header image
 

További Fight on the Rigth Side jutalmak

A hivatalos oldalon megjelent egy közlemény, ami segítséget nyújt a DoD és FotRS jutalmak megszerzéséhez. Javaslom, hogy amennyiben bárkinek is nem tiszta, hogy mit kell csinálni, az olvassa el a közleményt. Felhívnám azonban a közlemény utolsó mondatára mindenki figyelmét:

There is currently no date set for the second and third tier Fight on the Right Side awards.

Szóval nincs semmilyen konkrét dátum arra, hogy mikor fogjuk megkapni a Gold medálokat és a további major crownokat. Szóval ne is nagyon számoljatok ezekkel egyhamar. Ha esetleg a közeljövőben mégis úgy döntenek, hogy kiosztják, akkor majd örülhetünk.

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “További Fight on the Rigth Side jutalmak”

  1. Meno! tényleg nem kötözködés, de a fight on the right side az a zsákos jutalom nem??? 😛 🙂 összezavarsz! 😀 a medalok és koronák az a DoD igaz??? 🙂 akkor a zsákoknak nem tudják a dátumát, nem pedig a koronáknak hee! 😉

  2. Annyi reward van és olyan össze vissza, hogy már rég elvesztettem a fonalat. Már az is kap, aki nem is akart 😀

  3. Valóban sokféle jutalom van és jól meg is kavarták őket, de azért annyira nem, hogy ennyi megkavarodjatok ti is. Szóval:
    – Dash of Daevas (DoD): frakció jutalom, összesen 14 db amely frakció képes elfoglalni abyss-t és megölni Menothiost: Mivel elcseszték az egészet így végülis annyi lett, hogy mindenki kapott 14 darab crown-t. Ezt már ki is osztották
    – Fight on the Right Side (FotRS): Három szintből álló motivációs csomag annak érdekében, hogy számold fel adott határidőig race conflictokat, amik esetleg a merge miatt keletkezhettek. Mivel elcseszték a transfert és mivel a jutalmakat sem tudták kiosztani, ezért itt is még csak első szint (yellow sacks) lett kiosztva.

    Nos a FotRS második és harmadik szintjéről nyilatkozták ezt (gold medálok és crownok), hogy ezeknek a kiadási dátumát módosítják: nem meghatározottra.

  4. Ezzel szépen a saját seggüket védik: ha 2.0-nál valami közbejön, ezeket szépen elfelejtik és addig sem kell foglalkozni velük, ha meg (neadjisten) összejön csont nélkül, gyorsan kiosztják, aztán lehet verni a mellet, hogy de faja csávók vagyunk még ezt is megcsináltuk.

    Szerintem.

  5. Heeehh? Most vagy korán van nekem ehhez a gondolatmenethez, vagy neked volt késő hozzá 😀

  6. Jaaa! mea culpa valóban benéztem! 🙂 én abban a hitben voltam, hogy a FotRS keretein belül csak csudálatosan gyanús zsákokat osztanak. mind1 nekem már, hogy mit csak küldjék! 😀

  7. Inkább közel üres zsákocskákat. 🙂

Comments are closed.