header image
 

[2.1] Élet a 2.1-es patch live-ra kerülése után…

… Koreában. Egyik srác kipostolt egy érdes screenshotot. A ma reggeli patch élesítés után elballagott Theobomosba és miközben valami totális értelmetlen dolgot csinált ott, a következőre lett figyelmes. Mindösszesen 2 óra alatt ez jelent meg a screenjén:

Mindösszesen 2 óra alatt 38 db arany loot Theobomoson outdoorban… rofle…

~ by Menorel on .

Aion

81 Responses to “[2.1] Élet a 2.1-es patch live-ra kerülése után…”

  1. tévedés: 2.0-tól a legerősebb cuccokat craftból lehet majd kiszedni (természetesen nem pvp-cucc), mind armor, mind fegyo tekintetében.

  2. “ne a gear döntsön, hanem a skill” – És a skill miért döntsön? Azért mert van akinek több ideje van PvP-zni és ügyesebb lehet másoknál? Úgy kéne, hogy akit 2x leöltek az valami kegyetlen buffot kapjon, hogy utána vissza tudjon vágni! Akit még így is leölnek az pedig kapna egy care-bear petet, ami széttép mindenkit! Mindenkinek kéne esélyt adni, a heti 1 órát játszó casualoknak és e-bayereknek is!!!

  3. igazából nem gáz ha a BBBS végre fosás tárgya lesz. le lehet kraftolni az 50es clothos balaur ruhákat…. illetve nem lessz akkora orbitális szopás a fenris. hála égnek én végeztem vele a mainommal, de most kezdtem clericet és…. gondolkodom nagyon hogy mihez kezdjek vele. egyébként ha belegondoltok a PVP GEAR a lényeg a játékban. ha pve gear esik az abszolut nem gázos! csak a most kezdőknek illetve béna béláknak az esélye a 0-ról közelebb billen az 1% felé hogy ki tudják szedni… 🙂 ettől még nem lesz könnyebb kifarmolni 800k AP-t meg 50 medált hogy kiszedjen egy itemet! csak nem lesz lehetetlen!!!

  4. Off: Spatalos egy nagyszerű játékossal lett szegényebb és jött a perento elyost erősíteni:
    http://img839.imageshack.us/img839/1516/jeri.jpg

  5. amugy szerintem nem csak a kraftból lesz a legerősebb cucc. ott van pl a governor, meg amiket dobál………… ingisson/gelkmaroson . igaz az kökemény supermass pvpve… (:

  6. nem mintha nem lett volna neki mind1 melyik szeron jar fort instazni…

  7. Perenton nem fog sokat fort isntázni… 😛

  8. Érdekes adatok,na ezen a playeren látszik,hogy mennyire el van cseszve a rendszer,full pve emberek tudják a legtöbb APt kiszedni,csak azt nem értem minek nekik,ha ugy sem kell???Nem pvpznek,tehát nem kell nekik az abyss cucc,nem siegelnek,de még is,ezek tudják kiszedni az APt,ez egy kicsit szánalmas,kiváncsi vagyok akarnak-e ezen változtatni a jövöben,mert vicc,hogy aki nemszeret instázni meg ilyen hasonlo baromságokat csinálni,az pvpböl nemtudja kiszedni a pvp ruhát….

  9. Elém állhatna, szívesen lefarmolnám rólla, mivel elnézve neki úgyse kell semmire se 😀

  10. amugy ennek az ap milliomos nyomoréknak hogy van 11 stigma slotja? 😀

  11. na en ezt most nem értem… el lehet transferelni 4 milla AP-val? és miért rank1-es?

  12. Szerintem szép karakter.
    Igazi pve templár SD-re és HP-re pakolva.
    Healernek ajándék egy ilyen tankot hilelni 🙂 nem mint a crit/atra pakolt futóbolond gladikat . 😀

