header image
 

Évértékelés Kinslontól

Kinslonnal ellentétben nekem nagyon sok melóm van most, úgyhogy nincs időm neverending-storyt írni nektek arról, hogy az NCWest mekkora isteni munkát végzett az idei évben, de azért szemezgetnék néhány fontosabb részt az évértékelésében

[-] A free transfer beindulása óta 170k karakter került transferelésre. Azt nem tudni, hogy összesen ennyi transfer történt, vagy valóban ennyi karaktert került transferelésre, de mindenesetre ez kvázi egy bizalomgerjesztő szám, nem kizárt, hogy ennyien azért még legalább játszanak. A szám EU-USA összesített
[-] Január 5-én lesz az utolsó free transfer , addig még lesz folyamatosan, utána viszont már be fog indulni a fizetős szolgáltatás.
[-] Megtesznek mindent, hogy a hátralévő időben minél inkább balance irányba tereljék a szervereket.
[-] December elsején beindul nálunk is a ‘character PIN’ szolgáltatás, ennek segítségével a karakteredhez egy másodlagos PIN kódot tudsz megadni (minden karakterhez más és mást), így ha lenyúlják vagy kicsalják tőled az ingame accountodat, akkor lesz egy újabb védelem, amit szintén meg kell próbálniuk lenyúlni/kicsalni tőled. Csak javasolni tudom mindenkinek a használatát. Hamarosan fogunk kapni hozzá egy FAQ-t a részletekkel.
[-] Nagyon oda vannak a ingame eventek kapcsán elért komoly fejlődés miatt – megjegyzem végülis jogosan -, és még jobban odavannak, hogy ezt az állapotot fenn is tartsák.

    Nagyjából ennyi a lényeg, ezen kívül a levél arról szól, hogy mennyire odatették magukat az 1.9, 2.0, 2.1 kiadása kapcsán és hogy úgy egyébként mennyire sikeres volt ez az év. Ha az ember úgy van vele, hogy inkább nem firtatja a múltat, akkor ezt végülis el is lehet fogadni. Lehetne forszírozni, hogy vajon mi van pl. a Fight on the Right Side elmaradt rewardokkal, amiből csak ugye az első adagot kaptuk meg, a másik kettőt még (úgy tudom nem). Lehetne ezen kívül is persze sok minden mást is firtatni, de egy dolog biztos: Ez az első community letter ami nem arról szól, hogy magyarázkodnak/elnézést kérnek a sok-sok hibáért. Az is tény, hogy most nagyon nem is lenne miért magyarázkodniuk, hiszen tényleg odatették magukat az elmúlt időszakban; úgyhogy magam részéről: taps-taps. Ez az idő is eljött.

    Amit viszont személy szerint nagyon hiányolok: Az eddig community addressek mindig tartalmaztak jövőképet, legtöbbször csak homályos utalgatásokat contentre, patchre, stb. Most ez viszont sehol…

    ~ by Menorel on .

    Aion

    49 Responses to “Évértékelés Kinslontól”

    1. csak nekem van 1 sorban 2 sor és igy olvashatatlan? vagy direkt van igy? 😀

    2. csak neked nekem teljesen jó

    3. Akkro nem vagy egyedül, mivel nekem 3 sor van 1 soeban többször is.

    4. Tényleg egész játszható most a játék. Mire abbahagyom addigra fasza kis gém lesz. 😀

    5. én is csak neked vagyok. HTML forrásból ki tudtam olvasni mi akart lenni:)

