header image
 

Daeva nap!

A hivatalos oldalon megjelent egy bejelentés a ‘Daeva Nap’ eventről. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy ez egy évről-évre megrendezendő esemény, aminek a lényege, hogy a Dévák egy napig saját magukat ünnepeljék. Ami konkrétan ki is derült: “egyenek finomat és viseljenek vicces kalapokat”.

Hogy mi a franc lehet ez? Egyelőre nem tudni, ahogy azt sem, hogy mikor lesz. Én legalábbis nem tudtam kisilabizálni. Ha tippelnem kéne, akkor a Déva napon fogják behozni a Wonder Girl eventet. Erről korábban (még a koreai eventnél) már írtunk, úgyhogy nem ismételném meg magam.

Ha valaki találna erről valami konkrétumot, akkor az írja meg commentben pls.

~ by Menorel on .

Aion

12 Responses to “Daeva nap!”

  1. Ez valami hasonló lehet, mint a viseljünk vicces kalapokat és jól igyuk le magunkat event 😀

  2. Akkor ez neked nem lesz újdonság Szergi! 😉 😀 😀 😀

  3. Dehogynem, nem szoktam vicces kalapokat hordani…

  4. HAHA! Az igaz! 😀 mondjuk én sem arra céloztam, hanem a “hogyan healeljük ki DGt chanterként whisky+energiaitalozást követően” esetre! szénné röhögtem magam. 😀 😀
    nade, ne offoljunk mert Meno kirúg! 😀

    on:
    Amúgy imádom, az ilyen bejelentéseket NCtől. Igazából csak világolnak valamit, hogy legyen valami aktivitás az oldalukon, de infot nem közölnek! :S
    izgi mi? 🙂 gondolom Ti is majd kiestetek a nacitokból amikor elolvastátok a hírt! 😀 😀

  5. nem csak kiestem belőle, de össze is firkáltam örömömben 🙂

  6. Ezek az igazán belevaló fickók ott a távoli ncwestnél minden kívánságunkat lesik, és szinte már a gondolatok csírájára egyből reagálva itt is van a frenetikus szemkápráztató event őrület. Panda utcáin még tömött sorokban hullámzik a bikinis-napszemcsis asmo nép, és már itt is az újabb fergeteges vicces-sapis-kajálós daeva nap. Egyszerűen parádés:D ezt már csak egy nagy halom block-os manastone-al tudnák überelni, de ilyen nagyot azért nem merek kívánni;)

  7. Kimaradt a kalóz cukorka! 😛
    Btw, nekem semmi bajom nincs ezekkel a kis marhaságokkal, kellemes színt visznek a játékba. Pl. pont a kalóz cukorka: épp abyssal splintert toltuk, mikor megkaptuk. Persze rögtön betolta mind a 12 ember. Aztán arra lettem figyelmes, hogy mindent lehet csinálni kalóz formában, csak glideolni nem. Direkt szóltam, hogy hé srácok, az uccsó boss előtti ugrálós/glideolós résznél ne felejtsétek el levenni a transform effectet. Persze, hogy elfelejtették! 😀 5-6 instant halál és visszarohanás az instába lett az eredmény 😛
    Szóval gief me more! XD

  8. Inkább valami olyan event lenne hogy minden boss fixen dob legalább egy fehér itemet. Azzal azt hiszem mindenki boldogabb lenne. Merthogy az enchanted “kromede’s Trial” uccsó bossa még egy mana stone-t sem óhajt dobni csak megmutatja a loot window-t hogy: nézd, itt lenne a drop ha lenne.

  9. nekem tegnap kidobta a kulcsot 🙂 (kb 7. vagy 8. run lehetett)

  10. Hát majd talán egyszer a sorcim is megörvendezteti vele. Ebbe is már csak azért kezdtem bele mert kezdtem unatkozni Inggison-ban.
    Lower Udas-ba nehéz eljutni mert annyi ranger van hogy Dunát rekeszthetnénk velük. Így mire észre vennék egy recruit-ot addigra ott már tuti van ranger. Magam is kezdhetnék ugyan party-t ha csak ranger meg sorci kéne hamar tele is lenne de egyébként nincs kedvem órákat várni egy full party-ra. Szóval Inggison-ban max nézelődni tudok mert a solo questek kész vannak a repeatable-től én vagyok kész a group questekre meg nincs party. Taloc’s Hollow-ban és Udas-ban pedig a mana stone is rare drop :/ Beshmundir Temple-nek hol lehet fel venni az entry questjét? Onnan is szeretnék néhány manastone-t. Mondjuk nem mintha oda hírdetne bárki is.

  11. Elmondom mi lesz:
    Belogolsz, szokásos kérdőív szerűség, klikk rá —>
    Bla Bla szöveg dévák a tutik nesze neked cucc, kapsz 10 kaját vmi imba statos okosságot meg vmi buzi fejdíszt persze no remodel, azt CSŐ! Nesze event.

  12. Hát jah, az viszont tényleg elég gázos, hogy ezeket itt eventnek nevezik. Mint már mondtam, semmi bajom nincs velük, viszont ezek szvsz nem nevezhetőek eventek (dupla xp, kérdőíves okosságok, soulheal).

Comments are closed.