header image
 

2.1-es patch november 30-án megy élesbe…

…Japánban. Arról még egyelőre semmi hír, hogy nálunk mikor lesz, sőt szigorúan véve még azt sem erősítették meg, hogy egyáltalán lesz-e 2.1.

Persze nov. 30 még messze van, addig végülis még akár be is jelenthetik.

~ by Menorel on .

Aion

32 Responses to “2.1-es patch november 30-án megy élesbe…”

  1. De gonosz vagy Meno már azt hittem ide jön 30.án XD

  2. ^sok idő azt a drop rate növelést meg westernizálni Des… nem ugy megy az 🙂

  3. Hát igen roppant nehéz és hosszadalmas lehet westernizálni 2.1-et.
    1, Nckor-tól megjönnek módosított fileok.
    2, copy/paste
    3, This folder already contains a file named ‘blablabla.bla’ Would you like to replace the existing file with this one?
    4, YES

    =)

  4. Jó, de ők Mac-et haszálnak, az nemtud ilyet XD

  5. Eh, asszem Iri rámutatott az NCWest legnagyobb problémájára, az összes késedelem és hiba okára. Hát ezek rohadtul nem kompatibilisek senkivel! 😀

  6. Amúgy a Japán szerók a koreai szerverektől külön időpontokban kapja az updatet, ugyan úgy mint az európaiak? Én azt hittem, h ahol rizst esznek, ott rögtön jön a patch… Mert akkor leállok a rizzsel 🙂

  7. Nem úgy megy az ott sem ott Japánizálni kell a patch et. Érts minden hóemberre kalapot kell rakni és minden házikóra kéményt. (Tudom ne mennyi a külömbség a két nyelv között). De legalább a tach notes már fenntvan az oldaslukon tehát már tudják miről fog szólni. De lehet ezzel is úgy járunk mint azzal a bizinyos 1.6 al amiben olyan dolgok voltak amiktől siegen nem csak neveket láttál hanem legalább sakkfigura szerü valamiket. Azt se kaptuk meg pedig milyne jó lett volna sok rage quit et spórolhattak volna vele.

  8. MIIIIKOOOOR JÖÖÖÖN MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR T____T

  9. Még egy honap,és akkor sem nálunk?Szép teljesitmény Ncwesttöl mit is mondhatnék!

  10. Én úgy egy hete megkérdeztem Ayase-t twitteren, hogy mégis mi van a 2.1-el, mikor jön. Válasz: “TBA”. Hát édes anyukád…

  11. Az olyan tudatlanoknak mint nekem, lécci fejtsed ki a “TBA” jelentését. 🙂

  12. TBA?

  13. The Best Ass vagy To Be Announced már bnem tudom 😛

  14. majd jön amikor jön…

  15. Másoknak is csinál olyat hogy nem küldi el a kommentet, vagy csak órák mulva jelenik meg? Írtam egyet 3 órája, de megint nem rakta ki.

  16. Mire ide kijön a 2.1 addigra már el is felejtem az AION-t , csak egy rossz álom marad és bőszen kergetem a mosómacikat TERA földön 😀

  17. Mire ide kijön a 2.1 már rég el is felejtem az AION-t és bőszen kergetem majd a mosómacikat TERA földjén 😀

  18. Hát mondjuk TERAra tuti nemfogom lecserélni Aiont,de GW2re vagy B&S már igen:) De abban amugy ne legyél olyan biztos,hogy hamarabb itt lesz TERA mint 2.1!Abbol idén semmi nem lesz már.Bár ahogy Ncwest tolja 2.1et,sose lehet tudni

  19. 😀 éppen ez jutott az eszembe amikor olvastalak és mondod , hogy nem lessz idén TERA , hogy na de a 2.1 sem olyan biztos az idén ahogy a kedves NC űberek kezelik a dolgokat. Nem lepődnék meg azon sem , ha addig nem is hoznák ki és úgy állítanák be , mint ha a 2.1 el akarnának ellenfelet csinálni a TERA nak , hisz inkább AION ozzon mindenki mert itt tuti a drop stb stb

    na azon behalnék a röhögéstől.
    U.I.: emlékezz vissza lassan fél éve már mountokon lovagolva kellene kergetőznünk AION ban! na de arról sincs sehol semmi és hol is tudunk vizalatt uszni mint a promó videóban hitegették a népet? az sem rémlik de sorolhatnám szerintem mi nem kerek feléjük!!!

  20. Jah idénre igérték a promo video tartalmának megvalositását,hát nemtudom..::DDD Mondjuk koreában lehet még kijön egy 3.0 vagy mittudom én micsoda,amiben a “hiányzo” dolgok potolva lesznek,de hogy nálunk az majd jövö tavasz lesz ha lesz akkor is,az tuti.

  21. A promo videó 3.0 áról szól amit ha jól vagyok tájékozódva 2011 ben lesz valamikor (lehet h 2011 végén) koreában a tervek szerint.

    A játék 3.0 ára éri el kb azt a szintet (mondjuk balaureával már túlteljesít most). Mert pl az ígéretek között volt a Góliátok (az orbitálisan nagy gólemek) és nem mellékesen azt mondták h az alapverzió maga lesz 30 giga! Ennek kb a fele van meg most mondjuk nem tom mivel töltötték volna fel eddig de majd csak sikerül 🙂 . A mountok nekem nem hiányoznak annyira nem kell nagy távolságokat befutkározni főleg most h a még a hátam közepére is elvisz a flight tarnsporter.
    Ha meg futni kell akk domb-glide, domb-glide… És ha nincs domb akkor running scroll, lenyomod a num lock ot, iránybaállítod és had fusson.
    Én azt a városrombolós léghajóról berepülős agyúval lövöldözős harcokat várom már. Remélem nem lesz valami durva dologhoz kötve pl foglalj el mindne fort-ot és akkor mehetsz így mókázni.
    Meg azt is visszatehetnék h mindenhol lehessen repülni.
    Meg persze 50+ os rifteket is pakolhatnának be mert a balaure szívás így. Ez volt a játék legjobb része h át lehett menni a másikhoz görénykedni.