  13. Craftból a legjobb ► az emelt drop mellett már elérhetőbbek lesznek.
    Elérhetőbbek ► fluxok nem csillió kinahba fognak kerülni, quest receptek is talán gyakoribbak lesznek
    Akadályok: 399-es questek, attől még, hogy lesz flux, design, a még krit kell (vagy AH-ból a cucc)
    A magas dropp miatt elvileg sok fehér is lesz, amit el lehet adni vendornak és a pénzből lehet finanszírozni a vendor must -matokat. Pénztől független az alap anyagok kifarmolása ami nem 5p lesz. (persze ez nem akkora probléma, ha már high end dolgokról beszélünk ne is legyen fél nap alatt kitermelhető)
    Anno volt róla szó (vagy csak álmodtam? 🙂 ), hogy bizonyos crittek csak akkor lehetségesek, ha mind a 4 GA fort saját tulajdonban van, underdognak ismét nem lesz elérhető akkor a toppos craftolt itemek.
    Amit remélek, hogy ezek az übertophighend cuccok bop-osok lesznek, így jutalmazva azokat akik vért izzadva 1. felhúzták a skillt, 2. kibányászták a matokat 3. sikeresen critteltek.
    Tehát ismételten: “elérhetőbbek” lesznek, értelmet adva a craftolásnak.
    Szvsz, ha a fent felsoroltak megvalósulnak, akkor ez valóban pozítiv változás lesz minden crafternek.

  14. Grumpy, amikor a kép készült még frissen transzferelt volt, így nem volt besorolva a Perento szerinti abyss rankba. Ha most nézed már Governor. A cap pedig fel lett emelve 5KK-ra ha jól tudom.
    Egyébként egy valami azért csak becsülendő Jeriben … hogy mindig fizette az accot, pedig hát a PVE kontent elég gyér volt a patch kijövetele előtt.

  15. Vegulis most, hogy szamolgattam nem is olyan sok az a 4 milla ap. Pont kijon belole 50es ruha ekszer set meg a fegyo. Es meg marad par potira is. Ha o most tart 4 misinel, ezek szerint nekem mar joval elotte megvolt 4 milla hehe. Tiszta pro vagyok. Bar nekem 10-20al tobb killem van. Nah megyek is nezegetem magam kicsit a tukorben.

  16. Elköltötte.

  17. Lol az 1h fegyverbe is blokkos köveket rakott. Igaz PVE-re nem rosz ötlet annyira. Én is blokk problémákkal (meg hit) küzdök pve-ben 🙁

    Ékszerek helyett meg 2 fegyvert vett.

  18. bakker én most már nem vágom: az 50es pvp set adhat pvp defet is meg pvp atk-ot is? ennél a setnél ez választható opció? vagy ez hogy működik?

  19. tudtommal ruhadarab pvp defet ad, fegyó és ékszer pedig pvp attackot
    gondolom database-en vagy ilyesmi oldalon nézted, ott ezek a százalékos dolgok néha rosszul vannak leírva

  20. “fenrir ha szerencséje van az embernek megáll olyan 60millába”
    Annyiból pedig már craftolt 53-as armort is lehetne szerintem.
    És ha úgy veszed, akkor kilőtted a rizikó faktort.

  21. http://power.plaync.co.kr/aion/암흑의+포에타+-+드랍+확률+실험 itt a 2.1es dolgokrol van szo ha jol veszem ki,valaki leforditaná akit érdekel is mint engem?:) Csak mert vannak elképzeléseim,hogy miröl vannak azok a táblázatok,de nagyon nemtudom leforditani,forditoval is hülyeség jön ki nekem mindig:)

  22. csocsi: DP bossok dropjai, ha jol tudom. 20 kill alatt. Ez lenne az also X táblázat. értelemszeruen c b a s . a fenti táblázat meg talán a trashbossok összdropjai/run.

  23. Az akkor szép…Erre tippeltem én is,hogy 1-1 runnak az eredményét táblázták ki,de nemtudtam biztosra.Amugy te milyen forditot használsz?Vagy tudsz koreaiul?

  24. @csocsi: A google chrome beépített fordítója (ami a goggle translate rendszert használja) elég szépen fordítja… Vagy legalábbis nagyjából érthetően.

  25. olvastem errol a kiertekelésről angol cikket, nem forditozok, csak ennél pont “szerencsém” volt h olvastam már 😛

  26. Eh, az másnak is feltűnt, hogy íjat még véletlen sem dobott semmi?

  27. Tök random,semmivel nincsen összefüggésben

  28. a random és a százalékos esélyek NC Softnál nem igazán kézzel fogható fogalmak…

  29. Akkor ugy mondom,hogy van %esély rá,hogy fegyvert dob ki,azon belül pedig random,hogy mikor milyet

  30. 🙂 Jó de attól még mindig nem dobott íjat. Kb az az egy lenne amire esetleg onnan szükségem lenne, de nem fogok azért 20 runt lenyomni, h ne essen ki.

  31. De valakinek meg lesz akkora mákja,hogy elsöre kiesik majd neki és röhögni fog rajtad:) Ezzel a hozzáállással,hogy ugysem fog kiesni,minek is elmenni bárhova?

Comments are closed.