header image
 

Nov 17: 2.1 PTS nálunk?

Nyilván még sehol nem láttam megerősítve, de a Q3-as financial reportban ez hangzik el az NCSofttól: (35 perc 55 másodpercnél)

[35:55] 2.1 update was made in Korea in early october, and same 2.1 update in North America is scheduled for november 17.

Egyébként az is kiderül (37 perc körül), hogy a 2.1-es patch igazából azért készült el, mert a nyugati játékosoktól az a feedback érkezett vissza, hogy a játék nagyon grindelős és nagyon nehéz benne fejlődni… Ennek a patch-csel egyértelműen azt célozzák meg, hogy a játékot néhány hónap után abbahagyó playereket csábítsák vissza. Jó tudni, hogy egy év alatt el is ér oda a hangunk…

~ by Menorel on .

Aion

17 Responses to “Nov 17: 2.1 PTS nálunk?”

  1. Azt nem értem, miért nem jelentették be egyből.
    Már azzal is játékosokat lehetett volna megtartani/szerezni.
    Az infó úgyis kinn van az angol fórumokon, legalább a látszatát tartanák fenn, hogy érdekli őket ez a piac…

  2. en azt nem ertem, hogy ha szandekosan a nyugati piac a celpontja a patchnek, akkor miert varnak honapokat a koreai megjelenest kovetoen?? na mindegy mar egy ideje ugy sem jatszok ezzel. baj do vej : tele legjobb gladija elado:)

  3. Valakinek van valami tippje , hogy csütörtökön 22.00tól kezdve próbálgattam a caracter transfert de csak ezt az üzenetet kapom folyton:
    There are no eligible characters on this shard for this account service.

  4. Ha jól sejtem akkor az van, hogy nem voltál elég gyors. Bizonyos szerverekről->szerverekre maximum néhány száz vagy annál is kevesebb slotot tartanak csak fent hetente a ‘balance fenntartása’ érdekébe. Ez a néhány slot bizony pillanatok alatt elfogy.

  5. de 21.59- nyomtam megállás nélkül és folyton csak ez az üzenet jött

  6. @Blizz: én is próbálkoztam 21:45-22:15-ig folyamatosan, de nem jelent meg a listában a szerver ahova akartam transzferelni. A forumokon azt írták, hogy 21:00-kor indult a transzfer szokásos NCFail módon. 😀 igazából én vagyok a láma, hogy nem gondoltam erre! :S a téli időszámításra való átállás okozott némi zavart gondolom! 😀 😀

  7. Akkor biza szakadjon meg a mocskos ferdeszemű sárga kutya társaság , hogy semmit nem tudnak megcsinálni rendesen!
    Vicces analfabéta banda akik egy 5M nyelvi file patchet sem képesek rendesen megcsinálni.
    Nem igaz , hogy az anyacégnél sekninek nem tűnik fel , hogy hétről hétre valamit tuti elcsesznek.
    Nem vagyok vezető beosztású , nem értek hozzá , de véleményem szerint egy normálisabb cégnél már fejek 100 ai hullottak volna a porba.

  8. Kezdödik azzal,hogy ilyet megengednek hogy karaktertransfer!Ez a legnagyobb f..ság amit eddig csináltak!

  9. blizz drága a gond csak az hogy a server transfernek köze sincs a “ferdeszemű sűrga kutya társasághoz” ez bizony a fánkzabáló hájas ostoba amerikaiak reszortja… 🙂

  10. AKKOR IS 😀 :D:D:D:D:D:D

  11. Nem kötözködés képen csak érdekel.
    Nem Angliából menedzselik az amerikai szervereket is?
    Mert ha igen akkor ne csodálkozzunk a teljesítményükön hisz ott mindig esik és ez biztosan egy elég depressziós környezet 😛

  12. lol

  13. Az NCSoft-West hadiszállása Seattleben van, az EU központjuk pedig Brighton-Angliában.
    Tudomásom szerint a technikai csapat, beleértve az üzemeltetést is Seattleben táborozik, ezért is van az hogy nálunk ugye délelőtt 11-déli 12 között van a karbantartás, mivel ez felel meg a Seattlei hajnali 2-3 órának, ami egyébként minden normális helyen a planned-maintenance rendes időpontja szokott lenni.

  14. és akkor ha azt irják , hogy a caracter transfer 22.kor van az akkor melyik időzóna szerinti 22???

  15. Rendszerint oda van írva az időzóna is. Mi ugye GMT+1-ben vagy CET/CEST-ben vagyunk. Ha azt írják, hogy GMT, akkor az ugye hozzánk képest -1 óra. Mást meg nagyon nem írnak. Egyébként általában GMT+1 vagy CET/CEST szerint adják meg az időpontokat.
    Most a kavarodás valszeg abból volt, hogy míg EU-ban a nyári/téli időszámítás átállás Október 31-én van (ha jól tudom…), addig amerikában november 5-én. Aztán gondolom ez okozott nekik némi fejtörést a maintenancek miatt.

  16. Őhm nem akarok kötözködni, de ha azt írják, hogy GMT, akkor az nem +1 nálunk? Persze ha arra gondoltál, hogy a mi időnket számoljuk vissza GMT-be, akkor valóban -1 🙂

  17. http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=1018&page=

    HOLNAP JÖN, remélem jövő szerdán már a live-ra

Comments are closed.