header image
 

Tamat esete a lapáttal,

Mikor az ember túl jut egy nehéz időszakon és picit oszladozni kezdenek a feje felett a felhők, akkor ideje számot vetnie a történtekről és némi objektivitást magára erőltetve meghoznia a szükséges döntéseket. Valószínűleg ez történhetett Tamattal is, mivel friss bejegyzése szerint beadta a felmondását az NCWestnek és helyét átadja Trine-nak. Tamattal együtt az NCWest már – számolni sem tudom hányadik CM-jét fogyasztotta el.

Tamat a következő megnyugtató szavakat fűzte még hozzá a dologhoz: “I’ve made the decision to retire my NCsoft wings in order to move to Los Angeles, California to embark on a new adventure.”. Ez nyilván azért nagyon jó hír és azért megnyugtató, mert az En Masse szintén Seattle-ben van és nem Californiában, ergo talán lesz olyan szerencsénk, hogy a többi ex NCWest-est követve nem az EnMassenél fog kikötni Tamat is. Azt már tényleg nem venné be az én gyomrom sem.

~ by Menorel on .

Aion

38 Responses to “Tamat esete a lapáttal,”

  1. Ehh, akkor legalább szúrd be ide is a puncibubis videót, ehhez még passzolna is! 😀

  2. Első jó hír ennyi idő után 😀

  3. Rdei: Ott a pont, ezekért a pillanatokért éri meg csinálni mindezt. Látom magam előtt azt a (sajnos nagyon távolinak tűnő napot), amikor Ayase végre eléri a 18. életévét és számot vet tetteiről…

  4. lol! 😀 a hír is meg a commentek is 😀
    puncibubi rulez 😀

  5. Süllyed a hajó menekülnek a …..:)
    bocs az offért, te Rdei mi lett veletek ? 🙂

  6. Vagy remélhetőleg inkább tehertől szabadult meg az a hajó 😉

  7. Most törtön szórakozunk, itt is mennek néha 100 v 100as pvpk. Egész pofás

  8. Rdei: ott is? miaz hogy ott is? 2.0 óta még nem lattam zuzmót dreden kívül… kezd mar nagyon elegem lenni

  9. Telemachus nagyon beindult 🙂 Amit eddig tudok, hogy vmi arc abbahagyta BOON Controlból és emiatt kiégtek az elyosok. Kisgyerekek 😀

  10. Jelenleg a GamezAionon toljuk, habár a többi szerverhez képest kevesebb az update, itt található a legtöbb player a törtökhöz viszonyítva. Valszeg itt is a 2.0 lesz a kövi updateben.

    /off

  11. Hmm, valaki nem tudja honnan szedhetek le Win7 törést? Freeporn is jöhet! XD

  12. Jah, ez nem az az oldal, fakk! (-.-)”

  13. Kikérem magamnak, ezen az oldalon csak eredeti aion, jogtiszta win7 és fizetős pornó van!:P

  14. Ahahahah, ennyi 😀

  15. A pornóért szivesen fizetek .)
    Félretéve spata asmo oldal tényleg halott, bár páran még tartják maguk, még egy maradék Hun guild is van, ennek ellenére mikor visszaléptem befoglalt az asmo 2 felső fortot amiből egyet azonnal visszavett a balaur:P, és gelkarmosban az egyikből kiwipeoltattuk az ely-t vagy csak úgy nézett ki hogy mi voltunk és wipoltak volna maguktól is.:) Szóval valami kis élet még van és nekem úgy tűnik az ely is megcsappant spatán, Bár még igyis veszett a túlerő.

  16. Hat azokkal en is szivesen talalkoznek akik tartjak magukat… Tegnap atmentem Gelkmarosba siege ideje alatt, es egyetlen legenyt lattam aki egyedul olte eppen fortnal az oroket. Pedig mondom magamba direkt atmegyek siege ideje alatt hatha vegre leol valaymi asmo parti, de nem igy tortent. 3/4 oras boklaszas utan majd egy rogtonzott ragnarok rush utan return lett a vege. szanalom.hu

  17. Ez nem igaz Spataloson iganis vannak asmok!
    Tegnap például halottma havertól ha az ő haverja látott egyet. Rögtön meg is indult a vita h valyon hogy tudnánk becsalni egy rezervátumban vagy egy AsmoZoo ba nehogy kihaljon végleg a faj. Ám ezt az nehezíti hogy ez faj különösen rosszul viseli a külső beavatkozásokat és lehet hogy ez az egyed is kipusztulna.
    De egyes tudósok szerint ez az alfaj az úgynevezettt “Summerus Sleepus” alfajhoz tartozik. Amely különös módon nyári álmot alszik és nem értesült fajtársai sorsáról és ez magyarázza a hirtelen felbukkanását. Viszont abban mindnenki egyetért hogy az utóbbi időbenen túlzásba vitt vadászat súlyosan lecsökkentette a faj létszámát.
    Egyesek szerint jelenleg több fehér tigris van mint Asmo.

