header image
 

Egy sikeres év megkoronázása

Minden komolyabb pénzügyi vállalkozásnál szokás, hogy a management az év végéhez közeledve jutalmazza azokat a dolgozókat, akik igazán sokat tettek az adott cég sikereiért. Természetesen így volt ez az NCWesttel is, aki igencsak vegyes, de azért a vége felé egyre inkább sikeres évet tudhat maga mögött. Lehetne most itt firtatni az eszméletlen sok hibát, sőt a hibák hibáinak a hibáit, és akkor még nem is beszélünk azokról a hibákról, amiket azért vétettek, mert valamilyen hibát megpróbáltak orvosolni, de azt is elcseszték. Fátylat a múltra. Így gondolhatta ezt az NCWest vezér is, amikor kiadta Lance-nek a feladatot, hogy az idei év – kétség kívül – legeredményesebb termékét összehozó csapat kapcsán döntsön a jutalmazásokról. Minderről persze az egységsugarú dolgozók semmit nem tudhattak, talán csak akkor állhatott nekik össze a kép, amikor megkapták a meghívót az év végi záró partyra. A levél egy fontos sora ez volt: “A sikeres év végeztével a jutalmak kiosztása”.

Ayase és barátai is éppen ezért örvendezve rohantak a partyra, hiszen ők aztán igazán sokat tettek az Aion sikeréért. Az évértékelés után Lance állt ki a pódumra és szépen lassan hívta ki egyessével a fontosabb szereplőket. Természetesen Kinslon is kapott jutalmat, hiszen ő a lokalizálással tényleg sokat tett a játékért, nyilván a sokak által retteget [GM]Fen is megkapta a borítékját, hiszen nála volt a legalacsonyabb az egy problémára eső megoldási idő. (szállóige lett a jövő nemzedék előtt: “Problémád van? Ahh a logok szerint botoltál. permaban…”). Ayase az utolsó pillanatig remegett a székében és várta, hogy elhangozzon a neve. Lance asztalán már csak egy boríték volt, amikor elhangzott a név: Sebastian Streiffert a.k.a. Ayase. Ayase egy elnyelt ‘YESS!!!’ ütöltéssel állt fel és lépdelt hatalmas vigyorral a pódium felé. Odaérve, megragadta a borítékot és kezet rázva Lance-szel ennyit rebegett már-már sírós hangon: ‘thanks… thanks to everyone, thanks to my mother, my father, who supported me …‘. Ebben a pillanatban viszont Ayase hangja elcsuklott, megérezte, hogy a vastagabb boríték bizony valami keményebb dolgot is rejt. Nem értette a dolgot, de érezte, hogy ezt nem itt és nem most kell megfejtenie, ezért hátat fordíott majd leszegett fejjel visszalépdelt a székéhez. Leülve Faelan bújt oda hozzá: “Nahh, mennyit kaptál?“. Ayase zavarodottam válaszolt: “Hmm, nemtudom, nemtudom, de itt most csak nem bontom ki“. Ayase kínkeservesen tovább ülte az évzáró hátra lévő fél óráját, majd a vacsora alatt kirohant a mellékhelységbe és feltépte a borítékot. ‘Vajon mi lehet benn?‘ gondolta Ayase. A vacsora asztalnám ülő NCWest alkalmazottak ekkor egy hatalmas ‘NOOOOOOoooooooooooooooo’ üvöltést hallottak a mellékhelység felől. A következő másodpercben Ayase rohant ki és kisírt szemekkel szaladt a kijárat felé, a bal kezében a széttépett boríték darabjai a jobb kezében pedig a semmivel sem összetéveszthető munkakönyvét szorította.

Ayase: ég veled, nem fogsz hiányozni… (Isten adja, hogy nehogy az En Masse-hez keveredjen, mert akkor csúnya világ vár a TERA-ra is…)

ui.: Xaen, Amboss, Tamat és most Ayase… Marad vajon ott még irástudó?

~ by Menorel on .

Offtopic

13 Responses to “Egy sikeres év megkoronázása”

  1. Meno épp a novellapályázatra gyakorol. Nézzétek el neki. Még csak gyakorol.

    😀

  2. pedig akár még bestseller is lehetne 😀

  3. Van ayase kirugásának valami köze a Spatalos hétvégi döglődéséhez? 😀 Megpróbálta formázni a root fs-t vagy ilyesmi? 🙂

  4. Slippers commentjét idézve

  5. nem rossz 🙂 Ellenben már a 2. bekezdés elején az író sejtetni engedte, hogy itt bizony nem feltétlenül lesz happy end a végkifejlet (a főszereplő szemszögéből).

    Kár hogy ezt nem egy évvel ezelőtt lépték meg…

  6. dejót röhögtem! kösz Meno! 🙂 kellemes ünnepeket mindenkinek!

  7. Nah még a végén kiderül hogy én már bele csöppentem a jóba 😀

  8. Én csak annyit írtam a topicjába, hogy végre minusz 1 justin bieber

  9. Ne keverjük ide Justint. Én továbbra is hiszek egy Bieberben, vagy ahogy azt odakint mondjuk: i’m a belieber! Csak szegényt sokan félre értik, nem értik meg, hogy igenis létezik őszinte barátság egy fiatal fiú és egy 80 éves redves mikiegér között.

  10. Omg, ez hatalmas cikk, szétröhögtem magam 😀

  11. Irid még egy ilyen meggondolatlan beszólás, és meno legsötétebb feketelistájára kerülsz. De tényleg.
    Ajánlom figyelmedbe: http://twitter.com/darkspell/status/15306745198936064

  12. Nice Menorel 🙂 Es remelem en is, hogy nem EnMasse vagy Frogstar lesz a kovetkezo munkaadoja 😛

  13. Nem használok fos twittert szal a link se izgat (na jó vmi buta kép van ott) Ayase egy nyomorék még mindig, Justin Bieber meg egy SP csak USA változatban nagyobb felhajtással. Nem tudom miért divat az ha vki köcsög, kajak erre gerjed a világ, mert pénz az van benne…

Comments are closed.