header image
 

[2.0] Lázas készülődés PowerWiki fronton

Igen nagy pozitívumként értékelhető, hogy bár még a 2.0 csak PTS-en érhető el, de már az amerikai powerbookban rengeteg 2.0-ás infó érhető el. (Fontos: felhívnám mindenki figyelmét, hogy az EU-EN powerbookot felejtse el, gyakorlatilag semmit nem raknak már hónapok óta bele, csak a komplett szócikkeket, ami mint az USA powerwiki-re hivatakozik, ennek megfelelően sem keresni nem lehet benne, sem normálisan használni nem lehet azt). Szóval érdemes powerwikiként ezt használni: http://powerwiki.na.aiononline.com/aion/

A tovább után néhány biztató példa, hogy mi minden is került eddig be a powerbookba, egyik-másik téma még nekem is komoly meglepetéseket okozott:

  • Haramel: Már majdnem készen van a Haramel instance szócikk. Tartalmilag teljesen egy szinten van a koreai PowerBook-kal, ami már magában is említésre méltó. Teljes leírás, lépésről-lépésre leírás, questek, stb.
  • Silentera Canyon: Részletes leírás Balaurea közepén elterülő területről, amelyen keresztül lehet majd eljutni a két frakció területeire. A leírás bemutatja, hogy a kanyonon belül hol mit találunk, hol vannak az NPC-k, de mindezek mellett még ilyen érdekes térképek is találhatók, amelyek megmutatják, hogy miután bejutottunk Silenterába, melyik kijárat, hova vezet:
  • Ha már Balaurea, akkor készült néhány nagyon profi leveling guide is. Ha valaki nagyon ráér, és le akarja fordítani, akkor esetleg ossza meg a bloggal is, ha nem, akkor lehet jövőhéten nekiállok én. Mindenesetre első átolvasásra nagyon profi leírásokat készített a PowerWiki csapat. Jelenleg az alábbiak érhetők el:

Mi várható még hamarosan: (a 2.0 Feature Guide alapján):

  • Asmo lvling guide (53-55)
  • Nightmare és Taloc’s Hollow leírás
  • Pet rendszer
  • Advanced Stigma Stone questek

Ha ezek tényleg elkészülnek szeptember 7-ig (márpedig jó úton tartanak), akkor tényleg lesz megfelelő muníció minden játékos számára, hogy belevágjon a 2.0-ba.

~ by Menorel on .

Aion

10 Responses to “[2.0] Lázas készülődés PowerWiki fronton”

  1. Hm… csak elfelejtik megemlíteni, vagy tényleg nem lesznek új Attack manastone-ok?

  2. “We now have a variety of level 60 Manastones, but there are no level 60 Attack Manastones. “

  3. bakker még szerencse hogy azokból csak kb 300at tankoltam fel 🙂

  4. Ennek van tán valami köze az assák sebzéséhez? 🙂

  5. @Eldaron: Kösz, vak vagyok. Viszont ez így érdekes akkor.

  6. Raktározd csak, ha lesz lvl70 ms az ára az egeket fogja verdesni. Pláne, ha van alchemyd és tudod mergelni attack +6-ra. Az eddigi rendszer és ez alapján:
    Fehér Zöld
    lvl 10 – Attack +1 x 2 = lvl30 Attack+4
    lvl 30 – Attack +2 x 2 = lvl50 Attack+5
    “lvl 50 – Attack +3 x 2 = lvl70 Attack+6”

    lvl 70 – Attack +4 x 2 = lvl90 Attack+7
    éit…

  7. Jaja, de sztem még nem most. Mert ugye ahhoz kelleni fognak a lv70-es suppliementek (lehet, h catalyst) ami pedig nem lesz még, ahogy lv70 manastone-ok sem.

  8. Zender de jó hogy írtál: ingame milyen néven lehet Téged megtalálni? van egy 38as SM-em, ami elvileg pvp-karinak indult, szívesen csatlakoznék vele a klánodhoz 🙂

  9. érdekes hgoy elyosnak 8, míg asmonak 6 questje van mithril coinok gyűjtésére (újabb könnyítés elyos-city lakóinak?)

  10. Zender Zyon néven fut ingame most.Nekd mi a neved?

Comments are closed.