header image
 

Csőstül jön a jóság

A már előre beharangozott újraaktiválási periódus kicsit több meglepetést tartogat majd, mint azt eddig közölték:

  • Dec 03-13, 17:00 bálna CET között a játék ingyenes lesz, tehát az összes inaktív accountot átváltják aktívra. Természetesen, akinek most is van előfizetése, azt ez a dolog nem érinti.
  • A dupla XP időtartama is kiterjed egészen 13-áig, viszont a 99% soul heal NEM.
  • És még ez sem minden: az insták cooldownja (/checkentry, ugye) is “significantly” (gyanítom, valahol 25-50% körüli mértékben) csökken. Szóval lehet tolni a Divine-t orrba-szájba, meg Talocot junk- és pénzszerzésre.

Szóval valamikor megyek én is, felélesztem a jó öreg Liliathot egy kicsit. Aztán ki tudja, talán még maradok is.

~ by darksp3ll on .

Aion

62 Responses to “Csőstül jön a jóság”

  1. divine sajnos asmo kézen van, de miren és kysis menni fog cd-n 🙂

  2. Talocot 5 karival tolom cd-n a lóvéért. Húzós lesz ez a 10 nap vazz… =D

  3. Bocs az offért, de nem tudja véletlenül valaki, hogy Telemachus asmo kinaht hogyan tudnék Spatalos elyos-hoz átvinni? :DD kb 10-12 milla, sg-n bővebben kifejtettem, nagyon örülnék, ha valaki véletlenül tudna ebben segíteni. 🙂

  4. Lili 😀 gyere akkor Last Standba…ha jolemléxem még partyztunk is…akkor még Mithrillya voltam, bár lehet h kagura néven ismersz 🙂

  5. Eh, tököm előfizettem decemberre még =/
    Tegnap mentem egy talocot és szakadtam a röhögéstől 😀 Röviden annyi, hogy fel akartam cserélni a resurrection macro bindet a talocos aoe-val és nem azt sikerült xD
    http://img823.imageshack.us/img823/3890/aion2010120319100080.jpg

  6. Az egy dolog hogy 1 óra például NTC cd-je de minden nap hozzám vágnak pár milliót ami kezdőként elég jól jön 😀 Tegnap 2 darab 70es enchant és egy 75ös ma pedig 2 white 2 Red és 1 Black dye 😀

  7. az jo, mert én nem kapom(tam) meg a mai surveyt még…. és kezdek ideges lenni…

  8. az ench stonok meg a dyeok is egy kb 2 órás idö intervallumban kerültek kiküldésre, ha be voltál logolva megkaptad ha nem nem :((

    de hogy a 10 spéci lodast az a karakter kapta akivel elöször belogoltál az megint fail …

  9. de ez mi? a surveyt megkellene kapnom ha másnap logolok is be, eddigis megkaptam, kb 30-60 percel a survey osztásra logoltam be, mert ugy tudtam akkor én most szivjam a fogam mert van életem???

  10. Mieza ench stone osztás? erröl lemaradtam. Meg ingame-sem kaptam semmitse.

  11. ingame küldenek minden nap egy surveyt amibe kül dolgok voltak, 10 napig lesz, ma van a 3. nap első nap 3 ládát adott ami encsi köveket dobott (nekem 2 75 ös 1 70 es volt benne ) bár egyik légio társam 2 karijával is megkapta (lol). tegnap pedig zöld zoknikat osztogattak ebböl 5 volt és fekete fehér ill igazi piros festékeket adott. Van légio társam aki 1iket sem kapta, de én konkrétan kiosztás után 30-60 percel logoltam fel (volt kis dolgom) és mint ahogy surveyek szoktak lenni vártam hogy kapom, mert KELLENE kapnom de semmi… most várom a supportot milyen választ kapok tölük erre, bár gondolom ezis assa nerf…

  12. Hát nekem minden esetre jól jött.
    Itt Perenton nagyon durva árak vannak, sima life potion is 4500 kinah. Nem tudom máshol mennyi de enélkül a survey nélkül piszok nehéz lenne haladni egy kezdőnek.

