header image
 

Jelenlegi Siege beosztás

Ahogy azt múlthéten beígérték, máris itt van a jelenlegi fortress siege időbeosztás. Várhatóan még a héten megtudjuk, hogy miben fog ez változni hamarosan:

Klikk a képre és akkor talán látni is fogsz belőle valamit...

~ by Menorel on .

Aion

25 Responses to “Jelenlegi Siege beosztás”

  1. Kicsit hibbantan sűrű a program. Udas, BT és DG-t mégis hogy képzelték egy ilyen programba beilleszteni? Ja és néha még nem ártana átnézni az ellen területére is egyet poénkodni 😀

    Azt a keddi és csütörtöki 12 órai kezdetű ostromot ground abyss-on, a balaur-on kívül nem tudom kinek tervezték… 😀

  2. Szerintem ennyi és ennyire változatos siege time mellett a spatalos asmoi is fognak találni olyan olyan lehetőséget, amikor az elyos oldal kevésbé koncentráltan védekezik, és fognak tudni fortresst foglalni. Ettől független én is kicsit sűrűnek találom a programot, pláne ha minden este bent kell dekkolni a fotressünkben egy órát, és azt várni, hogy támadják-e vagy sem. :/

  3. Az a baj hogy az este 8 órai siege-re allig járnak, mert mindenki a GD-n rohad.

  4. Nem értem mi a baj ezzel a siege beosztással. Mégis hogy csinálnának másikat amikor mindenkinek ekkor van szabadideje. Lehetne minden siege délelőtt is és akkor mehetnétek DG re meg instázni délutánonként meg esténként. Nemtom hogy godoljátok hogy majd hozzátok igazodik a timer.
    Itt van egy nem létező NCWest és a játéksok közti beszélgetés az új timerről.(Ez csak kitaláció semmi féle hasonló nem történt ha végigolvassátok akkor rájöttök miért.)
    -Itt van az ú siege beosztás de még át tudjuk formálni nézzétek mmeg jóe nektek.
    -Déltől kettőig DG jajj nemár akkor nem lehet ostromra menni jó akkor várunk kettőig. -Jajj de baz ém nem mentem le egy instába se DG-n kivül.
    -ÉS mennyi idő kéne az instáitokhoz?
    -Hát nemtom ha elmegyünk Udasba, BT be éa valakinek a múltkor még DPbe is kellet meni de az nem fontos kb 6 óra elég lesz mert még craftolni is kéne pár cuccot ami a útköben elfogyott.
    -Jó akkor lesz 8 kor az ostrom.
    -Nemáár akkor megint DP van 10 ig.
    -Utána lesz valmi programotok???
    -Asszem nem de haver át akart nézni a másik félhez szórakozni de azt talán el tudjuk halasztani.
    -Oké akkor mivel délelőtt nem lehet mert senki sincs fennt a délutánotok meg este 10 ig foglalt akkor lesz 10 kor foglalhtó mind a 13 fort mivel éjfélkot megint DG van és utána meg mindneki kiloggol. Jó szórakozást hozzá…

  5. Lol Des 😀 Hidd el annyira érdekel a PvE mint a hangyák nemi problémái. Viszont a 3 siege egyhuzamban kicsit sok. És egy héten 4 ilyen nap is van. Konkrétan hazaér az ember a melóból, tesz-vesz, leül a gép elé, végigtolja a siegeket, aztán ha bírja letolja még az uccsó dg-t is és vége a napnak.
    Oké, lehet mondani, hogy nem kötelező a siege: nos, ők az általad leírt egésznapinstázok playerek. Ha meg ki van hirdetve, hogy akkor most erre meg erre a siege-re nem megyünk, az nem vezet jóra.
    A balaurea siegek szvsz teljesen rendben vannak, jó medálforrás, a deles siegek is rendben vannak, nyilván a balaur hódít ilyenkor 🙂
    Divine siege lehetne eggyel több, mivel kiemelt fontosságú lett, és kicsit más sorrendben: szerda-péntek-vasárnap pl tökéletes lenne így hétfő és csütörtök mellett kedd is majdnem teljesen siege free lehetne 🙂 Belsőkörös fortokhoz egyenként heti 2 ostrom bőven elegendő lenne szvsz.
    A 20-21 órás időpont pedig 19-20-ra pakolva praktikusabb lenne dg miatt.

  6. Szerintem is játszható ez a beosztás, amennyiben ezen fortok tényleg mindegyike és minden esetben foglalható lesz … nem pedig random lesz. Valójában heti 5 nap siege, amiből csak a nap végi utolsók az igazán fontosak, amik így nem lógnak bele semmibe.

