header image
 

NCSoft KOR: 150 nyitott pozíció

Találtam egy érdekes hírt, és Cori is mondta, hogy a nagyobb koreai siteok tele vannak az NCSoft hirdetésével. Az NCSoft potom 150 pozíciót nyitott meg, amire az alábbi szaktudással rendelkező koreai munkavállalókat keresik: játék fejlesztés, tengerentúli/külföldi üzlet fejlesztés, üzemeltetés és biztonság, support és támogatás.

Nyilvánvalóan ez a 150 ember már a fejlesztési hajrában álló Blade and Soul játék felturbózásához kell. Hasonlóan a  ArcheAgehez, a Blade and Soul is már játszható verzióval készülődik a GStar-ra. Várhatóan novemberben beindul a hatalmas kommunikáció gépezet a BnS kapcsán is.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a legutóbbi NCSoft pénzügyi teleconfon elhangzottak alapján a BnS nem fog megjelenni a nyugati piacokon. Az NCSoft két zászlóshajója (Guild Wars 2 és a Blade and Soul) egy időben fog megjelenni, de nem lesznek egymás konkurenciái. Ennek értelmében a B&S várhatóan csak jóval később fog hozzánk is lejutni, minthogy Koreában megjelenne.

Egyébként jelezném, hogy a B&S nálam eljutott a ‘le se szarom’ kategóriába a ‘leszarom’ kategóriába, tehát nem kizárt, hogy a jövőben értelmes postok is fognak születni a játék kapcsán itt a blogon.

~ by Menorel on .

Offtopic