header image
 

ArcheAge – GStar promo és újabb érdekes funkciók

Jó néhányszor volt már szó itt a blogon az ArcheAge nevű játékról. Legutóbb a brutálisan szétkonfigurálható GUI-nál dobtam el az agyam. Most egy újabb videót találtam, amit végig néztem és a videó után csak ültem-ültem és nem értettem, hogy ez meg mi a WTF volt. Egy dolog biztos: Történjen bármi is az XLGames üdvöskéjével, legyen akár csak tiszavirág életű is; de olyan nyomot fog hagyni az MMO játékok palettáján, amit évekig fognak nyögni a készülő MMOk, hogy valahogy behozzanak. Novemberben GStar és az XLGames már játszható demókkal készül a kiállításra. Kíváncsian várom a visszajelzéseket.

Addig is itt az a bizonyos legutóbbi videó:

Eddigi ArcheAge postok a blogon: /tag/archeage

~ by Menorel on .

Aion

7 Responses to “ArcheAge – GStar promo és újabb érdekes funkciók”

  1. Na ezt ki kell hogy próbáljam 😀 Fát vágni, földet túrni, lapátolni, ez kell a népnek :DD Azért remélem nem lesz “tiszavirág” életű… :DDDDDDDD

  2. Naja, farmvill mmo, ebben van a jövő:)
    Egyébként nem tudok róla, hogy lenne már a játéknak nyugati terjesztője. Szóval kérdéses, hogy valaha is fogunk-e játszani ezzel a játékkal.

  3. Hát ez atomratyi omg:) Megnéznék egy fight videot a gameböl,de ez igy nagyon gáz

  4. egy duel vhogy úgy nézhet ki, hogy ki tud adott idő alatt több répát elültetni…

  5. Na jah,vagy ki tud gyorsabban kivágni egy fát:DD Hát nem egy B&S ellenfél lesz az tuti:)

  6. Azért azt fontos látni, hogy a fenti videó az ArcheAge ‘szocializációs’ részleteit mutatja be. Tehát termelni, betakarítani, együtt jót bulizni, táncikázni, beszégetni, emótálni, stb.

    Nem akarok korteskedni a játék mellett, mert nem ismerem, de ettől még ezek alapvetően jó ötletek.

  7. Ezért mondom,h kellene látni egy fight videot belöle,mert azon döl el az egész,mert ha sokat kell vágdosni a fákat meg ilyen marhaságokat csinálni,akkor az gyorsan uncsi lesz…De hát igazad van,ha egy játékban benne van vmi,az még nemjelenti ,hogy rossz is,csak egy plussz opcio,Aionban is lehet gateringezni meg aethert szedni meg ilyen baromságok,de mindezek nélkül is tökéletesen ellehet lenni benne.

Comments are closed.