  7. De, a keddi Krotan 😛 Ha meg úgy van Asteria/Roah is lehet fontos, ha pl szarul állnánk fort ügyileg.

  8. Egy Divine-t viszont beszúrnék valahova, hisz ez lenne az egyik ami a new content része, heti 2 elég kevés, míg szinte minden másból 3 van…

  9. Ahogy olvasom a commenteket vmit leszűrtem. Pár embert nem zavar, hogy ez van most és úgy beszélnek róla, mintha ez lenne az új?

    PATO! 😛

  10. Kb eddig is ez volt, csak nem volt hivatalosan kijelentve. Ezért ha arra célzol, hogy a sok siege miatt megy a sírás, az nem véletlen.

  11. Szerg a 20-21et 19-20ra mozgatni nincs túl értelme, mert azok a siegek teljesen jelentéktelenek, nem kellenek a kutyának se. Sőt akkor sem fognak, ha nem lesz Asmonak fortja … mert minek?
    A Gelkmaros siegek pedig nem kötelezőek, elmész ha a balaur ellen meg akarod védeni … vagy amikor éppen vissza kell foglalni, ennyi. Tehát itt is nyersz egy csomó időt, annyi hogy az utolsó siegen ott kell lenni, de az meg nem zavar be semmibe.

    Koránt sem volt ennyire egyértelmű eddig, főleg hogy az itt felsoroltak sem voltak mindig támadhatóak abban az időpontban, de ez a random most már megszünik, az újítás pedig max a Balaurea siegeket fogja érinteni.

  12. Szerdán 20-21 Krotan 😛 Asteriára meg elég sokat mentünk… Gelkmaros balaur elleni védéshez meg kell pár ember. No mind1 🙂

  13. Nem kell szerdán Krotant erőltetni, mert péntek este is Krotan van, akkor kell elvenni(megtartani). Roah,Asteira téma pedig már lerágott csont, csak arra jók, hogy az ellen megkapja PVP buffot, szóval az nem téma már. Na még vmibe köss bele 🙂

  14. Dupla lesz, bocsi. Gelkmaros fortokat sem kell annyira túl lihegni balaur ellen, mivel mindennap támadható, max másnap elmész a fix medál-ért, még mindig jobb, mint ott dekkolni és jól nem történik semmi.

  15. Őőő, én minden nap megyek medálért, napi 3 plat medál nem olyan rossz ám 😛

  16. Kicsit középkorinak tartom, hogy 14:28 kor siege, kérjük a feleket sorakozzanak fel. Mi lenne, ha 0-24h támadhatóak lennének a fortok 1h-ás szakaszonként? Esetleg az elnyomott oldal 1-1 blitzkriege-el el-el tudna foglalni fortokat, amikor több támadható simultán. 🙂

    De, gondolom azért ilyen a beosztás, mert úgy kalkulálják, hogy van a pve és a pvp játékos. A pve-seknek van 1-1 fort ami számít kinél van, a pvpseknek meg DG-rift-daily quest stb. mellett is legyen elég szórakozás.

    Az meg, hogy nyílvános-kiplakátolt tökmindegy, ha nem lenne ► papír+ceruza és 1 hét múlva fent lenne guild forumon. 🙂

  17. Stake jó lenne eza fix időpontban gyülekező és akkor buli van csakhogy nincs annyi játékos és még ha lenne is akkor nincs mindenkinek (szinte senkinek)olyna erős gépe ami simán elbírna ekkora embertömeget az optimalizálatlanság miatt (pl az én 180k-s gépem se bírja csak ha erősen overclockolom a processzort mondju kakkor shift+F12 vel fullgrafikon 20-30 fps között szokott lenni). Amúgy ez a 0-24 es ostrom tényleg jó lenne csak akkor meg a rewardot kell átalakítani mertakkor meg az lenne hogy a fortokat uraló frakciónak mindig ott kéne bennt csücsülni a fortokban nehogy már egy hirtelen rajtaütésben elveszen a fort és bukják a medált. Ez a módszer a való életben tényleg működne csak sajnos nem abban a világban élünk 🙂 és senkinek nincs kedve több órát ücsörögni 1 helyben.
    Mondjuk nekem amúgy is mind1 mikor foglalható abban a heti pár órában amikor játszok. Jah igen és a pve részt sem lehet elhanyagolni mert én pl naponta kapom a fejmosást h milyen szar cuccokban járkálok. Na puff sajnálom h nincs időm napi 6-8 órát játszani és az a mocskos trioran se esett ki még akkor sem amikor hetekig cd-n toltam az instát. És most be is fejezem mert elvesztettem a fonalat XD.

