header image
 

Blade and Soul – G*Star teaser

Nincs, mit kommentálni rajta. Megjelent, nézzétek meg, és várjuk a teljes trailert és talán némi infót is. Ki tudja mit hoz a jövő…

 

~ by Menorel on .

Offtopic

45 Responses to “Blade and Soul – G*Star teaser”

  1. Az a szép az egészben,hogy kb ingame ilyen graf lesz benne:) Amiket eddig lehet tudni B&Srol,szerintem mindent visz majd,mikor jösszzzzzz ki béééjbééé

  2. Várhatóan 2012 elején. EU-ban és USA-ban rá egy évre. És a ‘mindent visz’ lemez már rég lejárt az Aionnál.

  3. Mire mész az ilyen grafikával, ha majd itt is nyomkodhatod a shift+f12öt a nagyobb megmozdulásoknál 😀

  4. Direkt hangsulyozták,hogy a grafikai motor tuti lesz,és nemlesznek laggok stb,amugy meg Aionhoz semmi köze Meno,de ha lenne se lenne baj,mert magával az Aionnal mint MMO minden stimmelt,mai napig az egyik legjobb,csak hát Ncwest!NcSoft viszont mindenki tudja hogy rosszat nem ad ki a kezei közül,amugy meg ha joltudom egyszerre fog kijönni GW2vel,csak különbözö régioban(egyiket EU/USban,másikat koreában ugyanakkor),tehát kb jövö nyár.

  5. A NoCommentsoft értelmes és jó játékot még nem csinált. Ha a Blizzard lenne a készítő akkor talán lenne esélye a piacon, de így… Amúgymeg tudtommal az ncsoftnak köze sincs a GW2höz, max annyi, hogy ők adják ki, az Arenanet csinálja.

  6. Na akkor kezdjük az elején:
    – Sehol mégcsak utalást sem tettem arra, hogy a B&S-nek bármi köze is lenne az Aionhoz. Mindösszesen csak annyit mondtam, hogy “És a ‘mident visz’ lemez már rég lejárt az Aionnál“. Nem gondolom, hogy ezt bárkinek is magyaráznom kellene.
    – Az Aion a legjobb MMO az egy dolog. Az meg egy másik, hogy mára pl. Európában alig néhány tizezer ember játszhatja. Azoknak a nagy része is csak azért, mert akár ezzel is játszhat addig amíg kijön a ‘next big thing’ MMO. Sajnos nagy kár, hogy éveknek kellett eltelnie ahhoz az NCWestnél, hogy eljussanak legalább odáig ahol most tartanak.
    – Továbbra sem tudom felfogni ép ésszel sem, hogy hogyan hihet bárki is abban, hogy egy játék, amiből igazából csak egy darab demót tudtak eddig kihozni idén a gamescomon és az azt követő kiállításokon; szóval hogyan gondolhatja bárki is, hogy ez a játék fél év múlva meg fog jelenni. Az általam ismert MMOk legtöbbje közel egy éves béta periódus után jutott csak el oda, hogy megjelenjenek. Tényleg bárki is abban a hitben ringatja magát, hogy 2011 Q1-Q2-ben lezavarnak 3-4 closed betat és utána egy rövid OBT után már nyáron lehet is vele játszani? Már megint ott tartunk (mint anno amikor arról vitatkoztunk, hogy miért is ne hozhatnák ki a 2.0-át nyáron); hogy bárki is azt gondolja, hogy a nagy nyári szünetben fog bárki is kiadni MMO-t?
    Jelenleg mennyi class is van bejelentve a 8-ból? Négy, ha jól emlékszem. Mikor jelentettek be újabb classt utóljára? 3 hónapja?

