header image
 

2.1 Live: Holnap + Machinima verseny eredmény

Szűkszavú közleményt kaptunk az imént, amiből megtudhatjuk, hogy holnap – helyi idő szerint – délben karbantartás lesz, aminek a keretei között a 2.1-es patchet is megkapjuk a Live szerverekre. A karbantartás előre láthatólag du 3-ig fog eltartani.

Lezáródott a ‘When Worlds Collide’ machinima verseny is. Kihirdetésre kerültek a győztesek. A megosztott győztes pályamunkák:

~ by Menorel on .

Aion

36 Responses to “2.1 Live: Holnap + Machinima verseny eredmény”

  1. a holnap az ma ugye Meno? 🙂 mert kicsit pánikba ejtettél, hogy 17-i dátummal raktad ki, hogy holnap. de most nézem az offon, hogy 17, ami ma van ugye? 🙂 kíváncsi vagyok nagyon, milyen hatással lesz a patch a játékkedvre, sokan beleuntak az utóbbi időben sajna. :S remélem az enchantolás is nagyságrendekkel olcsóbb lesz ezután 😉

  2. PvE hegyek inc, mindenki tahabatát akar farmolni, QQ!

  3. Jaja , tök jó 🙂

  4. Valamikor hajnali fél1 körül irhattam a postot, szóval akkor még úgy éreztem, hogy ‘holnap’ lesz ez, de nyilván ma – tehát szerdán – fog ez megjelenni.

  5. Szóval ma éjjel úgy gondoltad a mára átcsúszott holnapi javítás csak holnap fog megjelenni, ami így is lenne, ha még tegnap postoltad volna a “holnap megjelenő” mai patch tegnapi hírét? 😀

  6. apropó… most hogy a csicskáknak is elérhető lett “S” egy tahabata guide-t is kipostolhatnátok…. 😀

    persze csak ha van időtök 🙂 ( egy javaslat )

  7. Eddig is elérhető volt mindenkinek (igen, a csicskáknak, agyagedényeknek és köcsögöknek, mezőgazdaságban dolgozóknak, tuskóknak és tahóknak (ők tahóbata runt mentek) is), csak éppen nem volt értelme a kék shueldért/helmetért/manastone-ért hajtani 😛

  8. Igen, most már 2 mana stone ért érdemes lesz (6)

  9. Szergely: Ahogy mondod. Cserébe éleslátásodért egy magyar nyelvre fordított ‘S’ grade how-to-val fogsz fizetni, amit küldjél jól a szerkesztőségi címre.

  10. Aww, gonosz vagy 😛 Nem akarok Tahamatát, Mataharát, vagy Mataharit, vagy hogyishívjákot 🙁

  11. azert a jatekosok meghatarozó részének 55 ön sincs semmi esélye S gradet mennie …

  12. Error Code: 3 (PatchPathNotFound):

    There was no way found to patch from version ‘2.1.0.1’ to version: ‘2.0.0.5’.

    The patch servers are most likely in the process of being updated.

    Please try again in a few minutes.

    valakinek hasonló ?

  13. Tahahaha megette a patchet. De az is lehet, hogy update alatt állnak a szerverek 😛

  14. a 2.1 et le lehet szedni valahogy manuálisan, szeretm ha kulön is megvan… 😀

    elöre is köcce a linket.

    üdv
    kagura

  15. Gyerekek nekem v. 2.0.0.5 és login screenen beenged aztán annyi .Valami infó? Nem kéne 2.1re pachelnie?

  16. De, kellene.

  17. Most egy buta kérdés de közel egy hónapja már nem játszom..Ez most PTS re került fel vagy a rendes szerverek mindegyikére?

    A választól eltekintve érdekelne már a véleményetek, ezzel a drasztikus drop rate emeléssel kapcsolatban! Mik az észrevételek?

  18. 3 ember Taloc futamából kettő kidobta az arany fülest a végén, eddig ennyi ami eljutott a fülembe:)

  19. 2.0.0.5, wtf?!¿

  20. Velem együtt sokan most akarnak visszatérni, de természetesen az account magaement oldal még mindig nem működik…faxom.

  21. Ah, szóval 2.0.0.5 patch apply, keres, nincs újabb, wtfnézésdeazértelindítom, login, fagyás, wtf, bezárás, launcher bezárás, launcher újraindítás, 2.1.0.1 patch (157,1MB) talált, tölt, vár…
    😛

  22. Hát teszteltem talocot annyiban, hogy öltem pár mobot is, 4 zöld armor, 2 fehér accessory 1 zöld nevesből 1 zöld a végén viszont 1,2m volt az össz eladás 3 esett a mobokbol egy gold armor flux. Viszont, csinálom az 55ös solo stigma küldit, fehér mace fehér felső zöld 54 staff total sold 2M ebből a staff volt 880k :O Esnek a cuccok ezerrel 🙂
    volt lannok run barát sinel, gold nyaklánc, earring, 2 gold tunic 45ös, érezhető igen 🙂