  18. Rewarddal annyit kellene csinálni, hogy akkor van ha foglalás van vagy védés. Védésnél Kapu=X/2 reward, Deity=X/2 reward, tehát védők akkor kapnának 100%-os rewardot, ha lemegy a kapu+deity mondjuk minimum 25%-a. Ha a kapu bukik és megvédik a fort 24h-ra (vagy 18h + random 1-10h) nem támadható a fort, deity dmg esetén + ez még1x. Nem KELL/KÖTELEZŐ fortban ülni 0-24h, rá-rá kell nézni és ha gond van futás. Azt nem találom fer dolognak, hogy mondjuk 20:00 siege Miren és akkor beül 5000 védő afkra 1hra a fortban, a támadó meg foglalja be ha tudja. ► főleg az unbalanced serverek miatt. Ezúton gyakorta cserélnének tulajdonost a fortok és mind2 oldal egészségesen fejlődhetne.
    Persze nem én írom a játékot és “ha nem tetzsik el lehet menni”. 🙂 Csak felvettem mint egy szvsz jobb variáció siegekre. ^^

    (Nos igen, nekem a shift+f12 és így is laggol volt az egyik ok ami miatt búcsút mondtam. Betűkkel harcolni nem az én világom. 🙂 )

  19. Hát igen ez a betűkkel harcolósdi tényleg nem az igazi reméljük 3.0 ára csinálnak valamit ezzel. Ha nem akkor majd talán minden úgy jön össze ahogy terveztem akkor 6-8 év múlva majd az én terveimből is lesz egy MMO és akkor majd lehet engem szidni addigra már úgyis unalmas lesz az NCwest XD.

  20. off:

    Meno, volt időd foglalkozni a játékkal 2.0 ota?
    érdekelne egy átfogobb leírás 2.0 ota a játék minden teréről, gondolkodom, hogy vissza nézzek-e de a te véleményedre kiváncsi lennék. Randomra meg nem akarok megint befizetni mert ha valami olyan van amit mondjuk le is tudnátok irni akkor meg kidobtam a pénzt az ablakon (aminek most szükében is vagyok) szoval ha van kis időd vagy kedved, és foglalkoztál a játékkal írhatnál 1 cikket 🙂 vagy akár commenbte is irhatnál 1-2 véleményt róla.

    elöre is köszi!

  21. Jewy: Belevetettem magam a 2.0-ba. Húztam is a karakteren egy szintet, glideoltam az új wingtuneleket, körbejártam Ingisson-t és voltam ostromon is az új fortressen. Mindezt kb a megjelenést követő 2-3 napban. Most meló, család miatt nagyon nincs időm játszani, úgyhogy picit félre is tettem. Valamikor december elejére picit nyugi lesz újra, úgyhogy akkor tervezem belevetni magam újra. Szóval sajnos értékelhető tapasztalattal nem tudok szolgálni.

  22. Érdekes amúgy, hogy mennyire sírnak a ground abyss miatt (perento), hogy mennyivel jobb volt a normál abyss és hogy milyen kihalt most. Pedig siegeken (előttük és utánuk is) mostanában elég nagy a pezsgés, core-ban meg mindig megy a mókázás, most hogy ely kézre került 🙂
    Ground abyss pedig nagy fun, szvsz sokkal taktikusabb csatákat lehet vívni, mint abyssban.

  23. gondolkodom, hogy visszanézzek, de msot hallom, hogy telemokuson 2 ely klán full cheater, és hülyének nézik az asmo oldalt. erről tud valaki mondani valamit? Zender? iridescent? Zarachi?

  24. Jewy, én személyszerint rühelltem az Aion-t amikor megvettem (2009 december), el is adtam a fenébe szőröstül bőröstül, de másfél hete felvetette a párom az ötletet, hogy az unalmas WoW után milenne ha kipróbálnám én is újra, meg ő is tenne egy tiszteletkört benne. Ma kezdtük el, 10es szintig jutottunk de már sokkal szívmelengetőbb volt Pandaemoniumba 130k kinah-val érkezni, mint 10-15k-val és így nem kellett mazsolázni a skillek között.

    Nephatum – Asmodian Cleric /Perento/

  25. Szépen adnak az egyszeri és chain questek is már pénzben. Emlékszem az elejére amikor még 1 skill vagy az első plusz táskasr között kellett dönteni 🙂 Persze a táskasor nyert mindíg 🙂

Comments are closed.