  7. Nephatum,a kiadásrol beszéltem igen,tehát van köze hozzá!Amugy meg ez is nézöpont kérdése,hogy melyik kiado csinálja a jobb MMOt,én blizzard játékkal ha vernének sem játszanék,viszont Nc eddig amiket kiadott,évekig lekötött,L2vel is majdnem 4 évig toltam(a mai napig a legjobb pvp rendszerrel bir!!),Aion is már több mint egy éve van a gépemen és még sokáig fent is lesz,de persze ezen lehetne vitázni melyik game jobb a wow vagy Aion,vagy L2,örök téma,izlések és pofonok! Meno,én tisztában vagyok vele,hogy fog csuszni a megjelenés,Aion is anno 1 évet csuszott,tehát amit te mondasz az a reális igy ránézésre nem is vitatom,de reménykedni még azért szabad?:D B&S az egyetlen olyan MMO amit jobban várok mint kiskoromban vártam a karácsonyt az ajándékokkal:) GW2 is biztos jo lesz,TERA is biztos fog 1-2 ujdonságot mutatni,de B&S valami más lesz mint az eddigiek,és ez nagyon tetszik:) Nc aztmondta egyszerre adja ki GW2vel,tehát ha abbol tudtak mutatni hosszu prezentálo videokat,akkor B&S is elörehaladottabb állapotban van mint azt mondják,de valamiért kussolnak.De én nem vitázom,csak reménykedem…ha 2015ben jön ki akkor is bevárom:)

  8. Nephatum nem tudodm hogy jutottál erre a következtetésre hogy az NC nem csinált jó játékot. Példának okáért a Lineage1 és 2 a mai napig is rengetegen játszanak vele az Lineage2 őnek például 2 szer akkora a játékostábora minta Bilzzard álltal erőltetett WoW nak. Ha már a NC vs Blizz nél járunk. Kétség kívül a Blizz csinált nagyon jó játékokat (Diablo 1-2, Starcraft 1-2, Warcraft sorozat) Ezek tényleg jók de nézzük nagyító alatt a WoW ban gyakorlatilag szinte semmi újat nem hoztak be az egész egy Warcraft adaptáció még az egyes egységek skill jeivel sem csináltak semmit konkrétan copy-paste volt az egész az ikonképtől az efekteken át a speckó képességekid. A mai napig emlékszem hogy haver aki WoW ozott és előtte nem Warcraft ozott ott visítozott mellettem h mekkora lenyúlása Warcraft 3 mert full ugyan az mitn a WoW. Ha meg az NCwest es soon okat vizsgálom. Mióta is ígérték a Diablo 3 mat és az SC2 őt? Már tavalyra azt ígérte a Blizz hivatalosan h játszani fogunk velük. Másfél éves csúszással tényleg SC-2 őzhetünk és a történetszálon kívül semmi extrát nem hozott. Ám a Diablo 3 omra még mindig várunk és remélem hogy az a játék méltó utódja lesz az előző résznek. Volt rá 10 évük hogy megcsinálják normálisan (közben 1 szer majdnem fel is bomlott a Blizzard csak úgy megjegyzem ekkor már tombolt a WoW őrület). Felőlem mehet a sárdobálózás akárhova de a ténykene nem változtat semmi és ez az hogy egyik cég sem jobb a másiknál. Mind a kettőnek a pénzünk kell és mi sem jobb pénzszerzés minthogy hagyjuk hogy egymásnak ugorjanak a rajongók és ezzel burkoltan arra kényszerítsük őket hogy nehogy átmenjenek másik kiadóhoz és ezek a fanatikusok már csak azért is a mi termékeinket istenítsék akármilyen legyen is.
    Jó lenne ha erre már mások is rájönnének és elvágnák a madzagokat amivel marionett bábúként irányítják őket a cégek. De ha ez nehezére esik is bárkinek akkor álljanak be nyugodtan az agy mosott zombik sorába és ugráljanak úgy ahogy nekik fütyülnek. Ám ebben az eseteben küldjetek nekem egy belépőt mert meg szeretném nézni a csoportos ugrabugrát.

  9. csocsi: Számomra a B&S továbbra is egy hatalmas kérdőjel. Remélem most G*Star-on végre egy nagy halom kérdés megválaszolásra kerül a játék kapcsán.
    Mindenesetre a stílusa miatt nem kifejezetten szimpatizálok vele. De ettől még azért rajta tartom a szemem. Meglátjuk.

