header image
 

West-First lvl55 – Clik

Miután Love feállította a world-first lvl55-ös szintet, most megvan a nyugati first lvl55-ös is: Telemachus – Clik

 A srác egyékbént a Royal Legionból való, tehát eredendően a Gorgos szerverről származik és a merge után menekült el a Spatalosról. Elvileg 1 órája lett kihítdetve, tehát alig két nap kellett neki a mutatványhoz.

~ by Menorel on .

Aion

38 Responses to “West-First lvl55 – Clik”

  1. gratuláltam is neki, nem kis kocka a gyerek :D:D:D:D

  2. Ennyit arról hogy a Templarral lassan lehet fejlődni XDD

  3. Te csak meg se szólalj 😀

  4. Lehet nem ide kéne írnom, és Menorel kérlek helyezd át valahova ezt ahová való, de:

    Az egyetlen jól működő dolgot a játékban elcseszték a 2.0-val! Ez pedig a riftezés!
    Most nem akarok neveket sorolni, de az elmúlt 1 évben hány jelen pillanatban már high lvl karakter szedte meg magát AP pontokból -ezáltal Abyss itemekből- a RiftPvP-ből?! No és aki most kezdi a játékot? Ennyire nem koncentrálhatnak a régi játékosok endgame-jére! Tök jó a régi lvl 50-eseknek új terület, új insták, új AP szerzési lehetőség stb, a kisebbek meg nyaljanak sót, meg álmodozzanak az Abyss gearról, mert kizárt, hogy PvP-ből össze tudják szedni! Akár ki is vehetnék a rifteket úgy ahogy vannak, mert leölhetetlen az ellenség a odaát. Haverral ketten átmentünk ma(mindketten 32-es rangerek vagyunk abyss 30-as arany ékszerekkel full +10Flash szettben) és ketten nem tudtunk leölni egy 31-es sorcit akkora PvP def buffot kaptak! Abyss-ban pedig nem játszik senki.
    Igazából ez másnak is feltűnt, nem csak nekem, így többen a fővárosban ülnek az alábbi kiírással a fejük felett: NO RIFTING NO AION!
    A fórumon is elkezdtek ezzel foglalkozni:
    http://forums.eu.aiononline.com/eu/showthread.php?t=13556

    Ha ez így marad bye bye Aion részemről.

  5. lehet hogy 1 órája lett kihirdetve, de már dél körül siegere 55ösként jött ^^

  6. szép-szép 🙂
    Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a magyar első lvl55. Esetleg egy vázlatos leírást ha megejtene, más nem mint comment, érdekelne.
    server-oldal-class + koczka farm v. instázás + questelés
    Hajrá-hajrá! 🙂

  7. OFF:

    Meno keress fel légyszives a private email címen, amit beirtam most a boxba. Vagy inkabb Klei keressen fel! Ha nem tudod megszerezni a mailem Klei, pls kérd el Menotol, vagy irjál itt. Köszönöm szépen

    ON:

    gz a srácnak 😛

  8. Erre csak annyit tudok mondani: HIPERKOCKA!!! 😀
    Tegnap 7 óra alat ha félszintet összeszedtem és a végén már hánytam a játéktól…

    Fél off:
    Aki már járt Taloc Hollow-ban, nem érezte úgy, hogy vicc az insta? Konkrétan csak akkor tudsz meghalni, ha direktbe rámész hogy most azért is megdöglök, mert különben az unalom öl meg. Ahhoz, hogy kis izgalom érjen 4 csapatot kellett behúznom a végén. Továbbá, mivel tank karakrettel játszok, gondoltam a healer segítő kell nekem, de konkrétan a segítő nem healelt egész instában egyet sem rám! Most én cseszetm el valamit vagy ez egy bug? Szimplán odament a mobokhoz, ha húztam és elkezte autoattakolni őket…. Pedig úbertáb healerként hírdette magát az elején 😀 Esett egy quest item tőr, merre van a rejtett csákó akit ki lehet vele szabadítani?

