header image
 

Be Green!

Lekésted a McFarguson napi mulatságot vagy bebuktad a csudiszép zöld festéket? Azóta is kenegeted magadra a zöld szerű festékeket, de valahogy nem adják vissza azt a régi jó feelinget? Nos itt a lehetőség, hogy újra a mosatlan gyümölcslé benyomását keltsd:

A tovább után megtalálhattok egy aktiváló kulcsot, amivel az első szerencsés be tudja aktiválni magának a tinta csomagot az account manageren keresztül. Az első viszi…

Előre is gratula a győztesnek, majd aki behúzza az dobjon ide egy commentet, hogy gratulálhassunk neki 🙂

~ by Menorel on .

Aion

71 Responses to “Be Green!”

  1. ÁÁ bakker 🙂 Még 1 Taloc? 😀 Na majd ma Speed run-t csinálok, mert valaki azzal jöt nekem, hogy 45 per alatt beolta. Jó tolja, de én meg megkerestem az összes falevelet a questhez (eddig mindíg csak 5 darabot találtam meg, most lett meg az utolsó helye) 🙂
    Splinterben esett valami? 55-ig nem sok kedvem van bemenni, mivel kelek – fexek volt az első lemenetelnél és igencsak odavágott az xp csíkomnak 🙁

  2. En megyek barhova veletek, vegre ertelmes emberekkel 😀

  3. Semmi extra nem esett, szokás szerint beninjáztam egy major crown 😀 Platinum medal viszont csak questből lett és eddig ez az egy van csak, rohadt nehéz hozzájutni -.-
    Egy jó partyval nem nehéz eljutni az uccsó bossig, a póknál pl. addok nem is jöttek már, mert mindenki tudta mit kell ütni 😛
    Az uccsó előtti boss vicces volt, mert még senki nem csinálta a partyból xD
    És persze leöltük az összes artifactot minden boss után, úgyhogy megkaptuk a legkeményebb endbosst. De majdnem meghalt (a röhögéstől, miután az első 2 sima nem-castos aoe-val kiwipeolta az allit).

  4. sziasztok!
    jól vettem ki, hogy Spatalos asmo oldalról lehetett perentora menni?
    Ha nincs befizetve az accom, vhol meg tudom nézni, hogy melyik szerverről, melyik oldalról hová lehet menni?
    ja és mennyi karit lehet egyszerre átvinni? 2 karim van amit szeretnék átvinni perentóra, asmo spatalosról

  5. BTW, ma lesz este 10kor transfer nem jövőhéten.

  6. 10től lehet feliratkozni rá, de majd csak szerdán próbálják megcsinálni

  7. Minden karaktert (össz nyolc lehet asszem) tudsz mozgatni, akár egyszerre is egymás után szépen az account oldalon.

    Feltételek:
    – legyen befizetve a játék (szerintem ez kell)
    – Lehessen az adot frakcióval a célszerverre sugározni
    – Legaláb lvl10 es szintű legyen a karakter
    – Ne legyen az Acc bankba semmi
    – Ne legyen az AH-ba semmi
    – Ne legyen légiótag
    – Ne legyen nálla Divine erődben vásárolható Sárga recept (betanult nem akadály, de a tatyóba, és máshol nem lehet)
    – Ne legyen Billion AP-ja és Kinah-ja
    – Az NC Soft gondolja úgy, hogy most nem szúr ki veled és át is pakolja a karaktereket ahova akarod 🙂

    Asszem ennyi hirtelen

  8. Sziasztok, olvasgatva a blogot feléledt kiváncsisággal valahogy meggyőztem magam és adok még egy esélyt az sm-emnek. Szóval újraéledtem spatán a vigilben, kicsit megcsappant.) Kérdés hova érdemes menni, hol vagyunk nagyobb létszámban telemacsó vs. perentó? köszi:) (ám vicces hogy osztják egymást az arcok még mindig chaten, hogy mi a gond meg a megoldás, és adják az tanácsokat ncfailnek:)
    ja megha már irok gz a bloghoz, meg a kitartáshoz, már csak ez maradt hun community-nek infómorzsákért.:)

  9. “Kérdés hova érdemes menni, hol vagyunk nagyobb létszámban telemacsó vs. perentó?”