  10. Csak nekem maradt amolyan nesze semmi fogd meg jól érzésem a videó után?

  11. Bocs hogy be offolok ide és hogy ráadásul duplán is postolok!
    De azt hiszem ezt mindenkinek érdemes lenne megtekintenie.
    http://powerwiki.uk.aiononline.com/aion/2.0+Elyos+Leveling+Guide+%2853-55%29

    Nem igazán tudtam eldönteni hogy sírjak avagy nevessek.

  12. Nephantum a tipikus wowfan aki 14évesen elkezdtt wowozni és azóta szemellenzõ ,wow azisten , for the hord ,etcetc.
    Aranyos hogy idõrõl idõre feltünik nc-s játékkal foglalkozó oldalakon , blogokon oltani meg blizzardot istenitteni.
    =)

  13. ígyvan For The Horde! Mindemellett, nincsfent a szemellenző, nyitott vagyok az új játékokra (Tera, GW2) Aion-t is kétszer kezdtem újra (2szer vettem meg 1 év eltéréssel) de soha nem fog nyújtani akkora színvonalat, mint egy WoW. Tudod, több mint 12 millió játékos nem tévedhet 🙂 Lehet isteníteni az NCsoftot persze, de az ő játékaik nem igazán a nyugati régióba passzolnak.

  14. Nep legyek milliói szeretik a szart, emiatt viszont te nem fogod megenni (körbe dongani)… 🙂

  15. Neph,Nc játékokkal is játszanak annyian mint a blizzardossal,tudod,töbmillio játékos nemtévedhet..:DDD De mint mondtam,ez örök téma,izlések és pofonok.Blizzard inkább az egyszerü,”instant a picsád alá rakunk mindent oszt játszál” stylt tolja,Nc meg inkább a nehezebb és pvp orientáltabb dolgokat favorizálja azt ennyi.Meg is látszik amugy,a nyugati társadalom azt szereti ha minden könnyü,egyszerü és kényelmes,akárcsak az életben itt visszatükrözödik minden.Ncs gamek keletiek,meg is látszik rajtuk,meg kell küzdeni a dolgokért,harcolni kell,de ott az életben is az van náluk,tehát ezért tükrözi az MMOjuk is(GONDOLOM ÉN!!) ezt a nézetet.Kövezzetek meg,de én igygondolom:DD Ja és peace

  16. csocsi teljesen jó a következtetésed és ezért lenne nagyon fontos az NCWest munkája a lokalizációval/westernizálással amit mint tudjuk nagy ívben le***nak.

  17. Egy ideje megy már,de ezidáig a quest exp meg kinah rewardon kivül nemsok “westernizálást” vettem észre:)

  18. Azért az SC-t több okből se keverjük ide. Az első rész korszakalkotó klasszikus, alapjaiban baszott oda az RTS-eknek anno. A második pedig nem grafikai tuning, hanem egy rohadt jó folytatás, felgyorsított játékmenettel, és zseniálisan jó pályaszerkesztővel.

    A WoW pedig WoW. Az L2 pvp jobb (mert nincsenek frakciók), az Aion szebb, ennyi. Ha az L2-ben 2 frakció lenne, nem biztos, hogy jobb lenne a wownál.

  19. WOW egy fos. Es mer ne tevedhetne 12 millio ember…

  20. 12 millió ember semmiség a több milliárdhoz képest… 😛

  21. Meno vagy valaki.Régebben volt rola szo,hogy Lineage 3at késziti az Ncsoft,de ellopták a forráskodját vagy mit,pár ember,akik összeállva a TERAban hasznositották azt.Ha valaki beirja googleba hogy lineage 3 forráskod,elég sok találatot ki is ad,de nemtudok uj fejleményeket,van aki erröl tud valami? Vagy egyálltalán arrol eset szo Ncéknél az utobbi 2 évben,hogy netán még is megszeretnék csinálni L3at? Mert sajna én nemtaláltam ilyen irást,de hátha valaki igen.