  22. A video az Aion jövöjét mutatta be,nem pedig a 3.0át,de egy riportban azt nyilatkozta valamelyik pöcskenöcs,hogy az idén ezek az ujitások belesznek rakva ami a vision videoban volt.Hát nemtudom,igy hogy lassan november lesz,ezt nagyon maximum koreában tudom elképzelni,elég régota nagy csönd van Aionnal kapcsolatban,lehet a ferdeszemüeknek még lesz vmi az idénre.Bár szerintem Nc már sokkal több mindennel készen van,mint mi azt gondolnánk,mint azt te is mondtad Des,már a kezdeti stádiumban bevolt igérve csomo dolog,amit ezután fognak betenni,de nemhiszem hogy azért mert nelenne készen….A kolosszusok amikröl beszéltél,már az 1.0ás trailerben is benne voltak,nem is vágom miért nincsenek még bent..??!!Meg ha aionhun.hu még menne,ott bizony a kezdeti cikkekben sok érdekességre lehetne bukkanni,hogy már 2-3 évvel ezelött,mikor még fogalmunk nem volt mikor jön ki Aion,már mik voltak tervbevéve,sokmindenröl nem is hallottam azota sem,és a legtöbb dolgot már el is felejtettem sajna,de remélem még lesz “emlékeztetö”:D

  23. Nem akarlak elkeseríteni de erős a gyanúm , hogy az NC már rég leszarja az AION-t és a GW2 stb re koncentrál , mert ez a game bebukott nálluk (EU).
    Max 1 év és végleg kihal , szépen lassan a playerek egyik része megunja , belefárad az igérgetésbe , várakozásba , egy része feladja amiatt , hogy nincs ballance és nem tud értelmesen játszani , a maradék meg szép lassan valami uj után néz !!!
    Jön majd az ujabb server összevonás végül a sajnálkozós server bezárás

  24. Hát ilyentöl nemfélek:) Azért nem szarja le,mert jelen pillanatban is többmillioan fizetnek rá elö,amit WoWon kivül más MMO nemnagyon tud produkálni jelenleg,miért is szarnák le…EU/US,na azt lehet h leszarják..!:D

  25. Azt hiszem pont itt olvastam , hogy az NC bevallottan nem az Aion ra költi az AION ból befolyó összegeket , ha nem pl a GW2 fejlesztésére. De lehet nem itt írták ha tévednék sry

  26. Blizz: Ezt így nyilván nem mondták ki. A 2010Q2-es financial teleconfon hangzott el:
    – Az NCSoft két zászlóshajója: B&S és GW2. Ezektől várják a köv. nagy kaszát és ezeknek a fejlesztésére is koncentrálnak.
    – A GW2 és a B&S egyszerre fog megjelenni, viszont eltérő territóriumban, majd csak később fogják mindkét játékot world-wide-ra kiterjeszteni; azért, hogy ne csináljanak a saját terméküknek konkurenciát.

    A TERA egyébként valószínűtlen, hogy 2011 első féléve előtt megjelenne. Volt olyan terv, hogy így lesz, de jópár funkciót visszarántottak tervező asztalra. Most éppen legutóbb az derült ki, hogy az itemizációt variálták szét; de aki olvassa a TERA blogo az úgyis tudja.

  27. Szokásos szerdai kérdés:
    A 2.0.0.5 patch milyen újdonságokat hozott be az Aion világába? 😀

  28. Szokásos kérdés:
    A 2.0.0.5 patch mit tartalmaz? Eventen kívül.

  29. http://powerwiki.na.aiononline.com/aion/Patch+Notes+%5BClient%5D+2.0.0.5

  30. /off

    meno te hallottal mar erről a jatekrol:

    én eléggé elképedtem, h milyen ötletek vannak benne

    /off

    • Igen, hallottam. Elég nagy csinnadrattával indult a Vindictus. Úgy tudom, hogy most OBT állapotban van. Úgy tudom, hogy a CS:Source enginejét használja, pont ezért gyakorlatilag minden dinamikus. Fel tudod szedni a földről a köveket, dobozokat, fahasábokat és azokat is rá tudod dobálni az ellenfélre, stb.
      A combat rendszere egyébként teljesen ugyanaz mint a TERA-nak. Nincs target, minden sebzés elől ki lehet térni, földre potyognak a lootok, stb.
      Szoktam mostanában nézegetni a videókat.
      A világ nyugati felén egyébként a Nexon ápolgatja a játékot, míg koreában (anyaország) természetesen az NHN gigavállalat adja ki.
      Elvileg valamikor decemberben fog indulni élesben a játék, tervezem kipróbálni.
      Azért nem írtam eddig semmit a vindictusról, mert ugye f2p és elég durva itemshop van hozzá. Nem akartam úgy lukra futni mint Allods-zal.

  31. Insignia: Valamiért a WP spam modulja (akismet) stabilan spam queue-ba dobálja az összes üzenetedet, lehet hogy az email cimed vagy az URL-ed van spam forrásnak minősítve, ahogy tudom kiszedegetem őket, de garantálni nem nagyon tudok én se semmit.

Comments are closed.