    6. Des: Gratulálok! Szép komment!

      Akiknek összefolyik:
      A free transfer beindulása óta 170k karakter került transferelésre. Azt nem tudni, hogy összesen ennyi transfer történt, vagy valóban ennyi karaktert került transferelésre, de mindenesetre ez kvázi egy bizalomgerjesztő szám, nem kizárt, hogy ennyien azért még legalább játszanak. A szám EU-USA összesített
      Január 5-én lesz az utolsó free transfer , addig még lesz folyamatosan, utána viszont már be fog indulni a fizetős szolgáltatás.
      Megtesznek mindent, hogy a hátralévő időben minél inkább balance irányba tereljék a szervereket.
      December elsején beindul nálunk is a ‘character PIN’ szolgáltatás, ennek segítségével a karakteredhez egy másodlagos PIN kódot tudsz megadni (minden karakterhez más és mást), így ha lenyúlják vagy kicsalják tőled az ingame accountodat, akkor lesz egy újabb védelem, amit szintén meg kell próbálniuk lenyúlni/kicsalni tőled. Csak javasolni tudom mindenkinek a használatát. Hamarosan fogunk kapni hozzá egy FAQ-t a részletekkel.
      Nagyon oda vannak a ingame eventek kapcsán elért komoly fejlődés miatt – megjegyzem végülis jogosan -, és még jobban odavannak, hogy ezt az állapotot fenn is tartsák.

    7. Annyíra nem éltetném az új patcheket, 2.0 fail, 2.1 pedig kegyelemdöfés. Míg 1.9 teljesen élvezhető volt a 2.0-t előző hosszú intervallumban, addig a 2.0-ról ezt nem lehet elmondani. 2.1-gyel pedig egyértelműen rámutattak arra, hogy milyen irányba halad a játék… :/

    8. hát nemtom mér mondod Szergi, nem olyan rossz az! 🙂 én pl most nagyon jól elvagyok Spatán, minden este siege, pedig még csak 41 a sorcim. Van mozgás, sőt tegnap majdbecsokiztam, a 10 jelenleg legaktívabb asmo légió megegyezett, hogy nem vesszük el Krotant a galamboktól, nehogy beinduljon a winefest, és lelépjen a maradék elyos is! 🙂 meg kell hagyni van alapja a félelmüknek, de azért kedves és előrelátó gesztus asmo részről. 😀 ki hitte volna… 😉

    9. szergelynek semmi se jo ne aggódj emiatt ….

    10. Jah, eléggé be vagyok fordulva, ilyenkor mindent fikázok, sorry 😛
      Btw, nekem is egybe van csúszva pár sor a postban…

    11. Srácok éppen csak bannoltak third party software miatt.
      Holott soha nem használtam semmit (ezt itt most nem bizonygatni akarom hanem kérdeznék)
      Volt már ilyen valakinek? Van rá bármi esély hogy rájöjjenek a hibára és vissza kapjam az accountom?

    12. Az szívás keményen, valószínűleg fennakadtál a random rmt/bot szűrő boton, ami egy kalap… Írj ticketet, hogy ellenőrizzék mégegyszer, esetleg kérj meg pár ismit, hogy írjanak petíciót (bár ez nem sokat számít szvsz). Kérnek majd pár személyes adatot, cd kulcsot, aztán jó esetben egy hét múlva vissza is kapod a karit és megkérnek egy alapos vírusirtásra is 😛
      Aran hasonlóképp járt nemrég, őt Boomy (BQQMY) reportolta radar miatt (lol), kapott egy bant, de kiderült nem 3rd party miatt, hanem rmt miatt. Írtunk ticketet, hogy ne legyenek már hülyék, végig csekkolták a logokat és kiderült, hogy félreértés volt… 😛 Ma pedig egy másik tagunk kapta vissza az accountját, mivel azzal vádolták, hogy mástól vette az accot, holott kezdetektől ő játszott vele -.-
      De olyanokat is hallani, hogy simán az ingame postaládában hagyott scam levelekért bannoltak (nekem is volt egy, nem töröltem, mert olyan viccesen tálalták, gondoltam megtartom, aztán gyorsan megszabadultam tőle ezek után).
      Szóval szopás lesz, nem kell aggódni 🙂

    13. Masako szerintem kérdezz rá hogy milyen third party software-t találtak. Esetleg még írd meg nekik hogy milyen speckó cuccaid vannak. Gondolok itt gamer billentyűzetre, programozható egérre, az is lehet hogy a vírusirtót nézte be (bár ennek kicsi a valószínűsége). Esetleg valami damage metert is benézhetett. Elvileg (de ez nem 100%) valami vírus vagy kémprogram is okozhatta. Futtass le egy tejleskörű ellenőrzést veszteni nem vesztesz vele semmit.

      off: Mi volt a baj az előző kommentel? Azt elismerem hogy kicsit tömör volt de órára siettem nem volt időm bővebben kifejteni.

