header image
 

G*Star: Lineage 2 – Goddess of Destruction

Bár totálisan kimaradt az életemből az L2 és nem is értek hozzá, de annyit tudtam és le is írtam, hogy az NCSoft az idei G*Staron be kíván jelenteni valamit L2 kapcsán is, nos ez megtörtént. A ‘Goddess of Destruction’ név alatt egy új kiegészítő került bejelentésre:

Mivel érteni nem értek hozzá, ezért meg sem próbálok hozzáértőként tetszelegni. Akit érdekel, hogy mit kellene látni ebből a videóból, azok olvassák el az mmoculture ide vágó cikkét.

~ by Menorel on .

Offtopic

5 Responses to “G*Star: Lineage 2 – Goddess of Destruction”

  1. Jó öreg L2, mai napig megdobogtatja az ember szivét:)

  2. hmmm…köszi a hírt, nem nagyon követtem figyelemmel az L2 háza táját az utóbbi időben, de azért megdobbant a szívem miközben néztem a videot! ó azok a régi szép L2-ős idők! 🙂

  3. Én a múlt héten felfüggesztettem az Aion accountomat, és ismét Lineage 2-t tolom. csak az volt az igazi. World pvp, PK. A grafika már igencsak elavult, az irányítás is, főleg Aion után a “click to move” nem a legjobb. De a játékélmény ugyan az maradt még így jó sok év távlatából is. L2C3 kezdtem,mint szerintem sokan mások is. Még mindig izgalmas volt új karit csinálni, bejárni az ismerős területeket, ahol már jó ideje nem voltam. (2 éve kb) És rengeteg új dolog van számomra, teljesen más lett az endgame, mióta nem játszottam vele. Úgyhogy most megnézem a Gracia újításokat, aztán jöhet is az új kiegészítő 🙂

  4. Hát igen, ezek után a videók után elgondolkodtam, hogy L2 vagy tera.Kíváncsi leszek mikor fog ez kijönni, talán nem a túl távoli jövőben.L” jó kis játék 4 évig toltam vele.Bár csak privát szervereken azoknál meg volt az igazi a kasztbalance így átpártoltam az aionra, de arról meg ne is beszéljünk, nincs 1 normális privátszerver, vagyis van és még magyar is, csak ott meg kevesen vannak.
    Szal ezek után úgy döntöttem Tera off lesz belőle,de ezek után elgondolkodtam L2n is.

  5. L2… nem semmi mit ki nem tudnak hozni ebből az öreg engeine-ből. Kár, hogy így már irdatlan nagy kontraszt van grafikai megjelenésben a kezdőterületek és az endgame területek között. Kb 5 év különbség a kettő között… Jó játék volt, sőt talán a legjobb mmorpg amivel eddig játszottam, de nem vágyom vissza a click’n move korszakba.

Comments are closed.