  9. Mala: a Talok Holló a játék leglámább instája. Még az agyatlan grindelés is élvezetesebb, akkor legalább össze tudsz szedni annyi mobot, hogy belepusztulj, vagy lehet, hogy jön az ely és óránként lehet egy értelmes droppod is… Még nem unatkoztam ennyire a játékon, mint most az idő alatt, amit itt töltöttem. Azt a kisk erdőt az insta előtt meg nem is értem…

  10. Egyébként Talocban éreztem a szükségét először egy édibédi-tüncimünci petecse beszerzését, úgy gondolom az jobban lekötött volna…

  11. Maximo: Próbáltalak erre felkészíteni benneteket az elmúlt hetekben, de sajnos tény, hogy ilyen 50% körüli alap PVP defekről beszélünk, ami akár 80% is lehet. Tény, hogy kinyírták a lowlvl tweekelést de az is tény, hogy ez már így megy lassan 4 hónapja koreában és mégsem módosítottak rajta semmit, szóval félek, hogy ez így is fog maradni, hacsak a nyugati community nem csinál ebből hatalmas botrányt.

    Nico: el küldöm kleinek MSN-en az email címedet, ennyit tudok tenni az ügy érdekében.

  12. A Royalosok nagy kockák 🙂 Tegnapelőtt este felmentem, megnézem ki mekkora, 4 53as volt akkor asmo oldalon Telemachuson, persze mind Royal Legion, amúgymeg a Templar egy Cleric segítővel nyomatta, szvsz már ő is 55.

  13. A srácnak nagy gz, sikeresen megléptem a lvl52-t amikor ő már 55 volt… :O
    A riftezéshez annyit hogy az egyetlen dolog Aion-ban amit sose próbáltam, ellenben mindig rohadtul idegesítettek a párosával járkáló 50es pvp rangerek. One shoot… Nem tom, nekem nem fog hiányozni.
    Aki pvp-zni akar, menjen abyss-ra meg balaureára, ne eltenenbe irtsák 50-es karikkal a 30-asokat.
    Talocs Hallowról meg annyit, hogy sokkal élvezetesebb ha nem tolod be a fruit-ot XD. Én kiprószáltam úgy az elejét, sorcival ölhetők csak lassan, xp meg ugyanannyi. Ellenben a drop ratek szánalmasak. 2 run után kaptam 3 zöld chaint meg egy zöld platet, meg egy kék fejfedőt, ami full meele. Mindezt egy sorcinak. Goldot még nem is láttam. Szánalom…

  14. Nekem is az end boss dobott 1 zold plate gatyát, aminél persze az Anuhart ami ép rajtam van kb 2x jobb…

    Petek közül ahogy néztem van olyan amelyik extra tárhelyet biztosít úgymond a hátizsákba? Pl. a szamár meg a pingvin az? Vagy nincs ilyen?

  15. Egy zöld cloth + egy kék polearm az uccso bossból. Nekem is elég lámának tunik az insta. Ami azt illeti, a fruitot észre se vettem az első bossig. Addig volt élvezetes 🙂 Aztán mikor kerestem a scroll + potikat, hogy kitegyem gyorsgombra, ráleltem a segítségre. Lehet kár volt?
    Jó lenne ez a fruit + spell itemek + helper member, ha mindent jó felére nerfelnék ^^

  16. A lov lvl egyfős insták is ennyire könnyedek lettek? Valaki tapasztalat?

  17. Btw szánalmas ahogy a pve-herok verik a nyálukat a rift nerfre. A riftelés volt amit a leginkább élveztem a játékban. Aki azt mondja, hogy a riftelés nem PvP, annak fogalma sincs a játékról és valószínűleg DP runokon kívül mást nem csinált 50-en. A riftelők lowbie-kat, alulgearelteket ölnek halomra, akik grindelnek a jobb felszerelésért? De várjunk csak, abyssban ez nem történhet meg? Ott is vannak questek és mobok, sőt még ap is jár értük! Azt is nerfelni kéne, mert jajj mivan, ha leölnek egy szerencsétlent, aki kigrindeli a belét is? oO De komolyan…
    Ennyire nem a PvP-ről szólt a riftelés: http://www.youtube.com/watch?v=5M592kMQuMQ
    Szép idők voltak 🙂