    14. Ez nagyon gáz. mármint hogy azt írják nem is fogják újra aktiválni.
      Mintha esélyt sem akarnának adni arra hogy bizonyíthassam az igazam.

    15. Egyenlőre így egyszerűbb módszerrel megoldottam, hogy ne follyonak össze a sorok. Érdekes, mert pl. nálam cromeon nem folyt össze, de pl. darkspellnek mozzillán igen.
      Biztos valamit piszkáltak a CSS templaten.

    16. Des azért állok ilyen értetlenül a dolog előtt mert semmi ilyesmim sincs. Az aion-on kívül nem sok minden van a gépemen. Vírusirtóm ugyan van és épp a minap futtattam egy teljes ellenőrzést és nem talált semmit.Ilyen damage metert sosem használtam ahogy semmi mást sem. Csak ülök itt értetlenül és nem tudom elhinni hogy ezek ott a gépeik mögött tényleg azt hiszik hogy a 19 millával fele kék gearrel és 200/1000 kill/death aránnyal én csalok.Nincs semmi speckó cuccom egyébként hisz elsődlegesen anime-t nézek a gépen és csak másodlagos a játék.

    17. Mieza 2.0.0.7? 🙂

    18. Megvan:

      Fortress Siege times have been updated

      Protected areas have been updated in Gelkmaros and Inggison

      Quest

      The issue with the Abyssal Splinter quest being repeatable within the same instance has been fixed.

    19. Hát Masako akk nemtom miért van ez az egész és az a baj. Szerintem zaklasd őket egyfolytában akár óránként küldj nekik levelet. Ha kell email-ezd végig az egész ncwest et 8 szor hátha rájönnek hogy felcsúszott a seggük a nyakuk tetejére és visszaadják. Mást nem tudsz csinálni mert azon a vacakon amit beloggolásnál elfogadsz leírják hogy ilyet bármikor csinálhatnak és semmi jogi követelésed nem lehet mert, hogy elvileg az account és az összes rajta lévő karakter, tárgy és minden egyéb az ő tulajdonuk és csak jófejségből adják oda neked h játszhass és ezt a jogot bármikor megvonhatják tőled. Még azt próbáld meg hogy kitudakolod milyen 3rd party softwaret találtak nálad. Ha meg minden kötél szakad akk QQsource-on ki kell hirdetni mekkora egy **** ott úgyis hamar ráharapnak az efféle dolgokra. Hátha a nyilvánosság segít. És persze zaklatni, zaklatni, zaklatni.

    20. Megkérdeztem őket hogy mégis milyen nem ltező programot találtak illetve hogy milyen módon bizonyíthatnám hogy enm használtam semmiféle 3rd party software-t. A válasz alább olvasható.

      “The decision to terminate the account is final and no longer up for review. NCsoft cannot allow this type of activity within the game for any reason or at any time. Our goal has always been to provide a fair and safe gaming environment and cannot permit these types of activities in Aion.

      The action has been thoroughly reviewed and we maintain absolute confidence in the conclusion that was reached. The account will remain permanently closed and is not eligible for reactivation. At this time, we must also respectfully inform you that any further questions regarding the account termination may be closed without response.”

      Minden esetre köszi Des talán még qq source-on bepróbálkozom hátha lesz belőle valami. De mivel ez már a harmadik alkalom hogy a semmiért bannolnak (az első kettő beismerten téves illetve feltörték az accom) őszintén szólva nem csak a reményt de az érdeklődésem is kezdem elveszíteni az üggyel kapcsolatban.

