header image
 

Csőstül jön a jóság

A már előre beharangozott újraaktiválási periódus kicsit több meglepetést tartogat majd, mint azt eddig közölték:

  • Dec 03-13, 17:00 bálna CET között a játék ingyenes lesz, tehát az összes inaktív accountot átváltják aktívra. Természetesen, akinek most is van előfizetése, azt ez a dolog nem érinti.
  • A dupla XP időtartama is kiterjed egészen 13-áig, viszont a 99% soul heal NEM.
  • És még ez sem minden: az insták cooldownja (/checkentry, ugye) is “significantly” (gyanítom, valahol 25-50% körüli mértékben) csökken. Szóval lehet tolni a Divine-t orrba-szájba, meg Talocot junk- és pénzszerzésre.

Szóval valamikor megyek én is, felélesztem a jó öreg Liliathot egy kicsit. Aztán ki tudja, talán még maradok is.

~ by darksp3ll on .

Aion

62 Responses to “Csőstül jön a jóság”

  1. 500 shot^^ szerintem nyertem:D

  2. 300 plat coin 😛

  3. 150 silver shit és egy 75-ös encsi kő a tegnapi meglepiből.

  4. 70-es enchi + 50 kis bizbasz (amiből egy cool swimsuit lett)…

  5. De szép is ez a randomitás aionban ,pl most is valaki kapott 20k-nyi cuccot , más meg 15 millányit, szuper.:D

  6. Ugyanez vonatkozik minden mmora,megölsz egy mobot,lehet nem dob semmit,de másnak kidob egy sokatérö cuccost,az eventnek ez a része,ez is pont ilyen,de ha megnézed hogy az event alatt összesen mennyi surprise jön,most ez simán belefér szerintem,nekem is csak köcsög sapka jött meg egy 70es stone ami ér 1 millát:) Ja meg power shard,de elötte meg jött egy pet,azelött 5 festék amiböl 3 vörös 2 fekete lett,azelött megint stonok,azelött meg mittudom én mi,de nempanaszkodhatom mert plusszban vagyok,nincsen ezzel semmi baj.

  7. Én nyertem csávók, ezt kijelenthetem. Az 50 lófaszért vettem jeges szart, azt beváltottam. Kaptam érte 25 lófaszt, majd abból vettem 20-ért kis dobozt újra. Azért meg 5 lófaszt kaptam, így tulajdonképpen nem kaptam semmit, csak dobálhattam ki a picsába a lófaszokat. Rnnyi.

  8. Running le a kalappal, télleg te nyertél 😀

  9. Running, technikailag volt 100 lófaszod, másnak meg csak 50. 🙂

    ( 😀 amúgy epic!!! olvasás közben leprüszköltem kv-val a monitort és még mindig az orromon csorog ki! XD )

    +10 – voted for best comment of the year! 🙂

  10. Egyébként, akik ilyen dolgokon sírnak, azok közül senki nem játszott L2-vel. Az volt az igazi életérzés. Enchantolásnál, méghogy egy szinttel lejjebb… Kac-kac. Ízzé-porrá zúzódott a full itemed ha fail lett az ench. 🙂 És full dropot hozzávetőlegesen 3 havonta egyszer ha láttál, nagy mákker voltál, vagy nagyon befolyásos. 🙂 A kraft meg… proccolni? Nagy szó volt, ha lekraftolta a 60%-os recivel a cuccot, amihez 2 hónapig farmoltad csak azt az egy receptet. 😀

    Na mindegy, igazából perpill még nekem is telik potira meg scrollra, ami egyébként a droprate-növelő patch előtt soha nem fordult elő, szóval le a kalappal, a játék immár casual-barát. 🙂

  11. Csenky +1 🙂 istenem a régi L2 craft és piac rendszer<3 az akinek +10s fegyója volt már félisten számba ment^^ szar volt de vagy sikerült vagy nem, itt meg criteltessek 4*, hogy valami használhatóm is legyen:) akárki akármit mond annak a piacnak feelingje volt^^ az AH megöli a piac lényegét, az alkudozásét . Volt hogy 90 misiből csináltunk 1,5 miliárdot^^ nah ez hiányzik itt nagyon:) itt egy-két hülye folyamat leviszi gyártási ár alá a cuccok értékét:/ noh mindegy:)

  12. en L85-os kovet kaptam meg egy buvar sapekot, meg 50 baszt amibol lett 500 pwer shard

Comments are closed.