header image
 

Blade and Soul – hamarosan?

Lezajlott a 2010Q3-as NCSoft financial teleconf, ahol sok-sok érdekesség hangzott el. Többek között egy ilyen mondat is: (bocs, ha nem pontosan idézem, de azért annyira nem könnyű megérteni, amikor egy koreai akar angolul beszélni:

[…] first public test on G*Star, when we will present who different is this game from the previous games. Considering, Bland and Soul one of the best product, that NCSoft any time presents, and we have no doubts it will achieve the expectations. After the G*Star, we will move it to beta testing, and eventually the GLOBAL launch[…]

Szóval ennyit arról, hogy az NCSoft nem csinál a B&S-sel konkurenciát a Guild Wars2-nek. Igen valószínű, hogy az NCWestnek párhuzamosan kell beindítania mindkét MMO-t. Szóval nem kizárt, hogy hazai pályán egymást ellen fog konkurálni az ArenaNet a GW2-vel és az NCWest a B&S-sel. nájsz…

~ by Menorel on .

Offtopic

5 Responses to “Blade and Soul – hamarosan?”

  1. Aion R.I.P. inc..

  2. Szerintem teljesen mind1,hogy egyszerre jelenik meg vagy sem,Ncnek az a lényeg,hogy az ö játékaira fizessenek az emberek,persze sokkal kifizetödöbb,ha egy bizonyos játkostábor mindkét gamera fizet az idöeltolodás miatt,de ha ez Nct nemzavarja,akkor nekünk ennek csak örülni kell,lesz miböl válogatni!Végre valami jo hir:)

  3. az ncwest 1 jatekot is docogosen inditott be, nem nehez elkepzelni, mi lesz, ha egyszerre ketfele kell osztaniuk az eroforrasaikat.
    Bar az alapjan amit Menorel irt, en nem latok direkt utalast arra, hogy egyszerre jonne a ket game. csak annyi van az idezett szovegben, hogy a G*Star utan majd elkezdik a beta tesztelest, es majd vegezetul globalis launch lesz majd valamikor(ami szamomra azt jelenti, hogy a jatek minden regioban elerheto lesz, nem kizarolagosan csak Azsiaban, viszont nem feltetlen jelenti azt, hogy egyszerre is inditsak oket mindenhol).

  4. Pedig már egy ideje erröl van szó,hogy egyszerre akarják kiadni mindkettöt,csak GW2t EU/USban,B&St pedig koreában,aztán egy kisidö mulva mindkét helyen elérhetö,legalább is GW2 magyar oldalon ezt lehetett olvasni már egy ideje.Amugy meg Ncnek nem kell 2felé koncentrálnia,hiszen GWt nem ök fejlesztik,csak kiadják!Bár,ha aztnézzük most is vagy 4felé kell koncentrálni,hiszen L2,Aion,B&S,meg van még 1-2 játékuk,de mivel tök külön csapat foglalkozik mindegyikkel,ezért nem para.Bár tuti fog minimum fél évet csuszni mindenkét mmo megjelenése,ez van,sajna egy ilyen játék fejlesztése jopár évbe beletelik,B&St is max 2 éve ha csináljék,kegalább is akkortályt volt bejelentés hogy készül,ami nagyon kevés idö egy Ncs MMOnál,de nem is baj,csak jo legyen:)

  5. Én mindenképpen remélem, hogy egyszerre jelenik meg a két cucc. Vegyük csak például amikor Aionnál kijött a 2.0 pts. Kb kihalt a szeró. Elég nagy butaság lenne, ha kijönne mundjuk a gw2, kialakulna a játékos tábor, guildek, minden, aztán megjelenne a BnS és mindenki rohanna kipróbálni és egy része vissza sem jönne. Akkor a GW2-ben borulna minden, a BnS pedig annyival nem hozna többet, mint amennyit esetleg a GW2 vesztett. Ha viszont egyszerre jön ki, nagy valószínűséggel aki mindkettőre kíváncsi, meg fogja venni mindkettőt, és eldönti, hogy melyik fexik neki, és annál marad. A két játékkal játszók mennyisége ugyan annyi marad, csak máshogy oszlik el, viszont nem lesznek olyanok, akik azért abbahagyják, mert a haverok átlovagoltak a másik játékra. Mindjárt az elején el lehet dönteni, hogy melyik játék a nyerő, mert ugye mindkettővel nem hiszem, hogy “hatékonyan” lehetne tolni, amíg csak 24 órás egy nap 🙂 Egyébként lehetetlennek nem tartom, mert ha most 2 év után november 18-án kihoznak egy BnS demót 2 hónap lemaradással a gw2-höz képest, és számításba veszem mondjuk hogy az első BnS videó mennyire kidolgozott volt és akár még ingame is lehet, akkor egyáltalán nem gondolnám azt, hogy le lennének maradva a GW2-től. Persze a majd kiderül, hogy mit hoznak a béta tesztek, meg az, hogy egy MMO igazából sosem készül el. 🙂 Legalább is, mire megvalósítanak minden elképzelést, addigra az egész kicsit elavult lesz.

Comments are closed.