header image
 

Gliding (IRL)

Az Aion megannyi újdonsága közül az első dolog ami anno megfogott az a glideolás volt. Emlékszem a kínai szerverünkön képes voltam fel alá rohangálni lvl16-os szinten Verteronban a hegyekre csak azért, hogy után nekirugaszkodhassak és tolhassam a glideolást.

Öszintén szólval az alábbi videó megtekintésekor azért majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet, valami nagyon hasonló feelingem volt, mint anno Verteronban:  (érdemes az első néhány másodpercben különösen koncentrálni a videóra, de utána is van bőven mit nézni rajta)

~ by Menorel on .

Aion

9 Responses to “Gliding (IRL)”

  1. Hát igen eszméletlen jó lehet egy ilyen szárnyas ruhában szelni a levegőt. De kipróbálnám csak kár h profi ejtőernyősnek kell hozzá lenni. És sajnos ez sem a szegény emberek sprotja 🙁

  2. Igen, asszem minimum 80-100 “normal” ugras kell, mielott engedik az embert ezzel probalkozni.

  3. Azoknak, akiket érdekel egy picit a wingsuit proximity flighing háttere is, azoknak csak ajánlani tudom ezt a videót is. Vicces amikor a srác ecsetele, hogy régebben a wingsuitben csak az volt a kihívás, hogy ki tud minél messzebre elrepülni, de mivel az unalmas volt, ezért nagyon hamar kitalálták ezt a ‘proximity’ mókát. (nagyon közel repülni tárgyakhoz, sziklálhoz, fákhoz, talajhoz, stb.)

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=I4U6T_BB1N8]

  4. minden elismeresem ezeke a sracoke, de az eletuket (szerintem) tul sokra nem tartjak, ha ilyenbe belemennek. ertem, hogy “feeling” meg mittomen, de nekem ez mar meredek…

  5. THX Meno, szerintem már nagyon sok hónapja kerestem mi lehet a neve ennek a cuccnak, egyszer láttam és nem találtam többé egy winreinst után..

  6. Minden reményem bennetek van.
    Aion Protect Error 12
    Ezt kapom amikor elszeretném inditani.
    Semmit nem csináltam a géppel hogy bármi baja legyen.
    Patchek jók, europara állítva minden, repair sem oldotta meg.
    aionsource-on csak németül találtam hozzá topicot, de a következő oldalon már a pvp-röl beszélnek, szal semmi help, valaki tud valamit segiteni?

  7. tűzfal, vírusirtó, memória pajzs ezeknél engedélyezve van?
    Ha nem oldja meg akk próbáld újratelepítenia játékot.

  8. Insignia: A hivatalos EU fórum egyik srác hasonlóra panarszkodott:
    http://forums.eu.aiononline.com/eu/showthread.php?t=6876
    Azt irja, hogy neki a support segített. Azt javasolja, hogy akinél előjön ugyanez, az töröle le a game.dll-t és futtassa nclauncherből a repair-t, az nála megjavította.
    Egyébként azt mondja hogy nála akkor jelentkezett ez, amikor nemrégiben win7(x64)-en lejött valami patch

  9. Win732biteesnél irta ezt, és a game.dll meg hardveres hiba okozza.
    Nekem annyi megoldotta h ujrainditottam a gépet. Az alaplapom miatt nem indult, mert kicsit megvan bolondulva a BIOS.

Comments are closed.