  23. LFG tele van arany worlddrop eladással

  24. Ok, itt az én tesztem talocból: lóf…!!! Ugyan az mint tegnap 😛

  25. Hát Taloc-ban egyébként sem sok minden eshet. Theo Lab= 1 arany ékszer 3 kék item 3 zöld item 8 fehér item. Dark Poeta B rank= 2 arany ékszer 1 arany leggings 2 arany flux 2 kék flux 3-4 zöld item 5+ fehér item. Undirborg normal mobok= 2 fehér item 1 zöld (nagyjából 40-50 mob alatt) Fire Temple (Vile Judge + Smoke + Rotan) 1 kék item 3 zöld item 4 fehér. Ezen kívűl mindenhol orr vérzésig potyognak a stigmák. FT bejárat előtt a sokadik mob kidobott egy arany vállast. Beshmundir szerteszét lett nerfelve ahogy Keyta-ékat hallottam. Egy arany nadrág biztosan esett.
    A vér ugyanolyan rosszul potyog mint eddig, legalábbis ami DP-t illeti. Ma ennyire futotta. majd holnap írok hogy a többi instában mi a helyzet.

  26. TL : 3 run alatt nem láttam fegyót, azon kívül acc esett minden run alatt ,meg egy halom kék és zöld armor . Párom közben volt DP B-n, ott bossbol 2 gold armor + 1 fegyver , kéket nem is számolta de simán 8-10. Dpben ugyancsak ez alatt a run alatt elitből esett egy elder eggings (50lvl sarga) a drana field körül.

  27. KT: semmi nagy változás, de mintha több kinaht dobált volna a trash
    Taloc’s(full clean): arany füles, 2 kék, 3 zöld, 2 fehér tárgy és sok-sok flux, közel 4M jött ki a runból
    CDG: sok-sok Balic item, és plate felső az egyik Bossból
    DP A, 3 arany chain, 8-9 ké-k, tonna zöld fos, néhány fehér, 7-8 Blood, és az end boss-ból: arany plate felső és egy mace
    Többieknek is szépen potyogtak a cuccok Udas-ban, illetve BT-ben is. Többen panaszkodtak viszont, hogy BT easy mód, túl easy lett.
    +1: Kicsit meglepődött mindenki az új Siege timereken, csak az NA oldalon hirdették ki…
    OFF: Hová tűnt az Elyos a Spartáról? Vártunk benneteket 3 allyval kedden HF-en, jó hangulatban készültünk egy jó kis harcra(végre),de nem jött senki 🙁 Történt valami?

  28. A drop rate nő, mindenkinek több a pénze, AH is drágább lett?

  29. Én éppen az ellenkezőjére számítok. Hisz az egy dolog hogy mindenkinek dől a lé viszont ugyanúgy potyognak a hajdan rare itemek is. Megvallom őszintén még nem néztem az árakat viszont én a túl nagy kínálat / alacsony kereslet miatt inkább csökkenésre számítok. Egyébként FT előtt egy óra grind 1 kék chain helm 2 zöld fegyó 1 fehér fegyó és nagyjából 10 fehér item.

  30. Azoknak a cuccoknak az árai amik dropbol kerülnek be azok csökknnek , amikért melózni kell pl potik ezek szvsz nõni fognak mivel az embereknek több lessz a pénze.
    AH mostani állása: Graceful (45 gold) fegyók, armorok ára egyre csökken . Ugyanez a helyzet az 50es arany Elder cuccokkal is.
    Ez annyiban jó hogy így bárki megvehet magának egy kezdõ pve geart és nem kell zöld-kék szarokban rohangálni a most kezdõknek sem.

  31. Tehát nagyjából olyan hatása van, amire számítottunk: jobb lesz az általános gear, ami könnyíti a játékot/party keresést.
    Emellett élvezetesebb is, hiszen nem napi 1 sikerélmény van, hanem több is: “juppí, még egy drop”.

  32. Egyre inkább visszatér a kedvem egy kis Aionhoz. Ha még a pvp-re is azt találjátok mondani, hogy balance-os és élvezetes (spata vagy telemachus), akkor hamarosan fátyolos tekintettel kezdem keresni az account managementet…

  33. Nem mintha visszasírnám a multat de mekkora élmény volt anno 1 éve mikor vért izzadva szedtük ki a xenot(gold fegyó OMG! Dejó!) , vagy mikor meglett az sr-es sapi , pl nekem az volt az elsõ sarga cuccom. =)

  34. Xerb most a narancs az ami anno a sarga volt, annak is örülnek meg most is.

    Valaki tudna nekem linket adni siege idöpontokhoz ? kéne uj naptár

  35. hat nekem DP S-runon esett 3 milla összértékű item… amugy kinah drop ratet is vagy 6szorosara növelték imho

  36. http://forums.eu.aiononline.com/eu/showthread.php?t=17598&highlight=siege+times

    én ezt találtam siege times témában

Comments are closed.