    21. Akk talán még azt lehetne kihasználni h többször is jogtalanul bannoltak és hogy ezek szerint az ő rendszerükkel van a baj(csak nehogy az jöjjön ki belőle hogy akkor az alső is jogos volt nemtom hogy gondolkoznak). Meg tényleg QQsource on ezt is mellékeld mellé így már nagyobb lesz a visszhangja talán.

    22. Tök jó, hogy így bannolgatják a népeket, de persze Rimmi-t, vagy ki a faszt, akit kb 3 napja folyamatosan farmolja ugyanazt a 8 mobot, még nem tiltották ki a picsába. Thombos Inn alatt a birkákat nyomja szinte vég nélkül. Elsőnek azt hittem, miragent küldit nyomja, de aztán figyeltem egy kicsit, és tuti bot.

    23. Lépj fel IRC-re, csípd el Ayasét!

    24. aion_ayase Sebastian Streiffert
      @Aionmasako It’s not looking good, unless you know you’ve given them solid evidence of innocence, and it hasn’t been acknowledged at all

      Ez eddig szép és jó, viszont hogyan ha nem állnak velem szóba csak a close ticket gombot nyomogatják?!…

    25. Magyarul elmondta, hogy ez szívás 😛 Kérd meg tud e segíteni neked valahogy, mivel neked esélyed sincs bármit is bizonyítani, egyáltalán kommunikálni, hiszen teljesen blokkoltak. Arannak tudott segíteni annyit, hogy szólt XY emberkének és átnézték a logokat mégegyszer.
      Hát, gl. :/

    26. aion_ayase Sebastian Streiffert
      @Aionmasako There is nothing I can do if the case has been reviewed several times and the same conclusion has been reached.

      Nos szerintem ennyi volt a történet.
      Uninstal és kész, azért kösz mindenkinek a jó tanácsokért.

    27. Pff, szánalmas :S

    28. Hát igen, nem az bánt hogy bannoltak mert mindenki hibázhat.
      Hanem az hogy esélyt sem adnak arra hogy bizonyítsam az ártatlanságom.

    29. Ez nagyon gáz.. és komolyan engem bosszant hogy semmit sem lehet tenni..:S Szívesen segítenék, de hogy? Még angolul se nagyon tudok :S

    30. Köszi rendes vagy de ha homokba dugják a fejüket akkor nincs mit tenni.

    31. Akiket én ismertem és “véletlenül” lettek banolva,azok mind vissza is kapták az accukat,nemértem most mi változott és miért,ez tényleg gáz!

    32. Azóta mióta twitteren és ****** is írtam egyre több ember jelzi hogy hasonló helyzetben vannak. Igazából azt én sem hiszem hogy mindenkit ok nélkül bannolgatnának. Legalább mondanák azt hogy: figyelj b* itt ráléptél egy fűcsomóra ami kitakarta a karaktered cipőjének 10%át ami előnyhöz juttatott a többi játékossal szemben te alja szemét haxor! Vagy valamit.
      Mondjuk igazából a hallgatás ncwest táján mindig is nagy népszerűségnek örvendett. Viszont ejtsük is a témát hisz felesleges ezen rágódni. Leginkább mert semmit sem tehetek ellene.

    33. AS-en van egy dettó ugyan ilyen eset btw. Holnap megpróbálom megkeresni ha lesz időm, annyira emlékszek, hogy az illető elég hosszasan küzdött a supporttal :S Kérdés, hogy jogtalan ban esetén érdemes e egyáltalán… =/

    34. Pff, hát van pár hasonló bejegyzés AS-en, de mind eredmény nélkül :S Perma ban, kapec.
      Egy dolgot megpróbálnék, bár ez kicsi csalás, de tuti élnék vele hasonló helyzetben, tudván, hogy soha semmilyen illegális 3rd szoftvert, rmt-t, akármit nem használtam. Fognék agy vinyót, lecsupaszítanám, újrahúznék rajta egy oprendszert (többi vinyót le a gépről!), Aion fel, keyloggerek összeszedése, aztán durr neki! Vírusirtás, log lementése, elküldése ticketként, hogy hopsz, vírusos volt a gép. Vinyó formázás. Aztán vagy bejön, vagy nem, jobb ötletem tényleg nincs…

    35. Ah nem fogok én ilyesmivel szenvedni.
      Egyébként sem reagálnak semmilyen ticket-re.
      Akármit írok azonnal close.
      Annyi biztos hogy ncsoft játékot soha még egyszer és akit lehet le is beszélek róla.
      Azért köszi de már tényleg nem lényeg még a registryből is kiirtottam minden maradványát ezen hulladék társaság játékának.

