header image
 

Tündér szárnyak hátán…

Egy kép ami kénytelen lesz felérni ezer szóval, mert olyan isten nincs, hogy én kommentáljam…

Na viszont, hogy valami értelmesről is szóljon a post: A koreai PTS-re valami beteg nagy patch van éppen élesítés alatt, gondolom holnap reggelre lesz már patch notes is. Most, hogy gatyába rázták a USA/EU igényeket (amiket majd egyszer meg is kapunk), minden bizonnyal content patch fog közelegni, ami a Corival történt közös spekulációnk alapján (egyébként a fenti képért külön köszönet Corinak, aki felhívta rá a figyelmem);jó esély van rá, hogy a 2.5-ös néven elhíresült patchről lehet szó. Ez a patch fogja a korábban kikerült infók alapján tartalmazni a legion houseing rendszert és úgy egyébként a legion rendszer rendberakását is sok minden más egyéb hasznos funkció és content mellett.

~ by Menorel on .

Aion

13 Responses to “Tündér szárnyak hátán…”

  1. Az a tündeszárny :O

  2. fogom dugom xD

    kíváncsi vagyok mi lesz belőle 🙂

  3. egyik szemem sir…a masik uveg

  4. A gyüjteménybe azért nagyon kell 😀

  5. Egyébként Cori most jelezte, hogy a tündér szárnyak (merthogy kettő is van belőle, az egyik rózsaszín a más meg ilyen bugyi kék) a koreai aion születésnapi eventje kapcsán kerültek bele a játékba.

  6. Jaj ne, remélem valami gagyi statjai lesznek, nem akarnék ilyet hordani 😀 Wtb wing remodel!!!

  7. Valahogy soha nem értettem, hogy egy “hurrá repülünk” (hetünk) játékban miért csak kb. 5 féle szárny modell van. Miért nincs 50, remodell is része a játéknak, tehát lehetne (mint köpeny) guildekeknek csinálni custom szárnyat a tagoknak, amit rá lehetne modellezni a meglévőre.
    Legalább ami van jól néz ki. (“beépített”, 1kk-s, veterean reward, stb.)

  8. Mire befejezem az Aion-t tuti buzi leszek az ilyen “izék” miatt. Jó lenne már elszakadni ettől az emós homokos dizjntól. Tudom manapság divat emósnak és buzinak lenni, de én egy régebbi generációhoz tartozom. Akkor még bottal verték az ilyen faszszájúakat.

  9. hmmmm….köszönjük tanulságos comment volt. mindig élmény ilyet olvasni! 😛 🙂

  10. Ha te ettol ugyerzed hogy kezdesz elbuzulni, akkro az nem azert van mert csiriviri szarnyacskak vannak a jatekban. Annak valami egeszen mas oka lehet…:D Bar a bottalverest tamogatom.

  11. x)

  12. Running: ezt a commentet most csak azért nem moderálom ki, mert ezzel saját magad minősíted, nem a játékot és nem a többi olvasót. Hát légy vele boldog.

  13. Nocsak, 2.5 után talán már tényleg érdemes lesz visszatérni a játékhoz? Már ha elél addig a nyugati részen.

Comments are closed.