header image
 

Variance karácsony, másodszor

Na igen, a holnap bizonytalan meg előre be nem látható, szóval szépen most elindítom a másik két játékot is, hátha esetleg holnap nem férne bele az amúgy sem valami bő időkeretbe. Gondolom a többség már látta a képet, amit még Ayase dobott nekem… Szóval azóta a csomag meg is érkezett, aztán gyorsan el is dugtam, nehogy elfogyjon még a játék vége előtt. Menorel kollégával úgy döntöttünk, hogy két külön verseny lesz egyszerre, két külön ajándéktípusért. Mondjuk aki például egy Tutty-plüsscuccot szeretne a barátnőjének karácsonyra, ráadásul ingyé és bérmentve, az indul az egyiken. Aki meg sóheren egy pólót magának, az meg a másikon. Vagy vicaversa, vagy mindkettőn egyszerre. De hogy lássátok mik vannak, csináltam két gyönyörű képet. Mivel már sötét van, és a lámpánk is szutyok, viszont legalább a telefonom kamerája szar, így ezek nagyon nem lettek olyan jók. Szóval mennek a tovább mögé, a feladatokkal együtt.

Szóval ők lennének azok. Lássuk kicsit pontosabban:

  • A Tutty’N’Beans dobozban jön a pluss cucc, a borító meg meg van spékelve kis Aionos szöveggel, elég jópofa a dolog.
  • A nyaklánc két külön függővel érkezik, az egyik az itt látható fél-angyalszárny, a hátulján AION felirattal, míg a másik nagyjából ugyanez, csak téglalapon. És igen, lusta vagyok lecserélni aztán újra lefényképezni.
  • No meg aztán vannak a pólók, amik köszönhetően az új PR-irányvonalnak, Asmákosak. Amit a képen láttok, az a hátulja, az elején van egy Asmák logó meg írás. Nagyjából ennyi, de szerintem elég jól néznek ki. Viszont csak M és L méret van. Ez van, ezt (nem) kell szeretni.

Na és akkor mit is kell tenni a dolgokért:

  • A pólókért egy új logót várunk a bloghoz, ami kicsit jobban beleillik a grafikai irányvonalba (ez lenne a feketeség), mint a mostani gyönyörűség (ez meg a hajóroncs, amiről még most sincs fogalmam mi a fenét is keres ott). A következő megkötéseink vannak (vagyis inkább a blogmotornak): 760*151 pixel méret, a közepén nagyjából 12-14 pixel sötét csíkkal. Ezt elvileg a blogmotor vágja ketté, szóval oda bármit is tesztek, eltűnik. A pontos beállítást le lehet lopni PrntScrn + paint kombóval, én is így számoltam meg nagyjából. Azért nem pontosan, mert hát ugye szenvedjetek már meg egy kicsit a nyereményért. *Evil laugh*. Szeretnénk egy Variance szöveget, az Aion akár opcionálisan el is hagyható. A többi rátok van bízva, bár gyanítom egy fehér színvilággal nem nagyon lesztek befutók. Amennyiben legalább öt munka érkezik, úgy publikus szavazás lesz, vagyis TI döntitek el, melyik kerül ki majd a blogra. Ha a darabszám öt alatt marad, akkor a jó öreg demokráciához méltóan majd mi döntünk Menorellel.
  • A Tutty bödönért + plüssért egy maximum 1000 karakteres írást várunk, amiben leírjátok, hogy látjátok az Aion és a blog jövőjét mondjuk úgy egy év múlva. Mivel karácsony meg tél meg télapó meg nyereményjáték, ezért mondjuk legyen vidám és bizakodó hangvétel (bocs, töki! :)). Mert az ugye sosem árt. Igen, jól látjátok, nem nagyon tudtunk jobbat kitalálni. Itt fenntartjuk a saját döntés jogát, a befutók pedig természetesen megjelennek a blogon is.

A maradék tudnivaló:

  • Egy ember mindkét kategóriában csak egy-egy művel indulhat. Ha valaki többet küld be egy kategóriába, akkor csak a legelsőt veszem figyelembe, punktum.
  • Mindkét kategória első helyezettje kap egy nyakláncot is, mint kis “fődíj”.
  • A munkákat a [email protected] címre tessék dobni. Olyan címről, amit használtok is aktívan, mert ott fogok majd kopogtatni a lakcímért, amire az ajándékokat küldöm majd. A levél tárgyába tessék majd beleírni, hogy “póló” vagy “tutty”, hogy ezzel is könnyebb legyen majd szortírozni őket.
  • Pólóból kettőt, míg Tuttyból hármat kaptam, így értelemszerűen ennyi lesz a díjazottak száma is.
  • Budapesten lehetőség van személyes átvételre is akár, ezzel is spóroltok nekem egy kis lóvét.
  • A határidő legyen mondjuk december 26, éjfél. Szóval kicsit több, mint egy hetetek van.

Azt hiszem, elég jó kis közösség alakult itt ki az elmúlt egy évben, most kicsit megháláljuk. Egyrészt, mert a blog értetek van (na meg, hogy Meno random mód szórhassa az offtopikot, de ez most mellékes és lényegtelen), másrészt meg mert Ayase ingyé küldte a cuccot, és ilyen sem sűrűn fordult eddig elő. Mindenesetre aki ezt megköszönné neki, írjon rá twitteren egyet. De persze közel sem kötelező.

Azt hiszem ennyi, remélem nem hagytam ki semmit. Szóval: játékra fel! (Ha valami nem tiszta, vagy mégis kihagytam valamit, tessék kommentben sipítani.)

~ by darksp3ll on .

Aion

9 Responses to “Variance karácsony, másodszor”

  1. Még jó, hogy megígértem x ideje (x > 1 hónap), hogy csinálok nektek fejlécet. Most már motiválva is vagyok ><

  2. http://varianceaion.files.wordpress.com/2010/07/variance-newbanner-afterthebirthday-placeholder.jpg
    Itt a kép direktben, alapból nincsen benne a csík, csak számoljatok vele hogy a blogmotor odatesz fölé egyet.

  3. naigen DS a tutty bodon biztos nem az enyem lesz xDD

  4. Darkspell: Fel tudnál venni MSN-re? Lenne pár technikai jellegű kérdésem >< cím az itt megadott 🙂

  5. Szóval [email protected] … -.-“

  6. Mizu errefelé? Nem győzitek átnézni az anyagokat? 🙂

  7. úgy valahogy…

  8. Te is küldtél be Csenky? 😀

  9. Jaja, de most nem képet. Rájöttem, hogy az nem az én asztalom. 🙂 Talán ez sem, de egy próbát megért. 🙂

Comments are closed.