  13. inflacio van de max 2 szeres az is csak a fogyó ill kurrens termékeknél, sok minden meg fika árban megy…pénzt meg minimum 3 szor annyi jön ugyan annyi idö alatt szoval sztem ez mindenkinek jó …

  14. Ne sírjatok az infláció miatt, ez a 2.1, emelt droprate, mindenki erre vágyott! x)

  15. Nem tudom akkor biztosan én rontok el valamit hogy az event itemek eladásán kívül alig van pénzem.

  16. hotei: Abból kiindulva, hogy a ‘sima life potion’-t idézed arra tippelnék, hogy valahol lvl30-40 között lehet a main karaktered. Amennyiben ez így van, akkor olvasd tovább, ha nem, akkor tekintsd tárgytalannak a kommentemet, hiszen rossz következtetésből indul ki: Szóval, azt látnod kell, hogy akik a játék indulásakor szinteznék fel magukat, azoknak még annyi pénzük sem gyűlt össze az egyes szinteken, hogy kifizessék a soul heal-t (pedig nekünk még 99%-off soulheal eventünk sem volt). Nem egyszer kellett a szintezés közben komoly döntéseket hozni, mely szerint a soul healt vegyem meg, vagy a spelleket. Olyan eszünkbe sem jutott, hogy potit akarnánk vásárolni. Egyébként meg a low grade potik ár mindig magas szokott lenni, hiszen relatív kevesebb fogy belőle és így nemhogy gatherelni, de mégcsak morpholni sem éri meg a reagentet.

  17. örülj, hogy te legalább event itemeket kapsz….

  18. hotei: Elsőre nekem is elég vacakul mentek a dolgok, soha nem semmire pénzem, viszont amikor csináltam egy másik szerverre egy új karit hogy kipróbáljam a másik frakciót is, lv35-re összejött vagy 10 milla, expert kesztyü+cipő, meg egy jó fegyver.
    Poti ügyben érdemes lenne kraftolni, én csak akkor vettem, ha kb 5 percen belül kellett nagyon valamiért.
    Manastone-okra figyelj, nagyon jó áron el lehet adni őket.
    Találj ki pár itemet (mana stone, enchant, poti, scroll, mati, bármi), amiket rendszeresen nézel a brokernél. 2-3 hét alatt ha minimum naponta figyeled őket, akkor nagyjából képet kapsz az árukról, és tudod mikor kell belőle venni, mikor eladni. Néha irreális alacsony árakon kerül be valami, néha meg jó drágán, próbálj részt venni ebben a játékban (kis mennyiségekkel eleinte).

  19. Off topic de hát idírom!

    KÖSZÖNET és BÚCSÚ !!

    Bevallom fájó szívvel , de szép emlékekkel búcsúzom mind az AION Variance-tól , ill. olvasóitól és az AION közösségétől.
    + hónapnyi vacillálás után , hogy nem játszottam erősen gondolkoztam , hogy ujra előfizetek , és erre most 10 nap ajándék play time nagyon jól jött. Kíváncsi voltam a változásokra , arra , hogy megvan e még a fealing ,de sajnos be kell látnom ,hogy elveszett a varázs , amit az AION életem első MMORPG játéka okozott nekem. Köszönettel tartozom a (lássuk be néha szerencsétlenkedő ) NC Soft ill. leányvállalatának , hogy bevezettek eme első ránézésre marha egyszerű (na de aki tolja az tudja , hogy nem az 🙂 ) játék világába.
    Rengeteg tapasztalatot szerezhettem , ami remélem a későbbiekben hasznomra válhat majd. Ezer köszönet az AION VARIANCE oldal szerkesztőinek , bloggereinek stb.. stb… (marha sokan vagytok nem sorolnám 😀 ) Rengeteget segítettek nekem itt , és hát néha lebigyedt szájjal elsírhattam panaszaimat. Voltak szurkálódások , de mindíg segítőkész társaságra találhattam köztetek!!!! BIG BIG THX Na de nem menek messzire , habzó szájjal várom a TERAT és olvasom tovább , már a TERA VARIANCET .
    na de sok a duma THX THX MINDENKINEK JÓT NE HALJAK RÓLLATOK ÉS A LÉNYEG GO ASMODIANS !!!!! BB

  20. YAp a szerkesztőknek :
    free átruházom accom ha érdekel 55 Templar 52 Gladi 52 Ranger 48 Cleric + sok sok finomsággal a részleteket ha érdekel megdumáljuk ti ugy is tudjátok az emailom!

  21. Ehhez foghatót is csak igen ritkán lehet látni errefelé. Nemhogy, megköszönöd a játék kiadónak és a blognak a szórakoztatást, de még felvállalod becsületes neved is. Riszpekt, sok sikert neked is az új játékban.

