header image
 

Victor Shugo strike back

Úgy néz ki, hogy Victor Shugo a legkevésbé sem adta fel a kutatómunkát, most némi ‘mythbuster’ szériával tért vissza, hogy beszámoljon legfrissebb fejleményeiről. A kutatások éppen ezért most arról szóltak, hogy a játékosok között oly gyakran terjengő pletykák vajon mennyire is hatnak ki a játék működésére. Aki rendszeresen követi/követte a koreai Powerbook QnA rovatát, az pontosan tudja, hogy ott már rengeteg ilyen legendát kivizsgáltak. Külön öröm nekem, hogy ez a tevékenység végre nálunk is előkerült.

Ezúttal Victor a következő kérdésekre kereste a választ:

  • Vajon javul-e a droprate Fire Templeben, ha van a zsebünkben Cursed Gargoyle Fragment ?
  • Vajon javul-e a droprate Adma Strongholdban, ha van a zsebünkben Cursed Lich Bones ?
  • Vajon van-e a dropratere bármilyen hatása is a karakter szintjének.

Az első két kérdésről egyértelműen kiderült, hogy azok csak mítoszok, a különbség mégcsak nem is szignifikáns. Úgyhogy, aki tényleg ilyenekkel rohangál, az pakolhatja ki a zsebét.

A harmadik kérdéssel azonban nem teljesen ez a helyzet. Amennyiben a mob és a party tagok közötti szintkülönbség nem nagyobb 6-nál (tehát a legalacsonyabb és a legmagasabb szintű között), akkor nincs mérhető különbség a dropratek között egyetlen item kategóriában sem. Azonban ha a szintkülönbség 7-re emelkedik, akkor már cirka 20%-kal csökken a droprate, 8 szintnyi különbségnél pedig már 50% alá csökken az egyébkénti dropratenek.

Tovább részletek: http://bit.ly/hEDq8l

~ by Menorel on .

Aion

2 Responses to “Victor Shugo strike back”

  1. Régen volt Lineageben,hogy éjfélkor Giran egyik eldugott csücskében encsiztünk csak +4re,nehogy betörjön:D Persze teljesen tisztában voltunk vele,semmi külsö hatásnak nincsen köze a drop rate ill. encsizés sikerére,de maga a babona,és ha nemsikerült akkor lehetett min poénkodni:) Itt aionban már hallottam olyanrol,hogy egy gyerek azért nemmegy egy bizonyos teamel instázni,mert olyan gyerek a leader,aki szerinte nemtud jot lotolni,és igy nem lesz jo drop,tehát vannak olyan trollok akik ezeket teljesen komolyan is veszik!

  2. Nekem L2-ben az tetszett a legjobban, amikor egyik spoilos törpi szólt, hogy neki nem kell buff mert úgy jobban megy a spoilozás:D

Comments are closed.