  22. Mondjuk szerintem csak pletyka volt,biztos kellett valami szenzácio meg indok,hogy miért nem csinálják L3at,de persze az igazság odaát van…

  23. Volt egy interju valami NC-s taggal, aki mondta hogy a legkorabbi idopont amikor szoba akarjak hozni L3-at az 2012 utan lesz.

  24. Annyit tudok, hogy most G*Star-on lesz valami bejelentés ‘Lineage 2 New Project’ vagy valami hasonló néven. Sokan már persze L3-at kiabálnak rá, de várjuk ki hogy mi lesz belőle. Nyilván az idei G*Star az NCSoftnél a B&S-ről fog szólni és mellette esetleg egy teaser erejéig bedobnak valami Lineage fronton.

    L2/L3 forráskód lopás: Ez nyilván ha igaz lenne, akkor a BHS összes vezető fejlesztője már deportálásra került volna észak koreába és gránitot törnének az egyik munkatáborba. Azért a szerzői jogvédelem ott is működik, különösen ha koreai szellemi tulajdonról van szó. Persze az már egy másik kérdés, hogy a ‘szellemi tulajdon’ bizony a fejlesztőkkel jött, amikor kiugrottak az NCSoftból és létrehozták a BHS-t. A tudást és a tapasztalatot nyilván magukkal vitték. Ezt nyilván sokan összekeverhetik a ‘forráskód’ fogalmával.
    Egy dolog biztos, aki ismeri egy picit is a TERA-t, annak számára igaz, hogy a TERA valami nagyon mást céloz meg mint a Lineage vonal.

  25. Volt vmi affer NcS es BHS kozott, kapott is vmi penzbuntetest BHS, mert pert vesztett, de a fejlesztest nem nagyon erintette. Goglizz ra, biztos kidob ertelmeset a dologrol.
    L2 new projekt pedig erdekes lesz, kivancsian varom G*start.

  26. L2 new project egy kis rancfelvarras lesz sztem, mint ahogy volt mar evekkel ezelott is. Szebb grafika es nehany olyan ujitas, amit mar ideje volt betenni. Meg persze, ahogy mostanaban all L2 (es most nem a ferdeszemuekre gondolok), nagyot kell hogy durrantsanak, hogy fel eve mulva ne kelljen azt a maradek szervert is bezarni… Remelem en is jo nagyot fogok majd durrani tole…

  27. Igen,én is csak pletykának gondoltam a dolgot,csak érdeklödöm itt hátha több ember többet látott(olvasott),csak azért érdekel a téma,mert bár jelenleg B&S fun vagyok,de ha tudnám hogy lesz majd L3,akkor az lennék,sosem nyujtott még game annyit mint L2,és hát nyilván ezmiatt nagyon játszanék egy “felujitott” változattal,mivel akármennyire is jo még a mai napig,azért a grafika meg maga az egész játékmenet sok korszerüsitést igényel,régi motoros nah..:D Na de majd látjuk,persze azzal is tisztában vagyok,hogy ha valamilyen oknál fogva történne egy csoda,és Nc bejelentené az idén még hogy lesz L3,akkor is az leghamarabb olyan 2014 körül jöhetne ki,de hát majd látjuk,a remény éltet:D

  28. Ja amugy L2 new project nyilvánvaloan L2vel lesz kapcsolatos,nem pedig L3al,hiszen a neve is mutatja!

  29. vico, az fan nem fun 😀

  30. Pfuj,Pfuj, Tera, wow,L2, L3, B&S..meg ez a sok csúnya szó, maradjon szépen mindenki az Aionnál 🙂
    Off:
    Aiononline-on van egy új PVP-event meghirdetve, és jól láttam, hogy ez csak az Amcsiknál van beiktatva?

  31. Igen, only amcsi, ezért is nem postoltam ki, mert csak arról szólt volna az a post is hogy az ncwest kapja be a bal lábamat.

  32. KARAKTER TRANSFERT AKAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK 😀

  33. nem, te EZ modot akarsz… 🙂

  34. ?????????????????