  18. Azt csak úgy kérdezem, hogy azok akik panaszkodnak arra, hogy Talloc’s Hollowban csak zöld meg 1-2 kék esik csak, azok vajon tudják, hogy az instancebe egyébként sem esik sárga item?
    Az egyébkénti matsok és questek mellett két dologért éri meg oda elmenni: szintezni és farmolni a siel fegyver questnek a quest indítóját (zöld Siel fegyver)

  19. Mondjuk ez igaz, nem lehet olyanra panaszkodni, ami nincs 😀 (nekem teljesen zéró volt a lootom). De ettől még kegyetlen unalmas lett, egy egyszemélyes instának ennél jóval érdekesebbnek kéne lennie, szegény questadó fa npc is olyan bárgyú, hogy legszivesebben az első monológja után kiléptem volna (csak azért nem tettem, mert main q). Erős fikázásnak tűnhet, de a többi új insta ezerszer jobb, a Kromedés meg kifejezetten élvezetes lett.

  20. Amúgy jah, a siel fegyóért lehet érdemes lejárni, csak nem értem, hogy ha más nincs is benne és legtöbb ember valószínűleg ezért fog visszamenni, akkor miért kellett ilyen szenvedősre csinálni (értsd: átkozottul könnyű és unalmas) :/

  21. Valaki tudná nekem linkelni ezt a siege fegyver dolgot?

  22. Kasya: Siege fegyverre vagy Siel fegyverre gondolsz? Csak mert ha az előbbire, akkor nem értem, hogy hogyan jön ez ide és nem is értem, hogy mire gondolsz pontosan

    Szergely: Valószínűleg ebben teljesen igazad van, én csak a loot kérdést firtattam.

  23. Grat Clik-nek. Most hogy a Royal Legion meg a Pwnography egyesült, még légiótársunk is. 🙂 Büszkék vagyunk rá! Az instákkal kapcsolatban a Nightmare nagyon bejön. Mondjuk a twink karim (Zyon)cuccaiban igazából nem sok különbséget éreztem a bossok meg a sima mobok között, de maga a hely tetszik. A story sem rossz, meg amúgy is sztem változatossá teszi a játékot. Az xp meg nagyon dúrva, nem győztem az xp-t visszaverni. Talloc is bejött, de szerintem csak azért, mert gladim van, és azzal élvezetes ott hentelni. viszont a hely látványra annyira nem tetszik. A siel weapon meg kell. Egyébként meg amire számítottam Telemachuson a ballance-al kapcsolatban talán bejön. Sok jól gearelt asmo jött vissza játszani. Majd az első komolyabb összecsapásnál kiderül, h lett-e ballance.

  24. Birom ,hogy az eylosiak sírnak a rift miatt. Végre nem lesz a hátamba 2 42-as köcsög és próbál leütni és kinyírja a kicsiket full pvp gearbe. Az azért nem vicc ,hogy próbálnál fejlődni és 30-50 percenként jön egy marha leölni. Látom a telemákosra végül beért az erősítés a spatalosról meg olyan helyekről ahol az asmok szívtak
    Biztos nagy buli lehet. Sajnos én még messze vagyok az 55-től sőt még attól is ,hogy játszak megint. 🙁 Mire meg visszatérek mindenki 55-ös lesz én meg leszek kis láma 50-es. Elég rossz lesz egyedül grindelni megint napokig,hetekig meg instázni a commonnal. A francba. Azért grat neki(k) már van több is 55-ös.

  25. van sárga loot tallocan, legalábbis nekem esett egy sárga Celestius füles, igaz nem nagy durranás.

    Tegnap egyébként próbáltuk az untradeable item átadást a 10 perces időkorlátoon belül, és nem sikerült.

