaraknám a másik mellé 😉

Comments are closed.