header image
 

Békés és boldog karácsonyt!

Az Aion történetének immáron második karácsonyát is megéltük. Bevallom őszintén, amekkora kupleráj volt tavaly ilyenkor az Aion körül, nem igazán gondoltam volna, hogy egyáltalán létezni fog még a játék idén karácsonykor. De nem így lett, a játék szempontjából nyugis idők köszöntöttek be. Itt a karácsony, a szeretet ünnepe, picit toljátok odább a keyboardot és összpontosítsatok arra, amire ilyenkor illik összpontosítani.

Köszönet mindenkinek, aki még mindig tolja a játékot és ezért követi a blogot és azoknak is, akik már nem játszanak az Aionnal, de azért a blogra időről-időre idetévednek.

Akik játszanak, azok ne feledjék el, hogy január 5-én lesz az utolsó alkalom, amikor még szabadon lehet transferelni. Ezt követően lesz egy ‘manuális’ transfer kör még 19-én, aminek az lesz a lényege, hogy a merge és a korábbi sikertelen transfer körök miatt szétszakadt csapatokat/társaságokat végre és véglegesen összehozzák újra. Van egy csomó szabály, hogy kik és miként kérhetik erre az alkalomra a transfert. Nem tudok róla, hogy közülünk ez még bárkit is érintene, úgyhogy nem fáradozom a lefordításával. Akit mégis érdekel az a hivatalos oldalon megtalálja a részleteket.

 

~ by Menorel on .

Aion, Offtopic

8 Responses to “Békés és boldog karácsonyt!”

  1. Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! És kösz elsősorban Menonak és az összes többi bloggernek a kitartást és a blogba feccölt minden energiát! 😉

  2. “picit toljátok odább a keyboardot és összpontosítsatok arra, amire ilyenkor illik összpontosítani.” Gyorsan le is pakoltam az asztalról hogy legyen hely a sörnek 😀
    Viccet félretéve.
    Boldog karácsonyt mindenkinek!

  3. “hotei” :D:D

    Boldog karácsonyt mindenkinek 🙂

  4. Békés és Boldog Karácsonyt mindenkinek! 🙂

  5. Boldog Karajcsont!!!

  6. Boldog Karácsonyt!

  7. Sok Boldog Kellemes, Csodálatosan Szép, Gyönyörűségesen Gazdag Új és Bontott Cserép eladó!

  8. Pénzért sem lehet majd ezután transferelni?

Comments are closed.