  26. Valaki elmondaná , hogy is működik ez a zöld fegyóból aranyfegyót dolog , mert nekem kiesett a zöld GS az egyszemélyesben de nem találom mit is kellene vele csinálni , ill. ha valaki segítene , hogy van az a 30* ismétlős amiért arany fegyó jár , de felvettem a questet elmenek oda ahova lockolja és ott sincs semmi légy szives ha valaki leirná mit kell tenni nagyon lekötelezne

  27. Csak partyn belül lehet tradelni és csak azzal, aki ott is volt lootoláskor, tehát utólag behívott tag nem számít.

  28. ki tudna helpelni , hogy Nexus ingotot honnan tudok szerezni? plz

  29. Talocban a két füles a gold drop, azon kívül semmi. A fegyót meg upgradelgetni kell.
    Step 1: http://www.aiondatabase.com/quest/30118/releasing-the-greatsword%27s-potential
    Step 2: http://www.aiondatabase.com/quest/30336/-group-improved-greatsword
    Az elsőhöz az item Udas-ból jön, a másodikhoz Beshmundirból.
    Aztán van ez, amit ha 30x megcsinálsz, ad egy gold fegyót:
    http://www.aiondatabase.com/quest/21127/to-stand-against-the-elyos
    Ebből tudsz az alábbi questtel extendablet csinálni:
    http://www.aiondatabase.com/quest/21251/enhancing-the-greatsword
    Ezek az asmo oldali questek.

  30. Blizz, Udas temple bossa, Nexus dobja…

  31. és még az utolsó kérdés : a 30* ismétlős quest , ami arany fegyót ad amit később megnyúlóssá lehet változtatni? na a 30* ism azt felvettem 10 darab valami kellene de sehol bicikli a lock nál

  32. Ha jól sejtem, hogy melyik qestre gondolsz, akkor arról annyit sikerült kiderítenem, hogy az ami kell a questhez csak akkor spawnol a kijelölt helyre, amikor az ellentétes frakció birtokolja mind a 4 balaurea fortresst. De ha nem erről a questről van szó, és valaki képbe van azzal a questtel kapcsolattal, én is kíváncsian várom…

  33. off: tudom hogy eléggé noobnak tűnök de nagy gondom van. Múlt hétvégén elvitték javítani a gépem, újratelepítették, ma kaptam vissza, és nem tudok belépni a master accountba hogy aktiváljam a gc-t mert nem tudom a jelszavam. Jelszóemlékeztető sem segít mert beírtam amire azt hittem hogy jó, de nem fogadta el. Nem tudok mit csinálni, annyiszor próbálkoztam belépni hogy a végén már pár órára letiltotta a további próbálkozásokat 😀

  34. http://uk.support.ncsoft.com/cgi-bin/nceurope_eng.cfg/php/enduser/ask.php

    Itt hegesztesz egy ticketet leírod benne szépen angolul hogy mi a problémád és várod a választ mint a messiást. Valószínűleg kérni fogják a játékhoz eddig használt kódokat illetve a “Game Activation Card” sorszámát. Utóbbival aktiváltad a játékot mikor megvetted.

  35. http://href.hu/x/d6z0

    Itt csinálj egy ticket-et. Írd le mi a gondod szépen angolul.
    Később kérni fogják a játékhoz eddig használt kódokat illetve a játék mellé vásárláskor kapott “Game Activation Card” sorszámát.
    Ha minden adat stimmel akkor resetelik a passwordöt. Átfutási idő 2+ nap ha szerencséd van kevesebb a határ pedig a csillagos ég.

  36. Blizz: Csipet jól írta le, én is így tudom. Ahhoz a questhez az kell, hogy a frakciód elbukjon minden fortress-t az ellenfél javára és megvédd 10x az Agentedet. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy odamész az agenthez, felstackelsz rá egy ilyen bizbaszt és eltűnsz onnan. Ha sikerül felstackelni rá 100-at, akkor akkorát robban, hogy kinyír mindenkit az ellentétes frakcióból. Szóval ha 10x részt veszel az Agent megvédésében, akkor érdemled ki a fegyvert.

    Mondhatni, ezt a fegyvert konkrétan a Spatalos Asmo frakciójának találták ki.

  37. Köszi Masako!

  38. Francba hog mind a 4 karakterem 50+ , most húzhatok mégegyet hogy kipróbáljam az uj instákat. 🙂
    Az elsõt (18-22) aranyos, bár nagyon rövid és igazábol nincs benne kihívás sem.

Comments are closed.