header image
 

Mi a hiba a képen?

Mai feladványunk: a képen látható valami nagyon szokatlan/abnormális (nem, nem Kleire gondolok)/irreális. Vajon ki találja meg először. (A Last Standesek tegyék meg hogy nem lövik le a poént…

Where is Valdo?

~ by Menorel on .

Aion

22 Responses to “Mi a hiba a képen?”

  1. A HP/MP érték szerintem nagyon irreálisan magas.

  2. aktivak a deity skillek de maga a kari nem a transformedet mutatja, hanem normal female karit. ?

  3. Ez gyors volt, ott a pont Flamenél.

  4. szekesztett vagy bug?

  5. Echte origi és echte bug. Klei eltolta a transformot, 10 percig halomra gyilkolta az asmókat a layer teleporternél, majd mikor lejárt róla akkor szépen visszaalakult normál formba, de a HP/MP-je magmaradt. Majd ezek után további egy órán keresztül terrorizálta a ‘handicapjével’ az érintetteket. (csak a HP/MP maradt meg, az abyss skilleket természetesen nem tudta használni)

  6. Még vannak spataloson asmók? oO Tuti nem balaurok voltak? 😛

  7. Szerintem akkor is Klei a hiba 🙂 amúgy ez asszem Spartival is megesett már.

  8. Az igazi hiba a képen hogy Klei kijött Terminonról

  9. click click click ?

  10. ahhahahha xD

  11. “Az igazi hiba a képen hogy Klei kijött Terminonról”
    Megvallom őszintén még sosem láttam ennyi officer-t vagy general-t mászkálni a különböző mapokon egy hónap alatt mint mostanában naponta.

  12. Szerintem a randa UI-ja a hiba 😀
    Cserélje le! 😀

  13. Nem meglepő egy PVE szerveren.

  14. PvE halálkor nem bukik ap-t az ember, szerintem ez az oka :rolleyes:

  15. Meno, ne HS-elj (Hozzászólás Steal)! 😛

  16. Hát ez van, szerintem amint lesz lehetőség én is el orientálódok Spatalos-ról. Van olyan szeró ahol az Elyos kicsit gyengébb mint az asmo de nem olyan mértékben mint itt Spatalos-on?

  17. Perento. Bár nem mondanám gyengébbnek, csak siegen lustábbak 🙂

  18. Hát azért tegnap este megfuttatak minket egy Divine, Kysis, Krotan körrel. (Oké Kysis-ben csak a Balaur hancurkodott főleg, De Divine élvezetes volt, Krotannál meg ki kellet volna fordulni uk a folyosóra népesebb erővel és máris több eséllyel tudták volna tartani a helyzetet) Miren kimaradt, oda valahogy nem jöttek, vagy épp pont az oda vonatkozó kisktengert sikerült becsapnunk a kommandó 1-es allyval layer teleporton.

    Azért minden elismerés nekik, jól altatták az Asmo oldalt. Előző ostromokon úgy kellett ely-t vadászni (széjjel untam a fejem). Itt meg 3x is kompletten lekiskeltek légio és aly tengerrel, meg ment is a piros ponthalmaz szépen tűzdelt Transzformerekkel. (Divine-nál a boss lába előtt hullámoztak többször is)

  19. Csak az a gond hogy ha a gyengébb oldal összefog , kivonul sigere hogy na akkoris megmutatjuk és a vége megint csak az hogy 0 foglaás és kiverikõket mindenhonnan az elég demoralizáló hatásu tud lenni.
    Föleg az “átlag” játékos számára aki csatlokozott egy allihoz a recruitok hatására , és elhitte hogy gyõzhetnek is .

  20. xerb: pontosan ez volt anno a Spataloson is. Időről időre hitették el magukkal az asmok, hogy ők a gyengébbek/kevesebbek, pedig csak a casual réteg szivárgott el szépen. Aztán amikor már tényleg annyira kevesen siegeltek, akkor az aktív/PVP légiók is beadták a kulcsot. MInden szerveren ez várható, ahol az egyik vagy másik oldal tartósan alul marad. Én anno beszámoltam róla ugye itt is, hogy milyen élvezetes volt ez meg az az ostrom, mert igaz hogy nem foglalt semmit az asmo, de hát akkor is mennyire epix volt a csata. Majd után jöttek a kommentek, hogy hát ja de mennyire demoralizáló ez és soha többet inkább nem is jövünk ostromra.
    Most meg úgy néz ki a Spatalosról kiszabadult asmok érzik ugyanazt a feelinget amit anno az Elyos a Spataloson, a másik oldal meg gondolom ugyanúgy görög lefelé a lejtőn.
    (Ez most senkire nézve nem volt kritika, kárörvendezés vagy fikázás; csak egy egyszerű ténymegállapítás volt)

  21. Hm, meglátjuk, most annyiban azért más a helyzet, hogy lehet transzferelni és a casual biztos húz is el, ugyanakkor a kihívást kereső elyosok szépen csordogálnak befele! Ezt dg-n nagyon észrevenni, fel kell kötni a gatyát rendesen, ha premade-t kap az ember. És ostromon is így lesz, hosszú idő után ez volt az első erősebb megmozdulásuk és nem hiszem, hogy annyiban hagyják a dolgot a vérfrissítésnek köszönhetően.

  22. Nem enged elmenni Spatalos-ról ez a bögre ncsoft 😀

Comments are closed.