header image
 

Újra dübörög az AbyssRank.com

Az AbyssRank adminja megszánta a közösséget és közel két hónapos működősképtelen állapot után újra életet lehelt a masinába. Ugyan a régi adatok mind elvesztek és egy régebbi verzió került visszatöltésre, de ez is bőven jó, hogy a statisztikákból következtetéseket lehessen levonni.

Ha már statisztika akkor egy kis konklúzió: Nem kellett nagy prófétának lennie ahhoz, hogy valaki azt mondja: a Spatalos haldoklik (vagy már meg is halt?). Ám a konkrét számok eléggé földhöz vágnak. A szerver napi szinten kb 12 milla contrib pontot termel. Ehhez az Elyos oldal 9 millát ad hozzá, az Asmo oldal pedig 3-at. 3 millió AP? Nos, nem is oly régen még a Pretz+Chronic páros hozott ennyit naponta, nem az egész Asmo frakció. A Spatalos napi 12 millájával egészen pontosan az utolsó előtti szerver, az aktivitást tekintve. Van olyan szerver, ahol napi szinten 2,5x AP-t gründolnak össze a légiók. Érdekességképpen: A Prento napi 26 millió contribot termel, amiből csak az Asmo oldal hoz 15 milliót.

Ilyenek ezek a fránya számok. Kíváncsian várom, hogy a 2.0 élesben elindulása után (miután visszatérnek a népek a PTS-ről és az emózásból) hogyan fognak változni a számok.

~ by Menorel on .

Aion

9 Responses to “Újra dübörög az AbyssRank.com”

  1. Meglehetősen elszomorító adatok. 🙁
    btw
    “Nos, nem is oly régen még a Pretz+Chronic páros hozott ennyit naponta, nem az egész Asmo frakció.” az említettt páros elhagyta a szervert ugye? Mármint a Chronic nagyobb részéről köztudott volt, hogy leléptek, de a Prets 15 tagra való redukálódása nekem meglepetést okozott. :S

  2. Chiccoo: Igen, a TransFail előtti időszakra utaltam, amikor még a jelzett két légió aktívan tolta a Spatalos szekerét.

  3. Chronic Perentora költözött…

  4. Jaja a chronicot vágtam ők már az első körben leléptek.
    De a Prets mikor? és hova?

  5. Anno szóba került hogy AR-el kideríthető lenne ki vitte Klei nevét. Kíváncsi lennék.

  6. Anno ki is lehetett volna deríteni. Mivel visszamenőlegesen wipeolták az adatokat így nyilvánvalóan már nem lehetséges.

  7. Aha értem, így már világos miért nem hozott fel semmit akármit ütöttem be.

  8. Valaki tudja, hogy hol lehet a named mobokat meglesni, mert a hivatalos oldalon nekem az a táblázat nem müxik. Csak a lootokat látom. Sem a mobok neveit, sem a képeit nem mutatja.

  9. http://www.aiondatabase.com és http://www.aionarmory.com oldalakon a legtöbb fent van loottal, locationnel

Comments are closed.