    36. Az ö szüröjükön fentakadtál,és mivel ök a “programjuk” alapján tudnak bármit is csinálni,és az azt jelezte hogy te illegális programmal tevékenykedtél,ezért van az,ami.Ez nem csak Ncnél,bármely más cégnél elöfordulhat,használnak egy rendszert,ami az ö szabványuknak megfelel,ezen sajna néha ártatlanok?? is fentakadnak,de ez van,nem te voltál sem az elsö sem az utolso!Öszintén sajnálom ami veled történt,de mivel a saját véleményem szerint(mivel ugye a játék rátelepszik a gépedre!),nembiztos,hogy csak konkréttan arrol van szo,hogy te mivel logolsz be a játékba,hanem mi van a gépeden,és mivel a számitogépek világában nem ritka a “zavar”,lehet ilyesmi történhetett veled is,valami nemtetszett az ö szüröjüknek

    37. Már a legkevésbé sem érdekes 🙂
      Nem rágódom olyasmin ami ellen nem tudok tenni.
      Majd lesz terra meg miegymás nyalánkság talán ott több szerencsével járok.

    38. korábban írtad, hogy most banoltak harmadjára, és az első két alkalommal jogtalanul.Akkor mi volt a probléma?

      Lehet hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel, de vmilyen szinten te is hibás vagy, ha a korábban felmerült okokat nem küszöbölted ki.

    39. Első körben feltörték az accountom második körben pedig valamilyen vizsgálatra hivatkoztak az első esettel kapcsolatban. persze ezt csak 50 update után nyögték ki. Igaz eltelt 2 hónap a 2 ban közt. lol

    40. Hello! Bocsi, ha egy pöppet irreleváns a kérdésem, de ha már free transfer, akkor hova érdemes átköltöznöm? Anno német szerora mentem (mert közel van -> sok a magyar logika alapján), de mindenki csak németül beszél (angolul nem igazán:D).

    41. bloatWarez: A Német szervereken alapvetően csak németek/németül beszélők játszanak, persze azért vannak kivételek. Az EU/angol szervererek: Spatalos, Telemachus, Perento.
      Ezek közül mindhármon van releváns mennyiségű magyar populáció. Talán a Spatalos éa a Telemachuson nagyobb a csapat.

    42. Köszi szépen az infót!
      És a 2 közűl melyiken jobb a társaság?
      (Wow – Bloodscalp realm magyar játékosai miatt kialakult paranoia mitt kérdezem csak :P)

    43. Ha beleszólhatok, akkor szerintem ebből ne csináljunk melyik a jobb társaság kérdést. Biztos vagyok benne, hogy van ott mindkét/három szerveren elég sok jófej srác.

    44. Perenton asmo oldalon van esetleg olyan magyar légió aki befogadna egy nagyon kezdő lvl21 cleriket?

    45. Természetesen minden magyart szeretettel várunk.

    46. Menorelnak:
      Lehet ugyan, hogy már te tudod, de én kaptam egy érdekes levelet, ami talán megérhet egy új postot.
      A levél témája a karácsonyi ajándék mely nem más mint egy pár nap ingyen játszma. Ha gondolod nézz utána és postold ki, vagy ha dobsz egy mail címet továbbítom a levelet ami alapján részletezheted.(Azért gondoltam mert többen is pl én is nem vágom anyira az angoltot)

    47. Küld el kérlek a szerkesztőségi címre: [email protected]

    48. én is már néztem, kicsit vissza i8s nézek:)

    49. kivi lennek, h a dec. 1-el indulo pin-rol mikor lesz info. soon?

    Comments are closed.