header image
 

‘Hogyan tovább?’ – Ayase válaszol

Aionsourceon hangzott el a kérdés, hogy mi lesz a következő fontosabb lépés az Aion életében, amire Ayase a következőt válaszolta:

A 2.1 már látszik a horizonton (Még nem tehetem meg, hogy konkrét időpontot mondjak a megjelenésre), a vision trailer fennmaradó részei pedig közép és hosszútávú terveket tartalmaz már csak. A Koreai fejlesztő csapat csak nagyon szűkszavúan hajlandó nyilatkozni arról, hogy mi fog jönni a 2.1 után, de biztos vagyok benne, hogy valami nagyon szignifikáns dolgot készítenek.

Egyrészt ez végülis egy jó hír, mert – ha minden igaz -, akkor első esetben erősítik meg, hogy egyáltalán foglalkoznak a 2.1-es patch-csel, bár érthetetlen, hogy mégis mivel is konkrétan. Másrészről viszont igencsak furcsállom azt a tényt, hogy az NCWest és az NCSoft KOR között ilyen szintű ‘szűkszavúság’ állna fenn. Egyébként az egész dolog azért nagyon fura, mert nemrégiben az egyik Német CM elég egzakt dolgokat nyilatkozott a ‘next big thing’ alatt, mint ahogy arról akkor Cori be is számolt.

Közeledik a G*Star ezerrel. Hátha tartogat addigra az NCSoft a B&S mellett az Aionra is valamit, végül is hazai pályán továbbra is ‘világsiker’ az Aion, szóval csak akarnak adni nekik valami mézesmadzagot.

~ by Menorel on .

Aion

One Response to “‘Hogyan tovább?’ – Ayase válaszol”

  1. Azért a német CM is szépen elmondta, hogy bizony Taloc-ban mennyire jó lootok esnek, normál drop mellett 2 arany… aha, persze. Még kéket sem láttam kiesni az alatt a 3 run alatt amit nagy nehezen összeszenvedtem ott.

    Kamu az egész.

Comments are closed.