  18. Sztem azt az eggyet en utottem agyon tegnap mikozben olte a fortress ort…

  19. Na szép… ÉS akk csodálkzol h nincsenek? Még most is vadászol amikor már védettek 🙂

  20. xD

  21. “nekem úgy tűnik az ely is megcsappant spatán”
    Aha, a csont üres várostól omlott össze az aion kliens belogolás után. A quest mobokat sem irtja 4-5 elyos minden spoton. Meg úgy egyébként a többi városban sincs néhány száz ember.Dredre sem hírdetnek 10 party-t ami mellett 5 party menne udas-ba meg a többiek ide oda amoda 🙂

  22. spatara at tudok elykent transzferelni ha mar van ott(!) ely karim?

  23. Miéééért akar valaki spatára menni?

  24. EZ mode, free ap, free medals, free porn.

  25. nyilvan full +10-es AP armorral, mergelt +12-es fegyoval 1mill ap-val es szamtalan relickel EZ mode-ra vagyok, nem pedig a haverokkal akarom tolni.
    de ti ezt ugy is jobban tudjatok. a kerdes nem az volt, hogy “free ez vagy free az”, hanem az, hogy lehet-e ilyen feltetelekkel xfer vagy sem?

    azt pedig mindenki maga donti el, hogy hol es mikent akar jatszani, mivel ugyanannyit fizetunk havonta. bar en 2x tobbett, mivel 2 accountot tartok fent.
    az “ertelmes” hozzaszolasokat pedig koszi!
    =)

  26. Félreértesz, a hangsúly a free porn-on volt…

  27. Masako:
    Azok az ncwest statisztái, jobbanmondva botjai.
    Bocs hogy nekem kell közölnöm a rossz hírt…(mély csend [hatásszünet] )… de te vagy az utolsó asmo spataloson , a többi csak droid.
    Truman show-t remélem láttad 😀

  28. Szergely: ok, bocsi:)

  29. zsiroskifli: elkezdtem írni egy hosszú commentet spatalos állapotáról aztan annyira felidegesítettem magam h inkabb kitöröltem egészet… lényeg a lényeg: csak akkor gyere spatalosra ha co-op modba szeretnél rpg-t játszani /thxglbb/

  30. “Bocs hogy nekem kell közölnöm a rossz hírt”
    Nekem is van egy rossz hírem, elyos vagyok.
    “nekem úgy tűnik az ely is megcsappant spatán”
    Erre reagáltam. 😛

    Zsiroskifli: Szerintem ne akarj ide jönni, én is szabadulnék de nem engednek mert nem csináltam a többi szerveren karit. Szóval spatalos amolyan: ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel.

  31. Kedves NC-sek kijavíthatnák az oldalukat, mivel grund abyss jelenleg nem választható, mint térképes megjelenítés (vag ymár megint bénázok 😛 ). Perento-n Asmo betekert amúgy egy ely erődöt Grundon (Cronic):) Köszi mindenkinek aki helpelt benne 🙂 Jó morcosak is voltak az Ely-k 😀 CSak úgy kavarogtak az ajtóban még negyed óra múlva is 😀
    És érje ritka dícséret részemről a supportot is, mivel kedves GM visszaaadta a tokenjeimet (csak 1 napba tellett, néztem is mivel faszául kivágott loginra siege után közvetlen /kedves volt legalább azt megvárta hogy vége legyen 🙂 / ).
    Ezúton felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy a napi token cserés questtel vigyázzon, amikor nézegeti mert, ha az utolsó lépésnél dobja el a questett a tokeneket elveszi, de a másik típust nem adja oda.

  32. Ha enyire nincs Asmo a Spata-n kreálok egyet 🙂 Csak törölnöm kell eleőte a Preréről egy másikat. 🙂

  33. Hát én úgy egy hete nem fizettem elő újra, és ahogy elnézem nem is nagyon fogok. Felesleges, de legalább pénzkidobás.

  34. Off téma:
    Aion Supportsl van valakinek tapasztalata? Szóval hogy válaszolnak-e, és hogy megoldják-e a problémát?
    Egy nagyon érdekes quest bugom volt, ha netán valakit érdekel majd leírom. (Napi questes)

  35. Fentebb írtam, hogy megoldották speciel nekem.
    Először 4 óra válsz időt írt ki, de mivel off voltam így 24 órára ugrott fel. Gondolom később nézegették is, hogy online-e az előfizető. A gm levélben írta, hogy elküldte a senior problémák közé és várhatóan 24 óra múlva nyomnak is rá valamit, amit meg is tettek. (Gondolom a GM megunta, hogy nem válaszolok (de lehet rám se írt), csak az Ely-t kergetem és kivágott offline-ba és ezen időalatt odaadta az elveszett tokeneket 🙂 )

  36. Ja jó, most láttam csak a kommentedet, remélem nekem is visszaadják.

  37. Grumpy, Masako : ertettem, oksi. Ismerosoknek is pont ez a bajuk, hogy mashol nem csinaltak karit, igy ok nem tudnak jonni…

  38. Malacithe, velem is ugyanez volt, senior probléma, utánna megirták hogy én voltam a fasz, miért nem olvastam el a quest log-ot… -.- alapbol nem lenne szabad ilyet csináljon ez a quest, de mindegy, az a lényeg, azt mondták visszaadják, de még mindig nem történt semmi. Még az nc support értékelést is kiküldték, meg le is zárták kérdésemet…szal várok még egy napot…hátha megkapom..

Comments are closed.