  22. Lehet hogy nem tinigót? :))

  23. Menorel:
    Nos igen két nap feszített tempóval elértem a 31et, tisztában vagyok vele hogy ez idő alatt nem kaphattam teljes képet a játékról.
    Lehet igazatok van és megérné saját magamnak craftolni de ez a gathering elég kiborító. Mert ugye ha már craftolok akkor úgy éri meg ha magam gyűjtöm össze a hozzávalókat. Ráadásul azért hoztam fel a “low grade” poti árát mert a többi nem arányosan drágább.
    Minden esetre köszönöm az új információkat neked és Csenkynek is!
    Még pár nap és bele jövök, a legtöbb játékban csak úgy emlegetnek “The walking shop” 🙂

  24. Franc essen bele, hogy most van pve event. Nem tudok aionolni rendesen a wow miatt 😀

  25. te imre, te honnan játszottál?

  26. Reactivation Event reward időzítés:
    http://forums.aiononline.com/na/showpost.php?p=575072&postcount=1

    Mekkora taplóság, hogy EU-ban mindegyik munkaidőre esik, amcsiknál viszont délutánra illetve estére… Kapja be az ncsoft.

  27. Hmm, asszem ezt benéztem. 😀
    http://uk.aiononline.com/board/notices/view?articleID=1101&page=

    Ezek szerint este jönnek CET szerint, amúgy pedig Solorious Presents a neve. 🙂

  28. hotei:
    Annak idején még treatmentre sem jutott néha, 2 nap alatt meg lvl30 még 0/24-ben sem. 🙂 Na de ez most rajtad nem segít. 🙂 Az első kari mindig szívás, úttörő munka, nekem speciel a másodikkal ua szinten 10x annyi cashem volt. 1-2 tanács (aztán ha azóta vmi változott majd kijavítanak az aktívak):

    soul heal-t ne minden alkalommal fizesd ki, hanem 3-5 halálonként. Ha emlékeim nem csalnak az 1. halál 100% ár, 2. 180%, 3. 240%, és így tovább, tehát ha hármanként fizeted mindig megspórolsz egy 1. “fél halált”.

    gather-aether gather -öket, 1 karival érdemes feltolni, soha nem tudhatod mikor fog kelleni + festékeket (petal) egész jól el lehet(ett) adni, nem fogsz vele vagyonokat szerezni, de egy kis mellékesnek jól jön

    alchemy a legértelmesebb craft skill a játékban, potikra-scrollokra MINDIG!!! szükség van, ha nem is eladni, NEKED fog kelleni. (hp-mana poti, flight-run scroll, resist scroll, crit-haste scroll, flight time poti) Mastery questjei elég húzosak, de 99%, hogy a guildedben van magas skilles alchemys és ha összegyűjtöd neki a matokat, le fogja neked gyártani (ingyen) a mastery itemeket (amit ő sokkal nagyobb crit chance-el tud megpróbállni, mint akkor Te) én (1. kari) speciel anno csak pvp szituációban használtam potit, vagy ha nagyon azon múlott instában a dolog) amúgy mana-herb treatment, ücsörgés. Nem mondom, hogy nem gyorsabb a potizás, de ha nem tudod gyártani/fizetni… szegény ember vizel és főz. 🙂

    Most elsőre ezek jutottak eszembe, remélem hasznodra lesznek. További kellemes játékot!

  29. “amit ő sokkal nagyobb crit chance-el tud megpróbállni, mint akkor Te”
    Ez nem így van, 100% RNG 🙂

  30. Jewy: Szolnok

  31. Én most kezdtem el megint, az elején jól jón az is, ha megnézed a Named Monstereket a honalpon és megkeresgéled, esik belőlle cucc azt meg eladod meg ilyen aproságokból viszonylag sok pénzt lehet rövid idő alatt összehozni 🙂

  32. meg nem kell rohanni mint az őrült:) én pl most egy íjászt húzok, tegnap natur fejlődgettem Morheimben kiesett három kék item, amiből szinte 2 órán belül mindhármat el is vitték +1 milla. Potit ritkán tolok még így is, és remélem pl shardot nem használsz az öléshez. Anno kezdő korunkban sokaknak azért nem volt egy fillérje sem, mert L2ben megszokták hogy shard nélkül nem lehetett normálisan ölni és minden pénzüket abba ölték. Tehát kb ennyi:) másik pl 25-30ig abyssban balaurok… nekem durván egy óra alatt jött 10-20 balaur item (thick) jelenleg darabja 30-50k között mozog AH-ban. Mostanság pont az a gond, hogy túlságosan is jön a pénz. Nem tudom kinél mi, de nálunk Spatán egy para kő 85 misi mostanság^^