  35. “Blizzard inkább az egyszerü,”instant a picsád alá rakunk mindent oszt játszál” stylt tolja,Nc meg inkább a nehezebb és pvp orientáltabb dolgokat favorizálja azt ennyi.”
    Azert eleg erosen sarkitod a dolgokat… nem mintha vedeni akarnam akar az aiont akar a wow-ot, hisz nem szivugyem egyik sem, mindkettovel addig jatszottam, amig elvezni tudtam. de nem hinnem hogy az aion barmivel is komplikaltabb lenne, mint az altalad “egyszeru”-nek titulalt wow.
    Rengetegen vannak, akik peldalul dolgoznak(!) napi 8 orat, es utana sem tudnak bekockulni a gep ele, hiszen a munka mellett egyeb kotelessegeik is vannak. Ezeknek az embereknek egy wow tipusu jatek sokkal inkabb kikapcsolodast nyujt, mint mondjuk egy keleti tipusu jatek, ahol szetfarmolod monotonon a fejed, es ahol orulhetsz ha a manastone-on kivul mast is dob a boss…
    a pvp-t meg inkabb hagyjuk.. egyikben sem az igazi, sot..

    “Meg is látszik amugy,a nyugati társadalom azt szereti ha minden könnyü,egyszerü és kényelmes,akárcsak az életben itt visszatükrözödik minden.”
    Igy van. Ezert botoznak/tak illetve hasznalnak gatherert annyian az aionban. Nem is kene messzire menni, hogy ujjal mutogassunk… akarcsak az eletben, itt is visszatukrozodik minden..;)

  36. Megpróbálok felhasználni minél több kommunikációs csatornát, hogy eljusson az üzenet az illetékesekhez, ígyhát ide is kipostolom.

    http://www.aionsource.com/topic/122278-an-opened-letter-to-the-spatalos-asmodian-community/

    Ha te is írnál róla meno egy 1 perces szösszenetet, akkor azt nagyon megköszönném Spatalos szerver nevében.

  37. Trident,a botozást fölös is megemliteni,mindenhol ugyanannyian botoznak.Az ,hogy ki mennyit dolgozik,és utánna mennyi ideje van játszani,az nincsen összefüggésben a játékkal,tényleg csak az azzal,hogy ki mit engedhet meg magának.Keleten sem dolgoznak kevesebbet,söt!A pvp meg valoban egyikben sem az igazi,de wowban még BGvel együtt sem jobb mint Aionban,bár régebben még 2.0 megjelenése elött lehetett olvasni,hogy Aionba is tesznek be,nyilván csuszik picit..:)

  38. Nem hinnem, hogy mindenhol ugyanannyian botoznanak, mar csak azert sem, mert kulonbozo meretu jatekos allomanyrol beszelunk, valamint az sem mindegy, hogy egy jatekban mennyit kell farmolni. Nyilvan ha “A” jatekban 500 mobot kell megolni pl. egy armor settert, mig “B” jatekban 10 000-et, akkor sokkal tobben fognak a “B”jateknal segedprogramhoz folyamodni. Nekem is van cimboram, aki jatszott sok mmo-val aion elott, de csak a fenris kuldetesnel kezdett el botozni, pedig elotte eszebe sem jutott ilyen. es ez csak 1 pelda.
    Az is szamit, hogy ki mennyit jatszik, nem veletlen, hogy ujabb jatekoknal igenis kulon figyelmet szentelnek annak, hogy a szintlepesek hogyan vannak elosztva alacsony szintektol kezdve a max szinttartomanyig (pl. GW2). A jo fejlesztoknek az az erdekuk, hogy a jatekosok kikapcsolodasnak tekintseg a jatekot (Aionba is mennyi plussz questet, es bonus xp-t epitettek bele az idok folyaman nezd meg).
    Persze hogy keleten sem dolgoznak kevesebbet, de a botok szama sem kevesebb…
    nem flamelni akartam csak nehez elmennem az ilyen “NCSoft a kemenyeknek csinal jatekot, a tobbiek meg a segged ala tesznek mindent” hangzatu kijelentesek mellett.