    Azért arról remélem még mielőtt befizettél értesültél hogy ez a transzfer nem egészen úgy van hogy te eldöntöd hova mész aztán mész? Hetente egyszer, egy ideje csüt este 22-kor (azaz pl ma) megnyitják a transzfert, és akkor van kb 10-20 spot a Perentora, mondjuk 40 telemácsóra és ennyi? (a számok csak tippek de kb ilyen kevés van)

    Szal ez a hova érdemes menni úgy néz ki, hogy 22h 10sec-kor már nem tudsz perentora, mert rutinosabbak min 10 megnyitott és bekészített ablakkal várnak és végignyomják az összeset, hogy átvigyék az 5. altjukat is, míg te egyetlen mained szeretnéd normális szerverre menekíteni.
    Persze bemákolatod hogy pont sikerül neked beférni a keretbe, mint ahogy látod fentebbi példán nem lehetetlen, sok kitartást hozzá 🙂

  10. Btw, kinek mi volt az event boxban?
    Nekem a 20-asban 30 darab plat coin.

  11. A feltételek amit Malachite felsorolt, azokat már a jelentkezéshez is kell teljesíteni, vagy jelentkezek és elég ezeket teljesíteni karbantartás előtt pár nappal? csak mert nem tudom h ma este 10ig be tudok e lépni

  12. Amikor én csináltam még nem nézte a feltételeket jelentkezéstől, légióban voltam végig és csak a transzfer előtti napon léptem ki.

  13. ez az event box hogy is működik? hol lehet ezekhez hozzájutni?

  14. Mala: mi is így tudtuk, aztán jött a facepalm, amikor a YYT 80 emberőből csak 6 embert transferelt át a Perentóra, ahonnan viszont vissza már nem jöhetnek. Bár a követelmény valóban arról szól, hogy nem birtokolhatod a receptet, de ez – mint kiderült – igaz a betanult receptre is. Már a fél variance is queue-ban volt, amikor kiderült ez az apróság.
    Szóval nem azért nem megy el a spatalosról a sok barbi, mert annyira jó nekik a PVE szerver, hanem azért, mert nem mehetnek.
    Ezeket természetesen hallomásból tudom, mivel nekem eszem ágában sem lenne elhagyni a Spatalost hiszen én PVE barbi vagyok, úgyhogy ha ezezl kapcsolatban bármi is fals lenne, akkor Kleinek szívjátok ki a vérét.

  15. Spataloson asmo ölés is PvE-nek számít már, úgyhogy mindegy is akakakak
    😛

  16. Eloim: Minden online töltött 20 percben kapsz egy ilyen ticketet. 20 vagy 50 ticketért lehet venni sanctumban az npc-től (a főtéren a nepernyőknél) egy boxot, ami itemeket dobhat. Bár persze ez is elég fura. Tud értelmes dolgokat is dobni, de klánba volt olyan is akinek az 50 ticketes box dobott 25 ticketet… ncsoft 4ever.

  17. Eloim:
    Ugye ha online vagy kapod ezeket az itemeket amiket beválthatsz a fõvárosban summer event box ttrader vagy mifene npcnél Nem vagyok gépközelben).
    Könnyen felismered õket , fürdõruci+uszogumi+napernyõ.
    20 és 50 itemért váltható dobozok vannak.
    Ismerõsök közül valaki coint ,valaki pingvin jelmezt és volt aki 100 power shardot kapott (WTF) 🙂

  18. hat ez lol 🙂 koszi a gyors valaszokat. Azert a 30 platinum coin nem tunik olyan rossznak 🙂

  19. “This service is currently unavailable due to game maintenance. Please try again after the maintenance has been completed.”

    Mikor húzhatok már el innen ? :/

  20. pff… na vagy lekéstük, vagy nem lehetett most egyáltalán választani Perentót :S

  21. “There are no eligible destination shards available for this account service.”

    Ez egy vicc, először maintenance utána pedig már elfogyott az összes jegy az Orion express-re. Seattle time szerint valamikor megnyitják a kapukat és aki előbb foglal helyet az mehet? o.O

Comments are closed.