  33. European Servers:
    Perento, Spatalos, Telemachus, Balder, Kromede, Thor, Suthran, & Urtem

    Date_______Server Time_____EU (GMT)
    12/7/2010 ___ 21:00__________ 20:00 PM
    12/8/2010 ___ 19:00__________ 18:00 PM
    12/9/2010 ___ 18:00__________ 17:00 PM
    12/10/2010 __ 21:00__________ 20:00 PM
    12/11/2010 __ 18:00__________ 17:00 PM
    12/12/2010 __ 17:00__________ 16:00 PM

    Ma Riasztós pandát kapunk (bár nekem shugot mondtak), úgyhogy mindenki legyen online:P (mi gmt+1ben vagyunk úgy számoljatok)

  34. WTT riasztós panda for 3xl75 enchi stone 😛

  35. Azt ahgyjaám…De aki anno evtt petet 7 euroért, mert Hudejo van risztóm…most jol megszivattak
    … xD

  36. Én nem bontottam ki.
    Van esetleg valami infó rólla, hogy a griffónak kaja betételre került már? Szegény lassan éhen döglik itt nekem. Állandóan csapkod a szárnyaival meg vinnyog, fetreng, hogy éhes 😀

  37. Aki anno vett petet, annak 10 euróért volt riasztó petje a többiek előtt hónapokkal. Tudott vele flexelni a fővárosban. Nekik minden bizonnyal megérte, hogy a többiek előtt hónapokkal volt már ilyen funkciójú petük.

  38. Funkciójukat tekintve ezek a petek kinah-ért is megvásárolhatóak voltak. Akinak viszont nem az édi-bédi, hanem a tünci-bünci kellett, illetve jobban sajnálta rá a kinah-t, mint a valódi pénzt, az megvette online 😛

  39. Zsíír, van 2 pandám :D, mindig a táskásat veszem elő, és azt kárdezik hogy én miért olyat kaptam? XD

  40. Malachit lehet etetni már most is, minden olyan szemetet megeszik ami Soul általában kék gömb vagy piros drágakőszerű az ikonja. 50+n pl Jotun soul , BT-ben is dobálja két mob is. 50 alatt is vannak biztos ilyen mobok. Lényeg hogy Soul szemét legyen.

  41. Malachit: a 12 honapert kaphato griffora gondolsz? Mert az a Jotun soul-t eszi, ami a nagydarab Jotunokbol esik pl. Udas Lowerben.

  42. Hehe, megeloztek 🙂

  43. Köszi mindenkinek, így már túl fogja élni 🙂 A szamarat meg nem etetem. Elcsomagolva stazisba nem lehhet éhes 🙂 Hmm le kéne néznem Udasba Jotunt csapni 🙂

  44. Köszi a tippeket srácok!
    Azt hiszem most még szintezgetek kicsit aztán neki esek a gathering-nek és az alchemy-nek. Rengeteget spórolnék vele ha nem kéne milliókért potit és scrollokat venni. Így lvl 39en azért elég rendesen fogyasztom őket hiába van viszonylag jól felöltöztetve a karim.

  45. szerintem még ezen a héten ess neki ezeknek mert úgy tudom hogy egész héten dupla xp event van és ilyenkor ezek a skillek is gyorsabban fejlődnek

  46. Sajnos nem :S a craftra nem érvényesül a mostani 2x XP valamilyen szokásos NCFail miatt. A forumon van róla egy thread. Nem tom most linkelni mert downtime van :S A lényeg h ment róla a QQ de nem fogják megjavítani valószínűleg, hanem lesz egy kiengesztelő dupla-craft-XP event valamikor a jövőben! hurrááááááá!!! gz again NCFail 😀

  47. Ma mi lesz az ajándék srácok?

  48. a hivatalos oldal szerint:

    A Sunny Gift – Contains a type of summer hat and a Daeva’s icebox.

    1 csudálatos nyári sapi meg valami doboz, gondolom random ajándékkal benne

    ismét hurráááááá!! 😀

    elvileg 19:00-kor érkezik a survey ma este. El ne mulasszátok ám!!! 😉

  49. Ja csodálatos nyári event ismétlése. Aminek keretén belül kaptam 50 nyári tokent, ez 1 nagy dobozra elég. Na mit adott a nagy nyári fagyis doboz????

    30 DARAB NYÁRI TOKENT!!!!!!!!!!!

    Ekkora fícsör csavar epik cumitól, majd leestem az asztal alá!!! :D:D Értitek: 50 tokenért kaptam 30-at!!! :D:D:D Hihetetlen üzleti fogás volt!!! :D:D:D

    Persze a 30-ból már csak kis dobozra tellet, amiben egy epix mega giga értékes hal gumi sapka volt…

  50. Blue Balaur Scale 😐 jujdejó

Comments are closed.