  39. Arányában ugyanannyi a bot akkor maradjunk ennyiben:)Amugy valamit félreértettél,nem aztmondtam,h Nc a keményeknek csinál játékot!!Hanem azt,h Nc inkább a pvpt részesiti elönyben,meg inkább ad arra,hogy nelegyen minden instant a seggünk alatt,mig a többi nemigazán!Hatalmas különbség,nincsen összefüggésben a “keménységgel”!:) Nekem a mmos haveri társaságombol olyan 10en WoWoznak,és 3 kivételével mindegyik abbol él meg,hogy botozik és farmolja a goldot,ez is egy példa…

  40. Az természetes, hogy utólag könnyebbé teszik a szintezést. Nyilván az a célja a fejlesztőknek, hogy játék kiadásakor mindenkit lekössön a szintezés, ne szaladjanak végig a játékon 2 hét alatt. Később, mikor bővül az endcontent, emelik a szinteket fokozatosan könnyítik a szintezést is, hogy az új karaktereket indítók hamarabb felzárkózhassanak. Amikor már elég terebélyes lett a játék elkezdik növelni a dropprátákat, ez fog történni a köv patchben. Semmi gond nincs ezzel szvsz, nem wow-osodásról van szó, ez egy normál mmo evolúciójának tekinthető.
    Botozás. Naponta járok dolgozni, gyakran csak este loggolok be, mégsem botoztam soha, nem vásároltam kinaht még klántársaktól sem. Tipikus “casual játékos vagyok, de mindent azonnal akarok” kifogásnak tartom az ilyen ténykedéseket.
    Ontopic: mi az a bléd end szól? 😀

  41. Ha a pvp-t részesítené előnyben, akkor értelmesebb pvp rendszert is kitalálhatot volna a mostani helyett, ahol is a játékosnak nem attól kellene rettegnie folyamatosan, hogy mikor szakad rá az ég és veszít xy mennyiségű nehezen megszerzett pontot…

  42. A wow-rol, azt mondod trident, hogy nem kinyaltsegg játék.. Hasonlitsad össze bármelyik MMOval.
    – Craft, a craftot módosítottak, hogy ne kelljen a 13 éveseknek egész nap rohangálni, ezért már a fővárosban kitanulhatja az egészet. Gondolj bele, 4 évvel ezelött mennyivel más volt a craft rendszere a wownak, a maihoz képest.
    – Gear, ha eléred a lvl80at, még arra is lusták a játékosok, hogy elmenjenek az insta bejáratáig, 2 kattintás és kész van a random teamed, anyit mész maenyit akarsz, és pár nap alatt full epicben vagy.

    ez csak pár példa volt, ezekután mondjad hogy a wowosoknak nincs kinyalva a seggük. Tökéletesen megvan csinálva a 12 éveseknek.

  43. A rohadás érje el a ferdeszeműeket hogy a transferre ennyit tud irni ez a 0 :

    There are no eligible characters on this shard for this account service.

  44. maradsz? ahelyett h a transferre vársz, segíthetnél védeni a commander seggét, mert ma megölik…

  45. pont hogy egy 12 evesnek van ideje arra, hogy egesz nap rohangaljon ingame, meg hogy ne zavarja az, hogy pl. fel orat var mire osszejon egy group valamelyik instara, es amikor elkezdenek az instat, akkor a cleric bejelenti, hogy mennie kell;). Akinek van ideje napi 4-5 orakat jatszani minimum, azt ez nem zavarja. szerintem nem ezektol lesz egyszeru egy jatek, ezek csak kenyelmesebbe tesznek egy jatekot, ahol mar nincs tul sok uj jatekos. Pont, azoknak kedveznek ezek a dolgok, akiknek nincs idejuk kockulni hetfotol vasarnapig. Nekem tetszettek ezek a valtoztatasok, amikor a welcome back weekre visszaneztem kicsit jatszani. Na mind1, nem akarok offolni tovabb, csak sosem ertettem ezt a “wow a 12 eves hulyegyerekeknek van” hozzaallast, amikor az aionnal, vagy barmelyik masik mmo-vol pont ugyanannyi 12 eves hulyegyerek jatszik, talan 1-2 retegjatek kivetellel.

Comments are closed.